plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no to wiesz pasowałoby założyćmagdzia26 wrote:buuuu a ja nie mam fb

Effcia28 lubi tę wiadomość
-
hehe pokaze i usuwammagdzia26 wrote:nie chcę
ale mogłabyś pokazać co tam stworzyłaś 
magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
eee zapomniałam hasło do imageshacka...alem durna ;/
Magdzia to ja czekam na fotki bąbelka
Strażaczka90, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
kaja no co ty to było robione na ostatnią chwilę, więc takie rzeczy nigdy nie wychodzą ekstra
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Kaja macie już imię dla roczka? nie wiem czy pisałaś, jak tak to mi umknęło...
Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Kaja macie już imię dla roczka? nie wiem czy pisałaś, jak tak to mi umknęło...[/
Hmmm wiesz co , że na 100% to nie , ale raz strzelilam Marcelino chleb i wino i mój m się na palił tylko teraz pytanie czy na imię Marcel czy na to Wino hihi......
a umowa była taka , że on dla dziewczynki wybiera , a ja dla chłopca i teraz on mi gada o tym Marcelu aha Ilonka ma Marcelka hihi
kiti, Strażaczka90, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:kaja no co ty to było robione na ostatnią chwilę, więc takie rzeczy nigdy nie wychodzą ekstra

Kochana jak ja z Plastyki same bomby mialam i nie jestem uzdolniona w te stronę wiec jaram sie kazdymi rysunkami
kiti, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Marcel bardzo ładne
ale skoro ty wygrałaś przetarg na wybór imienia to decyzja w twoich rękach 
Kaja, Strażaczka90, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Może i dobrym ale musisz na niego czekać! Ja bym na Twoim miejscu jak najszybciej poszła do giną nawet poszukala bym innego!bo z tym nie ma żartów skoro lutek nie pomógł.poza tym raz możesz iść do innego...z reszta,pytalas Nas to Ci doradzilysmy byś poszła jak najszybciej do ginka..ale skoro wolisz czekać...Ja bym nie czekała..nawet jakbym musiała to u do faceta bym poszła Kochana..nawet jak sobie powiedzialam że nigdy do faceta nie pójdę..bo mi żaden facet oprócz mojego M w pizdziusce grzebal nie będzie:)paticzka wrote:chodze do niego bo mam tam wszystkie badania mam pco i zreszta on jest bardzo dobrym ginem
-
Dziewczynki kochane mam do was szybkie pytanie: lekarz przepisał mi duphaston na te moje bole ale przepisał mi to bez żadnych badań czy jeżeli mój progesteron jest ok i będę brała ten lek to niezaszkodze fasolce?
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
o ile wiem to dupek nie zagraża fasolce..kiedyś jak mi wychodziły pozytywne testy "6 sztuk" to mi dała skierowanko na betke wynik zero...był..przepisała dupka na wywołanie i mówiła że kaby co to nie zaszkodzi ewentualnej Fasolce..ale niech inne się wypowiedząmagdzia26 wrote:Dziewczynki kochane mam do was szybkie pytanie: lekarz przepisał mi duphaston na te moje bole ale przepisał mi to bez żadnych badań czy jeżeli mój progesteron jest ok i będę brała ten lek to niezaszkodze fasolce?
które widzą
magdzia26 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]