plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:buuuu a ja nie mam fb
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:nie chcę
ale mogłabyś pokazać co tam stworzyłaś
magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
eee zapomniałam hasło do imageshacka...alem durna ;/
Magdzia to ja czekam na fotki bąbelkaStrażaczka90, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
kaja no co ty to było robione na ostatnią chwilę, więc takie rzeczy nigdy nie wychodzą ekstra
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Kaja macie już imię dla roczka? nie wiem czy pisałaś, jak tak to mi umknęło...
Strażaczka90, Spero lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Kaja macie już imię dla roczka? nie wiem czy pisałaś, jak tak to mi umknęło...[/
Hmmm wiesz co , że na 100% to nie , ale raz strzelilam Marcelino chleb i wino i mój m się na palił tylko teraz pytanie czy na imię Marcel czy na to Wino hihi......
a umowa była taka , że on dla dziewczynki wybiera , a ja dla chłopca i teraz on mi gada o tym Marcelu aha Ilonka ma Marcelka hihikiti, Strażaczka90, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:kaja no co ty to było robione na ostatnią chwilę, więc takie rzeczy nigdy nie wychodzą ekstra
Kochana jak ja z Plastyki same bomby mialam i nie jestem uzdolniona w te stronę wiec jaram sie kazdymi rysunkamikiti, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Marcel bardzo ładne
ale skoro ty wygrałaś przetarg na wybór imienia to decyzja w twoich rękach
Kaja, Strażaczka90, Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
paticzka wrote:chodze do niego bo mam tam wszystkie badania mam pco i zreszta on jest bardzo dobrym ginem
-
Dziewczynki kochane mam do was szybkie pytanie: lekarz przepisał mi duphaston na te moje bole ale przepisał mi to bez żadnych badań czy jeżeli mój progesteron jest ok i będę brała ten lek to niezaszkodze fasolce?
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Dziewczynki kochane mam do was szybkie pytanie: lekarz przepisał mi duphaston na te moje bole ale przepisał mi to bez żadnych badań czy jeżeli mój progesteron jest ok i będę brała ten lek to niezaszkodze fasolce?
które widzą
magdzia26 lubi tę wiadomość