plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia, a co za zabieg będziesz miala?
Kiti cóż ja fb mam, ale nie mam Cię w znajomych s=więc nie widziałam co stworzyłaś
Madziu zrób jeszcze może progesteron sobie.
Selonko witaj kochana. napisz coś więcej co u Was? :*
Blondi, coś mi się wydaje ze jednak doczekasz terminuBlondi22, Dodi, Selena, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Sylwia współczuję dolegliwości, czasem tak jest że dużo negatywnych rzeczy nałoży się na siebie ale w końcu i dla was zaświeci słońce
Spero spróbuje dodać fotki jak mi konto odblokują na imageshack bo zapomniałam hasłamagdzia26, Spero, Dodi, sylwia1985 lubią tę wiadomość
-
Hej Spero
A u nas w miare okmały pięknie przybiera na wadze
w piątek jak była położna ważył 3205 g
Wczoraj byliśmy na usg biodereki jest ok
zaliczyliśmy też wizyte w Ośrodku Wczesnej Interwencji którą mieliśmy zaleconą przy wypisie ze szpitala, no i wyszło że Kacpi ma małą asymetrie..leci troche w lewą strone..ale jest bardzo mała i lekarka powiedziała ze uda się to wyprowadzić ćwiczeniami
więc teraz Kacperek będzie jeżdził 1-2 razy w tyg na rehabilitacje
był też okulista :)oczka też sa ok
tylko ma nie do końca rozwiniętą siatkówke ale to normalne u wcześniaków..Także jak widać sporo tych konsultacji..i kolejne przed nami...ale najważniejsze że wszystko dobrze jest
Spero, Kaja, kiti, Blondi22, a-koczek, Sandraa, Dodi, Strażaczka90, aisa, mauysia, Libra, Effcia28, Shagga_80, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Już mam taki mentlik w głowie bo ten gin mi powiedział że nie ma co teraz badać progesteronu dopiero kolo 7-8 tyg
Kochana nie słuchaj debila znajdź gina innego i ten już ci powie co masz robić , a o tym konowale zapomnij nie wart zwrotów myśli!!!!!!!!magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia ja w pierwszej ciazy mialam podobna sytuacje. Moj gin byl na urlopie poszlam wiec do innego wizyte mialam o godz 22 ale myslalm sobie warto i o tej porze isc. A tu gin mi z tekstem wyjezdza ze niemam sie z czego cieszyc bo napewno poronie albo ciaza sie nie bedzie rozwijac itp. Wyszlam tak skolowana ale olalam go i poczekalam na swojego gin i jak widac mam piekna zdrowa corcię
Effcia28, magdzia26 lubią tę wiadomość