plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra jest od rana w szpitalu miala porobione badania laparo bedzie miala w piatek lub poniedzialek...
Jesli bede cos wiedziec wiecej to Wam dam znac chyba ze Libra napisze samaSpero, Dodi, Kaja, Effcia28, Libra, a-koczek, aisa, Strażaczka90, Rucia, sylwia1985, magdzia26, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
czesc dziewczyny. Czytam was na bierząco, ale nie mam siły pisac. Jestem zmeczona. Mala w nocy budzi sie co godzinke na cyca.
Czekam az jej sie to wyreguluje. Ale byla dzisiaj u nas polozna i Kornelka w 2 dni przytyla 50 gram, a to podobno super wynik wiec ciesze sie ze moje mleczko jej tak pasuje.
Bylismy tez dzisiaj na sesji noworodkowej, pochwale sie zdjeciami jak je dostaniemy
Madziu gratuluje super bety, a lekarza patafiana bym zwyzywala! Jedynie co dobrego zrobil to to ze przypisal Ci duphaston, on nie tylko ze nie zaszkodzi, ale moze bardzo pomóc wiec bierz go bez wahania. Nospe tez mozesz jak boli brzuch.
Dodi ciesze sie ze z twoim malenstwem wszystko dobrze, oby tak dalej!
LIbra trzymam kciuki!
Selenko fajnie ze z Kacperkiem dobrze.
Wszystkie was dziewczyny sciskam mocno.
Mój okruszek
magdzia26, Spero, Kaja, Libra, Shagga_80, kiti, a-koczek, aisa, Strażaczka90, Rucia, Selena lubią tę wiadomość
-
Plemniczko Kornelcia dużo je i szybko rośnie to na jedno dobrze, ale nie dobrze, że taka wykończona jesteś
mam nadzieję, że to już niedługo i sie dogadacie
Córcia jest prześlicznamagdzia26, plemniczka, Spero, Effcia28, Shagga_80, aisa, Strażaczka90, Selena lubią tę wiadomość
-
Plemniczko ale śliczna ta twoja kruszynka
hmmm no musze się starać może będę miała dla niej męża
w końcu rok to nieduża różnica nie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 21:36
plemniczka, Dodi, Spero, a-koczek, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
wrzucam na kilka chwil..... z pozdrowieniami od mniejszego i tych większych
Tu była fota gwiazd, ale kto się spóźnił ten już obejrzałWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 00:19
Spero, Effcia28, mauysia, zbikowa, Kaja, Libra, Ola_czeka, Shagga_80, Pismak, kiti, a-koczek, aisa, gocha04, magdzia26, Strażaczka90, Rucia, sylwia1985, jeju, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:mauysiu a jak twój Heniutek sypia w nocy?
). Bo to pewne że się ureguluje. To kwestia miesiaca, dwóch... Zagryź zęby, bo to minie
Dodi, Shagga_80, aisa, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Wogole wróciłam jestem mega wkurzona wizyta trwała 10 minut nie zbadał mnie nawet nic zero przepisał mi tylko skierowanie na badania i ogólnie tyle... nic mi nie powiedział co mogę czego nie mogę nie zapytał o nic kompletnie nawet o datę ostatniej @, czy na cos nie choruje... jestem mega zła dopiero jak powiedziałam mu o tych moich bólach to przepisał mi ten lek i praktycznie wyprosil z gabinetu. stwierdził ze nie ma co tracić czasu bo do 8 tygodnia jest 40 % szans ze poronie wiec dal mi do zrozumienia ze nie ma ochoty tracić czasu...
zaznaczam byłam prywatnie, nigdy chyba żaden lekarz mnie tak nie potraktował a były takie dobre opinie o nim
Dodi, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość