plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Ha ha ale ja to czytałam i mi nie podpało, konkretów nie podały Małysz?
Ale jak Wy Małyśka będziecie w pobliżu a nie dasz cynka, to przyjadę i nakopię do tyła
Masz łep jejuw nagrodę dostajesz czopkę śliwek
ja zabrałam kilosy od Fedry heheheh
Effcia28, Shagga_80, Pismak, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Dodinka myslałam, że ściągasz kolor, poważnie
yyyy....to wracasz do rudości? Ja tam Cię uwielbiam w każdej odsłonie
właśnie nie mogę się zdecydowaćzastanowię sie na fotelu u fryzjerki
Libra, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Ha ha ale ja to czytałam i mi nie podpało, konkretów nie podały Małysz?
Ale jak Wy Małyśka będziecie w pobliżu a nie dasz cynka, to przyjadę i nakopię do tyłaAle kto wie, może kiedyś...
jeju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Przy minusie nie ma kłopotu w razie czego z toczeniem ale przy plusie jest, bo minus może dostać i plus i minus....taka ciekawostka....oby się wszystko wyjaśniło....Libruś znaczy się jesteś wyjątkowa
Dodi, Effcia28, mauysia, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:I nie spękała, nie spękała, tylko do mnie mówiłyście o niedzieli, kiedy to byłam w Anglii. Co nie oznacza, że dziś bym przyjechała
Olka co to, to nie.... Nie uda Ci się w nas wzbudzić wyrzutów sumieniawyraźnie dałaś nam do zrozumienia, że nie chcesz się z nami spotkać
edit:
Na dodatek mnie obrażasz.... na spotkaniu z Fedrą i Librą byłam tak samo okrągła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 22:21
Effcia28, Libra, Pismak, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:No to kto??? Effcia?
Ej jaj ja bym sobie śliwki zjadłamauysia, Dodi, Libra, Shagga_80, Strażaczka90, Rucia, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Effcia ja Cię pozdrawiam
TY WIESZ
Dodi nie widać, nic a nic....wolno Ci teraz
Nie no same laski, jak byśmy stawały w grupie do zdjęcia (wszystkie z plemniczki), to normalnie rzucałabym się w oczy
Olka a Tobie chciałam powiedzieć, że się cieszę, że tu częściej zaglądasz....Sandruś dzięi za pozdrowieniaPisz do nas częściej...
Shagga śpi? Rucia też chyba odpoczywa, albo walczy z usypianiem Leo
Effcia28, Dodi, Rucia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny