plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Właśnie a która to spero, co? No weźcie dziewczyny, proszę się ujawnić
Ale mnie ciekawość zżera, Fedra widać, żę waga spada :-)wow! Dodi ma jaśniejsze włosy? Wydawało mi się, że były wściekle rudeFajnie Was widzieć
Dodi, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo i operacja pod znakiem zapytania... Jutro ponowne badania... Mają problem z oznaczeniem RH,bo mam slaba eksploatację antygenu D... I raz mi wychodź "-" a raz "+"... Jezeli nie bedzie jednoznacznego wyniku, to bede miala jakies badanie na hematologii
-
mauysia wrote:No i kto czwarty jest na fotce???
No i nawet pary nie puściły z gęby o spotkaniu
A gdzie się widziałyscie?
Jeju zgadnęła
jak to nie? była ostatnio gadka o spotkaniu! Olka tekstem zapodała ale spękała i się finalnie nie pojawiłaMy w Katowicach się widziałyśmy i było mega
a Libruś oczywiście z nami na głośniku :*
Libra, mauysia, Effcia28, Shagga_80, Pismak, aisa, Strażaczka90, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Padam
Libruś jak Ty tu to Ci życzę spokojnej nocy, miałam pisać ale spacer się przedłużył z racji pięknej zimowej aury....trzymaj się tam ciepło....
-
Libra wrote:No i operacja pod znakiem zapytania... Jutro ponowne badania... Mają problem z oznaczeniem RH,bo mam slaba eksploatację antygenu D... I raz mi wychodź "-" a raz "+"... Jezeli nie bedzie jednoznacznego wyniku, to bede miala jakies badanie na hematologii
jeju lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Właśnie a która to spero, co? No weźcie dziewczyny, proszę się ujawnić
Ale mnie ciekawość zżera, Fedra widać, żę waga spada :-)wow! Dodi ma jaśniejsze włosy? Wydawało mi się, że były wściekle rudeFajnie Was widzieć
Fedry rzeczywiście dużo mniejja mam spore odrosty i wyjaśniałe włosy
a reszta jak wpadnie to się zidentyfikuje
Libra nie lubię Twojego wpisu
mauysia, Effcia28, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Jeju zgadnęła
jak to nie? była ostatnio gadka o spotkaniu! Olka tekstem zapodała ale spękała i się finalnie nie pojawiłaMy w Katowicach się widziałyśmy i było mega
a Libruś oczywiście z nami na głośniku :*
Dodi, Effcia28, Spero, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość