plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dobry wieczór
Magdzia najpierw gratuluję super bety i to tyle dobrego w stosunku do Twoich wpisów. Jeśli chodzi o sprawę tego ciu....la to gdyby nie fakt, że w ciąży stresować się nie powinno to bym się po takim przejechała jak po dziku. Brak słów normalnie a apropo opinii na temat lekarzy to właśnie dzisiaj rozmawiałam na ten temat z koleżanką i doszłyśmy do wniosku, że nie zawsze należy się nimi sugerować. Dupka ja biorę od początku i mam kontynuować, więc napewno dzidziulkowi nie zaszkodzi. Nie wiem natomiast jak wygląda kwestia łączenia z innymi lekami.
Przykładem będzie dzisiejsza moja wizyta, na której byłam u ginki, która nie miała zbyt dobrych opinii, ale jak na pierwszy raz to babka super. Poza tym to nasz maluch ma 1,95 cm a serducho bije 178 razy na minutę
Dzisiejszy dzień zaliczam do mega udanych
sklerozę mam niemożliwą i wogóle dziury w mózgu, więc nie odniosę się zbytnio sorkiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 20:44
magdzia26, kiti, Strażaczka90, aisa, mauysia, Kaja, Spero, Sandraa, Selena, Libra, Effcia28, Shagga_80, Pismak, a-koczek lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Jestem wam mega wdzięczna za pomoc i rady
nie wiem co ja bym bez was zrobiła kochane moje
.Już siedząc tam dawał znaki haha:) do jutra
magdzia26, Kaja lubią tę wiadomość
-
Jedyne co mi ten gin powiedział ciekawego to ze odpowiedni poziom progesteronu powoduje roztargnienie ogólne
wiec dziewczynki ta skleroza to dobrze znaczy
Dodi jak czytałam twojego posta od razu tak mi do głowy przyszło żeby Ci napisać ze duży chłop wam rośniea przecież jeszcze nie wiadomo ze to chłopak ale jakoś tak odruchowo może się sprawdzi
Strażaczka90, Dodi, Kaja, Spero, Shagga_80, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Dodus i bardzo się ciesze ze z dzidzia wszystko dobrze niech rośnie rośnie nam
DziękujęWasza dzidzia też pewnie szybko i zdrowo będzie rosła, tylko niech jakiś konkretny lekarz się Wami zajmie
ja obstawiam dziewczynkę a Ty mówisz chłopiec? to się okaże
magdzia26, Strażaczka90, Kaja, Spero, Effcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Magdziu - patafian niewąski z tego lekarza.
Selenko - no nareszcie się odzywaszBardzo się cieszę że Kacperek ma się dobrze
A niebawem na pewno wyreguluje mu się tryb nocny i dzienny.
Dodi - ekstra niusy z wizyty, oby tak dalej!
Blondi - ale uparty egzemplarz z tej Izunimagdzia26, Kaja, Selena, Dodi, Shagga_80, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość