plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Wogole wróciłam jestem mega wkurzona wizyta trwała 10 minut nie zbadał mnie nawet nic zero przepisał mi tylko skierowanie na badania i ogólnie tyle... nic mi nie powiedział co mogę czego nie mogę nie zapytał o nic kompletnie nawet o datę ostatniej @, czy na cos nie choruje... jestem mega zła dopiero jak powiedziałam mu o tych moich bólach to przepisał mi ten lek i praktycznie wyprosil z gabinetu. stwierdził ze nie ma co tracić czasu bo do 8 tygodnia jest 40 % szans ze poronie wiec dal mi do zrozumienia ze nie ma ochoty tracić czasu...
zaznaczam byłam prywatnie, nigdy chyba żaden lekarz mnie tak nie potraktował a były takie dobre opinie o nim
-
magdzia26 wrote:Wogole wróciłam jestem mega wkurzona wizyta trwała 10 minut nie zbadał mnie nawet nic zero przepisał mi tylko skierowanie na badania i ogólnie tyle... nic mi nie powiedział co mogę czego nie mogę nie zapytał o nic kompletnie nawet o datę ostatniej @, czy na cos nie choruje... jestem mega zła dopiero jak powiedziałam mu o tych moich bólach to przepisał mi ten lek i praktycznie wyprosil z gabinetu. stwierdził ze nie ma co tracić czasu bo do 8 tygodnia jest 40 % szans ze poronie wiec dal mi do zrozumienia ze nie ma ochoty tracić czasu...
zaznaczam byłam prywatnie, nigdy chyba żaden lekarz mnie tak nie potraktował a były takie dobre opinie o nim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 18:19
-
magdzia26 wrote:Dziewczynki kochane mam do was szybkie pytanie: lekarz przepisał mi duphaston na te moje bole ale przepisał mi to bez żadnych badań czy jeżeli mój progesteron jest ok i będę brała ten lek to niezaszkodze fasolce?
Kochana ja jestem na Luteinie od samego poczatku po dzis dzien te same właściwości co dupek i Roczek ma sie dobrze wlasnie mi dowala kopniaki wiec spokojniemagdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Madzia wes jutro i piatek wolne poszukaj innego gina i idz do niego , a najlepiej koleżanki , które masz zapytaj o gina tak ja trafilam do dobrego i skorzystalam na tym
Strażaczka90, Spero, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 kochana moja wizyta trwa 20 min zawsze i pan mnie sam wypytuje o wszystko ....jak tak mozna nie no ide ...
gdzie ten ksiądz bo go opiernicze juz zdążyłam sie zdrzemnac , a tego dalej nie ma !!!!Strażaczka90, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
magdzia
straszne co za patafian!
ja chodzę do ginka za darmoszke na kase chorych i lekarz zawsze poświęca mi tyle czasu żeby wszytsko wypytać i zbadać (zazwyczaj moje wizyty trwają 45 minut) że nieraz mam ochotę już wyjśćmagdzia26, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
to kochana wypoczywaj i bierz dupka, bo na pewno nie zaszkodzi a może pomóc
a nie badałaś może progesterony robiąc bety?
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Magdzia ale debil- ja bym mu nagadala ....ale taka prawda-niestety sa konowaly !!!!
ps moja szczelina odbytu sie nie goi wiec 15 lutego mam miec zabieg
i w dodatku wypadnie na @ --- bo z pewnoscia sie spozni gdyz nie biore juz clo --- do dupy z tym wszystkim !!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 19:02
-
nick nieaktualnyDobry
Zima, zima, śnieżek prószy,
Marzną noski, marzną uszy,
Marzną nóżki i paluszki,
A dziewczynkom też ......,
I dziewczynki myśl nurtuje,
Czy chłopakom marzną .......e?
Libruś kciukam
Pozdrawiam wszystkie laseczki
Madzia gratki bety
Do widzenia!!!
kiti, sylwia1985, aisa, magdzia26, Kaja, Dodi, Strażaczka90, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej
Dawno mnie tu nie było..ale brak czasujak mały nie wisi na cycku to ja odsypiam nocki..bo Kacpi nie bardzo w nocy spi....albo robie porzadki w domu..co prawda m mi dużo pomaga
ale na wszystko mało czasu..
Madziu kochana gratulujesuper betka
ale lekarz..masakra..co za dupek...masz racje że więcej do niego nie pójdziesz :)a ten lek napewno dzidzi nie zaszkodzi
magdzia26, Kaja, Dodi, mauysia, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość