plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Effcia a co mi pozostało? Kurcze Dodi a propos decyzji o kolorze ja tak sie waham nad krótkimi....ale choinka jak cos nie wyjdzie? No nie wiem...za co mnie Wili do łóżka będzie ciągnął?
Jeju włosy nie zęby - odrosną a do ciągnięcia to zawsze w innym miejscu możesz awaryjnie zostawić
Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
napisze jeszcze tylko, że właśnie pochłaniam schab ze śliwką i morelami
a wogóle co to za wołanie na priva? nie jest nas tu teraz za wiele to pisać mi tu ofen a nie się wołać! cóż za brak taktu i qlturymauysia, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:napisze jeszcze tylko, że właśnie pochłaniam schab ze śliwką i morelami
a wogóle co to za wołanie na priva? nie jest nas tu teraz za wiele to pisać mi tu ofen a nie się wołać! cóż za brak taktu i qltury
Powiedziała ta co się tajniaczyła ze spotkaniem...Dodi, Effcia28, Shagga_80, aisa, Spero, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:napisze jeszcze tylko, że właśnie pochłaniam schab ze śliwką i morelami
a wogóle co to za wołanie na priva? nie jest nas tu teraz za wiele to pisać mi tu ofen a nie się wołać! cóż za brak taktu i qltury
a wogóle to czemu nie było żadnego Info o tym ze Fedra też będzie w Katowicach ?
I co się stało z PISMAKIEM?Dodi, Ola_czeka, Libra, Pismak, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Odpiaszczanie wgłębienia? Hmmm
Dodi....i tu parsknełam śmiechem aż W. się obudził, pomyślałam sobie, że to ryzykowne seksić się na plaży, bo faktycznie facet może sobie Wacusia zarysować na piasku :-)Jakie to życie "pciowe" jest niebezpieczne
buaaahhha nieciekawie byłoby tak zaorać w piasekzarysować jak zarysować, ale jakby się ten piasek gdzieś pod k.... zawieruszyła to już ani skórą by nie poruszał a w anie to babeczki same by się układały ehhehehe
jeju lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Nie wiem czy fasOla by chciała publicznie pisać to o co ją pytałam
a wogóle to czemu nie było żadnego Info o tym ze Fedra też będzie w Katowicach ?
I co się stało z PISMAKIEM?
z Fredzią to miał być suprisea o Pismaka też zaczynam się cholewcia martwić bo ostatni raz widziano ją w G.... K.... o godz. 17:.. później miała sie udać do m.....
Shagga_80, Pismak, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość