plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Effcia dzwoni na policję:
"Panie władzo, bo koleżanka długo nie pojawiła się na forum, szukajcie jej. Nie wiem skąd jest ale na imię ma Pismak"
"Przyjąłem, wysyłam do Pani karetkę".Dodi, Effcia28, jeju, Shagga_80, Libra, Pismak, aisa, Spero, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Effcia dzwoni na policję:
"Panie władzo, bo koleżanka długo nie pojawiła się na forum, szukajcie jej. Nie wiem skąd jest ale na imię ma Pismak"
dodała bym tylko że podejrzewam Spero,Dodi i FedręDodi, jeju, Ola_czeka, Shagga_80, Libra, Pismak, aisa, Spero, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:"Przyjąłem, wysyłam do Pani karetkę".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 23:08
Ola_czeka, Dodi, Shagga_80, Pismak, Spero, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:I tu się mylisz znam jej adres
dodała bym tylko że podejrzewam Spero,Dodi i Fedrę
Ty sprzedawczynku jeden!!!!! Oby się córka na Ciebie nie podała brrrrr.....
Effcia28, Ola_czeka, Shagga_80, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Jak ja nie znoszę jak ktoś się tak dopomina o lajki... Żebractwo, tfu!
a tak przy okazji to dałabyś jakiegoś lajka bo od Ciebie to chyba nigdy nie otrzymałam ani jednegoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 23:14
Dodi, Ola_czeka, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Jak ja nie znoszę jak ktoś się tak dopomina o lajki... Żebractwo, tfu!
sasasasa! jak się nazywał ten z bajki co tak robił, kojarzycie? Ja lajkuje a Ty sknerusie nic
Trzy razy zmieniałam "żet" a słowie kojarzycie....za mało pisywałam z Wami ostatnioDodi, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:No co Wy on ma przecież dopiero 13 latek, mamusi syneczek
a dla mnie zawsze będzie mały synuś mamusi :*Dodi, Libra, a-koczek, Spero, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:sasasasa! jak się nazywał ten z bajki co tak robił, kojarzycie? Ja lajkuje a Ty sknerusie nic
Trzy razy zmieniałam "żet" a słowie kojarzycie....za mało pisywałam z Wami ostatnio
http://www.youtube.com/watch?v=LSQweBlfFJ4