plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia dzwoni na policję:
"Panie władzo, bo koleżanka długo nie pojawiła się na forum, szukajcie jej. Nie wiem skąd jest ale na imię ma Pismak"
Dodi, jeju, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pismak, aisa, nick nieaktualny, magdzia26, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Effcia dzwoni na policję:
"Panie władzo, bo koleżanka długo nie pojawiła się na forum, szukajcie jej. Nie wiem skąd jest ale na imię ma Pismak"
"Przyjąłem, wysyłam do Pani karetkę".
Dodi, Effcia28, jeju, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pismak, aisa, nick nieaktualny, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
I tu się mylisz znam jej adresOla_czeka wrote:Effcia dzwoni na policję:
dodała bym tylko że podejrzewam Spero,Dodi i Fedrę
Dodi, jeju, Ola_czeka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pismak, aisa, nick nieaktualny, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
o Ciebie też bym się tak martwiła gdybyś zaginełaOla_czeka wrote:"Przyjąłem, wysyłam do Pani karetkę".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 23:08
Ola_czeka, Dodi, nick nieaktualny, Pismak, nick nieaktualny, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:I tu się mylisz znam jej adres

dodała bym tylko że podejrzewam Spero,Dodi i Fedrę
Ty sprzedawczynku jeden!!!!! Oby się córka na Ciebie nie podała brrrrr.....
Effcia28, Ola_czeka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Zobaczę ile moich postów zalajkowałaś Olka na stu stronach wstecz i tyle lajków mogę Ci przyznać

Jak ja nie znoszę jak ktoś się tak dopomina o lajki... Żebractwo, tfu!
jeju, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
a jak ja się brzydzę fujjOla_czeka wrote:Jak ja nie znoszę jak ktoś się tak dopomina o lajki... Żebractwo, tfu!
a tak przy okazji to dałabyś jakiegoś lajka bo od Ciebie to chyba nigdy nie otrzymałam ani jednegoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 23:14
Dodi, Ola_czeka, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Jak ja nie znoszę jak ktoś się tak dopomina o lajki... Żebractwo, tfu!
sasasasa! jak się nazywał ten z bajki co tak robił, kojarzycie? Ja lajkuje a Ty sknerusie nic
Trzy razy zmieniałam "żet" a słowie kojarzycie....za mało pisywałam z Wami ostatnio
Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
mój ma prawie 6 i jak mówię do niego "mój mały syneczek " to się buntuję bo on nie jest małyjeju wrote:No co Wy on ma przecież dopiero 13 latek, mamusi syneczek

a dla mnie zawsze będzie mały synuś mamusi :*
Dodi, nick nieaktualny, a-koczek, nick nieaktualny, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:sasasasa! jak się nazywał ten z bajki co tak robił, kojarzycie? Ja lajkuje a Ty sknerusie nic

Trzy razy zmieniałam "żet" a słowie kojarzycie....za mało pisywałam z Wami ostatnio
http://www.youtube.com/watch?v=LSQweBlfFJ4