plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Baby
Ale się uśmiałam z Was (z ostatnich stron),że aż mój Środkowy ofuknął mnie "mama ciiiiii" bo bajkę ogląda...tak późno mówicie a On nie śpi? Noooo tak On chodzi spać...pominę fakt,że dziś oboje mieliśmy iść wcześniej spać bo jutro po 7 chyba już wyjazd do Łodzi na badania...i znów cały dzień zleci...i jeszcze o galerię muszę zahaczyć,bo dziś potrzaskałam telefonMoże uda się też zajrzeć w jedno miejsce...
Ohooo, Młody właśnie zasnął mi na kolanachTzn Pierwszy Młody...Drugi jak na grzecznego klona Mamusi przystało śpi od po 20
Chociaż z tym spaniem to bardziej Tatusia przypomina bo ostatnio Najstarszy chodzi spać najwcześniej...po dobranocce...a w zasadzie w trakcie..co z tego,że w domu sajgon zostaje dla mnie, co z tego,przecież ja cały dzień siedzę w domu mam czas na sprzątanie....ehhhhh
Tak więc u mnie nic ciekawego, dopiero dziś rozprawiłam się z lapkiem i wreszcie działa jak należy...trwało to prawie dobę ale już wszystko git,ba nawet lepiej zze świeżym systememWieczorem położyliśmy Tatusia spać w drugim pokoju,bo coś Go rozkłada i wolę trzymać Go z dala od Chłopców i oboje z Kubusiem uszykowaliśmy się na jutro, ubrania uszykowane,torba i plecak spakowane...rano tylko ubrać się i zjeść i w drogę
Tyle ode mnie
Zazdraszczam spotkania,ależ macie fajnie,że się spotkałyście...
Dodi, super wieści po wizycie.... a fotka Maleństwa booooska
Madziu, brak słów do twojego "specjalisty"...i za taką wizytę trzeba było zapłacić...nóż się w kieszeni otwiera !
Kurde nie jestem w ciąży (chyba?) ale też jestem roztargniona.....kurde może to przez tę linea negrę którą nadal dumnie noszę na brzuchuDodi, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:ZNALAZŁAM PISMACZKA!!!!
Biedna pewnie tyle czasu nie mogła się otrząsnąć po naszym spotkaniu
jak była w szoku to trza było do domu odprowadzić
wstydz Się!Dodi, Libra, Pismak, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Hej Baby
Ale się uśmiałam z Was (z ostatnich stron),że aż mój Środkowy ofuknął mnie "mama ciiiiii" bo bajkę ogląda...tak późno mówicie a On nie śpi? Noooo tak On chodzi spać...pominę fakt,że dziś oboje mieliśmy iść wcześniej spać bo jutro po 7 chyba już wyjazd do Łodzi na badania...i znów cały dzień zleci...i jeszcze o galerię muszę zahaczyć,bo dziś potrzaskałam telefonMoże uda się też zajrzeć w jedno miejsce...
Ohooo, Młody właśnie zasnął mi na kolanachTzn Pierwszy Młody...Drugi jak na grzecznego klona Mamusi przystało śpi od po 20
Chociaż z tym spaniem to bardziej Tatusia przypomina bo ostatnio Najstarszy chodzi spać najwcześniej...po dobranocce...a w zasadzie w trakcie..co z tego,że w domu sajgon zostaje dla mnie, co z tego,przecież ja cały dzień siedzę w domu mam czas na sprzątanie....ehhhhh
Tak więc u mnie nic ciekawego, dopiero dziś rozprawiłam się z lapkiem i wreszcie działa jak należy...trwało to prawie dobę ale już wszystko git,ba nawet lepiej zze świeżym systememWieczorem położyliśmy Tatusia spać w drugim pokoju,bo coś Go rozkłada i wolę trzymać Go z dala od Chłopców i oboje z Kubusiem uszykowaliśmy się na jutro, ubrania uszykowane,torba i plecak spakowane...rano tylko ubrać się i zjeść i w drogę
Tyle ode mnie
Zazdraszczam spotkania,ależ macie fajnie,że się spotkałyście...
Dodi, super wieści po wizycie.... a fotka Maleństwa booooska
Madziu, brak słów do twojego "specjalisty"...i za taką wizytę trzeba było zapłacić...nóż się w kieszeni otwiera !
Kurde nie jestem w ciąży (chyba?) ale też jestem roztargniona.....kurde może to przez tę linea negrę którą nadal dumnie noszę na brzuchu
Kochana Ty nie zazdraszczaj spotkania bo jeszcze to odwołasz jak ekipę zmontuję i Ci na chatę wpadniemy
dziękuję :* planuję wykluć kolejne ładne ovu dziecięwzoruję się tu na kilku mamuśkach
wogóle to szacun, że sobie kompa ogarnęłaś bo ja to lamus jestem w te klocki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 23:36
Shagga_80, Effcia28, Pismak, aisa lubią tę wiadomość
-
Jezzzzzzzzzzzzzzzzu Dodi zajęłam się tym że Pismaczek się nie pojawił i nie napisałam nic o Twoim bąbelku już się poprawiam
Cieszę się ,że wizyta należała do udanych,i z bąbelkiem wszystko dobrze :)a serduszko ładnie puka 178 to już ładny wynik tak mnie lekarz zawsze powtarzałWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 23:40
Shagga_80, Dodi, Pismak, aisa, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:no nie mów że się jeszcze błąkała po Katowicach?
jak była w szoku to trza było do domu odprowadzić
wstydz Się!
Effcia normalnie mnie ręka świerzbi żeby Ci.....
nie moja wina, że się do jasnej anielki znowu dałam nabrać - mówiła, że ma rzut beretem do domu! Jakby było inaczej to za fraki i do domu (siedzi i beczy)
Shagga_80, Effcia28, Libra, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:No tak,jak ja mam wreszcie wolne to wszystkim spać się zachciało ;(
Dodi,będę przeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeszczęśliwa jak zrobisz mi najazd na chatę
dobrze, że ciąża trochę trwa bo mam tyleeee spraw do załatwienia hehe
ja przecież zwariuję jak osobiście nie poznam Twojej rodziny
Shagga_80, Libra, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Melduję się
I już tłumaczę że byłam w kinie z M dlatego też się nie odzywałamDodi, Shagga_80, a-koczek, aisa, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Dodi wrote:Effcia normalnie mnie ręka świerzbi żeby Ci.....
nie moja wina, że się do jasnej anielki znowu dałam nabrać - mówiła, że ma rzut beretem do domu! Jakby było inaczej to za fraki i do domu (siedzi i beczy)
ważne że już jest w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 23:46
Dodi, Shagga_80, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Spotkanie super się udało i przepraszam bardzo ale zameldowałam się na fb po powrocie do domu ze spotkania
Dodi, Shagga_80, aisa, Strażaczka90, Spero, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)