plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ZNALAZŁAM PISMACZKA!!!!
Biedna pewnie tyle czasu nie mogła się otrząsnąć po naszym spotkaniu
jeju, Effcia28, nick nieaktualny, Pismak, a-koczek, aisa, nick nieaktualny, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby

Ale się uśmiałam z Was (z ostatnich stron),że aż mój Środkowy ofuknął mnie "mama ciiiiii" bo bajkę ogląda...tak późno mówicie a On nie śpi? Noooo tak On chodzi spać...pominę fakt,że dziś oboje mieliśmy iść wcześniej spać bo jutro po 7 chyba już wyjazd do Łodzi na badania...i znów cały dzień zleci...i jeszcze o galerię muszę zahaczyć,bo dziś potrzaskałam telefon
Może uda się też zajrzeć w jedno miejsce...
Ohooo, Młody właśnie zasnął mi na kolanach
Tzn Pierwszy Młody...Drugi jak na grzecznego klona Mamusi przystało śpi od po 20
Chociaż z tym spaniem to bardziej Tatusia przypomina bo ostatnio Najstarszy chodzi spać najwcześniej...po dobranocce...a w zasadzie w trakcie..co z tego,że w domu sajgon zostaje dla mnie, co z tego,przecież ja cały dzień siedzę w domu mam czas na sprzątanie....ehhhhh
Tak więc u mnie nic ciekawego, dopiero dziś rozprawiłam się z lapkiem i wreszcie działa jak należy...trwało to prawie dobę ale już wszystko git,ba nawet lepiej zze świeżym systemem
Wieczorem położyliśmy Tatusia spać w drugim pokoju,bo coś Go rozkłada i wolę trzymać Go z dala od Chłopców i oboje z Kubusiem uszykowaliśmy się na jutro, ubrania uszykowane,torba i plecak spakowane...rano tylko ubrać się i zjeść i w drogę 
Tyle ode mnie
Zazdraszczam spotkania,ależ macie fajnie,że się spotkałyście...
Dodi, super wieści po wizycie.... a fotka Maleństwa booooska
Madziu, brak słów do twojego "specjalisty"...i za taką wizytę trzeba było zapłacić...nóż się w kieszeni otwiera !
Kurde nie jestem w ciąży (chyba?) ale też jestem roztargniona.....kurde może to przez tę linea negrę którą nadal dumnie noszę na brzuchu
Dodi, aisa, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
no nie mów że się jeszcze błąkała po Katowicach?Dodi wrote:ZNALAZŁAM PISMACZKA!!!!
Biedna pewnie tyle czasu nie mogła się otrząsnąć po naszym spotkaniu
jak była w szoku to trza było do domu odprowadzić
wstydz Się!
Dodi, nick nieaktualny, Pismak, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Hej Baby

Ale się uśmiałam z Was (z ostatnich stron),że aż mój Środkowy ofuknął mnie "mama ciiiiii" bo bajkę ogląda...tak późno mówicie a On nie śpi? Noooo tak On chodzi spać...pominę fakt,że dziś oboje mieliśmy iść wcześniej spać bo jutro po 7 chyba już wyjazd do Łodzi na badania...i znów cały dzień zleci...i jeszcze o galerię muszę zahaczyć,bo dziś potrzaskałam telefon
Może uda się też zajrzeć w jedno miejsce...
Ohooo, Młody właśnie zasnął mi na kolanach
Tzn Pierwszy Młody...Drugi jak na grzecznego klona Mamusi przystało śpi od po 20
Chociaż z tym spaniem to bardziej Tatusia przypomina bo ostatnio Najstarszy chodzi spać najwcześniej...po dobranocce...a w zasadzie w trakcie..co z tego,że w domu sajgon zostaje dla mnie, co z tego,przecież ja cały dzień siedzę w domu mam czas na sprzątanie....ehhhhh
Tak więc u mnie nic ciekawego, dopiero dziś rozprawiłam się z lapkiem i wreszcie działa jak należy...trwało to prawie dobę ale już wszystko git,ba nawet lepiej zze świeżym systemem
Wieczorem położyliśmy Tatusia spać w drugim pokoju,bo coś Go rozkłada i wolę trzymać Go z dala od Chłopców i oboje z Kubusiem uszykowaliśmy się na jutro, ubrania uszykowane,torba i plecak spakowane...rano tylko ubrać się i zjeść i w drogę 
Tyle ode mnie
Zazdraszczam spotkania,ależ macie fajnie,że się spotkałyście...
Dodi, super wieści po wizycie.... a fotka Maleństwa booooska
Madziu, brak słów do twojego "specjalisty"...i za taką wizytę trzeba było zapłacić...nóż się w kieszeni otwiera !
Kurde nie jestem w ciąży (chyba?) ale też jestem roztargniona.....kurde może to przez tę linea negrę którą nadal dumnie noszę na brzuchu
Kochana Ty nie zazdraszczaj spotkania bo jeszcze to odwołasz jak ekipę zmontuję i Ci na chatę wpadniemy
dziękuję :* planuję wykluć kolejne ładne ovu dziecię
wzoruję się tu na kilku mamuśkach 
wogóle to szacun, że sobie kompa ogarnęłaś bo ja to lamus jestem w te klocki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 23:36
nick nieaktualny, Effcia28, Pismak, aisa lubią tę wiadomość
-
Jezzzzzzzzzzzzzzzzu Dodi zajęłam się tym że Pismaczek się nie pojawił i nie napisałam nic o Twoim bąbelku już się poprawiam
Cieszę się ,że wizyta należała do udanych,i z bąbelkiem wszystko dobrze :)a serduszko ładnie puka 178 to już ładny wynik tak mnie lekarz zawsze powtarzał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 23:40
nick nieaktualny, Dodi, Pismak, aisa, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:no nie mów że się jeszcze błąkała po Katowicach?
jak była w szoku to trza było do domu odprowadzić
wstydz Się!
Effcia normalnie mnie ręka świerzbi żeby Ci.....
nie moja wina, że się do jasnej anielki znowu dałam nabrać - mówiła, że ma rzut beretem do domu! Jakby było inaczej to za fraki i do domu (siedzi i beczy)
nick nieaktualny, Effcia28, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:No tak,jak ja mam wreszcie wolne to wszystkim spać się zachciało ;(
Dodi,będę przeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeszczęśliwa jak zrobisz mi najazd na chatę
dobrze, że ciąża trochę trwa bo mam tyleeee spraw do załatwienia hehe
ja przecież zwariuję jak osobiście nie poznam Twojej rodziny
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Melduję się

I już tłumaczę że byłam w kinie z M dlatego też się nie odzywałam
Dodi, nick nieaktualny, a-koczek, aisa, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
już dobrze nie ryczDodi wrote:Effcia normalnie mnie ręka świerzbi żeby Ci.....
nie moja wina, że się do jasnej anielki znowu dałam nabrać - mówiła, że ma rzut beretem do domu! Jakby było inaczej to za fraki i do domu (siedzi i beczy)

ważne że już jest w domu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 23:46
Dodi, nick nieaktualny, jeju, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Spotkanie super się udało i przepraszam bardzo ale zameldowałam się na fb po powrocie do domu ze spotkania
Dodi, nick nieaktualny, aisa, Strażaczka90, nick nieaktualny, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)