plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie Moje Laski:) ja jeszcze w piżamce ide zrobię sobie śniadanko:)_ i ide z powrotem do łóżka:) a coo:) raz można..wiedziałam że dziś lenia dostane..Ale stron naskrobałyście!!!!!!supcio:) sama mam teraz ochotę Jeju na te frytki z cheesburgerem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 09:46
Kaja, Dodi, nick nieaktualny, magdzia26, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejo.
Ovu wprowdziło cenzurę? Pojawia się [ ] przy niektórych słowach takich jak DUPAston
Nie załapałam się na fotkę ze spotkania
buu. Idę żebrać do Dodi o linka 
Doduś piękna fasoleczka. Na 100% dziewucha zobaczysz
Muzi wczoraj po 22iej już spałam.
Magdziu co za pajac z tego lekarza. Poszukaj innego i umów się szybko na wizytę. Krew człowieka zalewa.
Mój mały skarb kończy dzisiaj 2 miesiące
Coś jeszcze miałam napisać
wyleciało mi z głowy.
Buziaczki :*
Edit: Tak, ovu wprowadziło conzurę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:08
Strażaczka90, Pismak, ash, Kaja, Dodi, a-koczek, nick nieaktualny, jeju, magdzia26, Effcia28, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry
Dodi, super że z dzieciątkiem wszystko ok
Obecny suwaczek podoba mi się bardziej niż poprzedni..
Selena, super że Kacpi ma się dobrze, ucałuj Go
Plemniś, i Ty daj Nelci buziaka
W ogóle wszystkie mamuśki ucałujcie swoje pociechy, te malutkie i te większe.
Libra, niezły motyw z tą grupą krwi. Oby szybko ogarnęli temat co byś nie musiała za długo czekać na zabieg.
Magdzia, co tu dużo pisać. Trafiłaś na tłuka lekarza i jasnym jest, że go zmienisz. A tymczasem bierz dupka i się nie stresuj. A nospe bierz jeśli brzucho będzie bolał.
Dziękuje za wczorajsze odp w sprawie żelaza.
Fajnie, że miałyście fajne spotkanie
Nie załapałam się na fotke więc pytanie: czy fotka pojawi sie na fb? Jeśli nie to prosiłabym takową na priv 
Następny post będzie miał numer 1000 więc musze przemyśleć jego treść
Buziaki i miłego dnia życze :*
Kaja, nick nieaktualny, Pismak, Dodi, Strażaczka90, a-koczek, plemniczka, nick nieaktualny, magdzia26, kiti, Selena, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 Jeju wiedziała , ze ja do Mc Donald mam 22 km buuuuu ona mi to spcejalnie zrobila wrrrrrrr , ale niech jej bedzie mniej przytyje hihihi , ale smaka o 8 rano mi narobila ohhhhh
Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:AAAA....zimno tam Sandruś
Tam czyli w sumie gdzie? Dasz jakiś namiar lokalizacyjny? Bliżej jakiegoś dużego miasta np 
Fajnie, że piszesz z ranka. Buziaki :-*
Muszę do bankomatu i do fryzjera
Nie znoszę takich mrozów, ale czy ja wiem czy u nas tak zimno? Chyba nie....jak wrócę dam znać
Jeju, "tam" to jest 50 km od Poznania:)
Dodi, Strażaczka90, magdzia26, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Asia , ale zobacz jak milczaly z tym spotkaniem dopiero teraz focia zaskoczyły !!!!
Wcale nieprawda
Bo o spotkaniu tutaj na forum rozmawiałyśmy ok 5000 strony
Dodi, aisa, nick nieaktualny, Strażaczka90, nick nieaktualny, magdzia26, Effcia28, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Dzień dobry

Melduję się przy -3
Czytacie po łebkach co poniektóre a potem foch, że nie wiedziałyście
Przecież Effcia zagaiła temat czemu się właściwie nie spotkam z dziewczynami i tak sie zaczęła aż do wczoraj 
Dziękuję za pochwałę mojego małego stworka i suwaczka :*
Rutka, aiska wysyłam na priv heh
acha i zapytam przy okazji tego żelaza - czy Wy miałyście zalecie gina w tej sprawie, czy same brałyście? bo mi ono zarąbiście skacze, więc może też bym musiała
mam ferrum lek
apropo cenzury dupka pierwsze widzę hehe a jak się napisze duphaston?
pozdro ziomki
Pismak, Strażaczka90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, magdzia26, Effcia28, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dodi ja tzm focha nie mam hehe bo ni ma o co ,ale fotka fajna !!!!
suwaczek tez fantastyczny no i czekam na Luty bedziemy oblewaly Ty II trymestr , a ja III trymestr bedzie procentowo owocowo hehehehe
Dodi, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Libruś Ty nie lajkuj tylko pisz co Ci tam na obchodzie powiedzieli :p
Kaja, Strażaczka90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, Effcia28, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Pismak wrote:Libruś Ty nie lajkuj tylko pisz co Ci tam na obchodzie powiedzieli :p
właśnie ona nic nie pisze kurcze oby szybko zrobili to co trzeba iiii do akcji fasolkowej
Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Plemni, u mnie na tym polu akurat dobrze, bo Henio budzi się co 3-4 godziny. Ale wiem że takie częste pobudki jak Twoje mogą być wycieńczające... Może miej Kornelkę ze sobą w łóżku przez całą noc, żebyś nie musiała tak wstawać... A jak się już jej ureguluje to będziesz odkładać do łóżeczka (albo i nie
). Bo to pewne że się ureguluje. To kwestia miesiaca, dwóch... Zagryź zęby, bo to minie 
Małyszku ale my mamy dostawke łózeczko, wiec na noc jest zdejmowany bok i przyczepane lozeczko do naszego lozka, mam wiec ja pod ręką, a jednak spi w swoim lozeczku... nie chcialabym spac z nią i mezem w jednym łozku...
ale musza malą dzisiaj pochwalic bo tej nocy budzila sie co 2,5 godzinki a to juz duzy sukces, nawet o niczym innym nie marze
ciekawe czy to jednorazowe czy tak juz bedzie...
Strażaczka90, Dodi, mauysia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, magdzia26, Sandraa, Effcia28, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
ja mam 35 km ...kurka ale ja nie jadam takich rzeczy..a teraz mam ochote;) obrazek tak smacznie wygląda:) hmm..raz można sobie pozwolić...Kaja wrote:Strażaczka90 Jeju wiedziała , ze ja do Mc Donald mam 22 km buuuuu ona mi to spcejalnie zrobila wrrrrrrr , ale niech jej bedzie mniej przytyje hihihi , ale smaka o 8 rano mi narobila ohhhhh
Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
wogole to czesc dziewczynki! kurde widzialyscie sie w kato i nie dalyscie znac??
ale i tak pewnie nie dalabym rady... do Tychów to rzut beretem moglyscie do mnie przyjechac na kawe... zapraszam!
Strażaczka90, Kaja, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, magdzia26, Sandraa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:wogole to czesc dziewczynki! kurde widzialyscie sie w kato i nie dalyscie znac??
ale i tak pewnie nie dalabym rady... do Tychów to rzut beretem moglyscie do mnie przyjechac na kawe... zapraszam!
Kochana myślałyśmy o Tobie
ale stwierdziłyśmy solidarnie że na razie to musicie sami wszystko ogarnąć
Następnym razem :*
Strażaczka90, plemniczka, Dodi, nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Angelius Provita
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)