X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemnisia Kornelcia mała ksiezniczka slodziak taki ze hohoh i super ze mala daje ci do nas zerknąć

Strażaczka90, plemniczka, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps.....Strażaczka90 abyś na tym soczku tez wylądowała ,a do lutego jeszcze troche hihihi

magdzia26 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bede skromna i winko poprosze czerwone polslodkie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:40

Dodi, nick nieaktualny, aisa, magdzia26, Effcia28, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Ja bede skromna i winko poprosze czerwone polslodkie:)

Cześć Sylwia ...... co sie da zalatwic takiego skromnego

mhsvanlih0qhtdnx.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kochane.
    Jak wychodziłam do pracy było -21 teraz jakies -16. także kto lubi zimno to zapraszam.

Strażaczka90, nick nieaktualny, Ola_czeka, Ola_czeka, aisa, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do zabiegu to bede miala ta szczeline zamrazana- ale sie stresuje. Lekarz powiedzial ze najbardziej bedzie bolalo wkladanie wziernika brrrr nie wyobrazam sobie tego.Dla mnie codzienne wyproznianie to koszmar

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:48

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi piekny maluszek na fotce :) tez mysle ze bedzie dziewczynka :)

Pismaczku jak nastepnym razem bedzie sie organizowac to znaka mi dajcie :)

jeju z pewnoscią bedziesz pieknie wyglądala na zebraniu :)

Sylwia wspolczuje problemu :(

Kaju dziekuje :*

Rutka no 2 miesiąca Leosia to juz cos! ale ten czas leci :)

Libra trzymam kciuki!

Shaggi kolejny raz podziwiam Cie za ogarnianie tematu trzech facetów.

Korneliuszka spi, a ja zastanawiam sie co zrobic z cyckami... nie wiem czy nawal mi sie zaczyna czy co ale od nocy bola bardzo cycki, na brzuchu spac nie moge..

Strażaczka90, Dodi, nick nieaktualny, Pismak, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    wogole to czesc dziewczynki! kurde widzialyscie sie w kato i nie dalyscie znac?? :( ale i tak pewnie nie dalabym rady... do Tychów to rzut beretem moglyscie do mnie przyjechac na kawe... zapraszam!

a wiesz że rozmawiałyśmy o Tobie Plemniś :) nic straconego, nam nie trzeba mówić dwa razy, więc wyśpijcie się, wypocznijcie i ciotki wpadną z odsieczą :)

Strażaczka90, nick nieaktualny, Pismak, plemniczka, magdzia26, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Dziś mam zebranie w szkole i muszę się zrobić na bóstwo....potrwa to z 5 godzin :-)
    na pewno ślicznie będziesz wyglądała Kochana..a batonikami się nie przejmuj!!!raz można sobie pozwolić

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    A co do zabiegu to bede miala ta szczeline zamrazana- ale sie stresuje. Lekarz powiedzial ze najbardziej bedzie bolalo wkladanie wziernika brrrr nie wyobrazam sobie tego.Dla mnie codzienne wyproznianie to koszmar
    Boże:( współczuje Ci:(

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie -11;/

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziouszki, ja tylko na chwilkę.

Mój mały chuderlak ostatnio bardzo słabo przybiera na wadze :( Niniejszym ja, najbardziej wylajtowana w kwestiach laktacji, zaczynam się martwić...

Najpierw od 18 grudnia przez 3 tygodnie przybrał 150 g. Dziś, po dwóch tygodniach od poprzedniego pomiaru, przybrał 50 g O.o

Dodam, że minimalny przyrost to ok. 500 g miesięcznie. Nie wiem co jest nie tak :/

Kolejne zagadnienie do zmartwień Heniowych :/

I przez tę moją dolinkę zapomniałam, co chciałam Wam jeszcze napisać a propos Waszych wcześniejszych wypowiedzi.

Miłego dzionka!

jeju, nick nieaktualny, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz nie masz co panikować czasami zdarza sie ze im dziecko wieksze tym mniej na wadze przybywa

mauysia, Strażaczka90, Fedra, Ola_czeka, magdzia26, Kfjatus, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :D

ale sie poleniłam ;)

Spotkanie było rewelacyjne, też nie wiedziałam, że Fedra bedzie. Laski są niesamowite i powiem Wam szczerze, że polecam je na przyszłość bo jak wracałam do domu i potem cały wieczór miałam mega banana na twarzy i w sumie sie dalej utrzymuje więc efekt długotrwały :D

Oluś kochana chcesz mi o czymś powiedzieć? :D

Sywus współczuję Ci strasznie dolegliwości, ale plus taki, że jak będzie po zabiegu może w końcu będziesz mogła się bez stresu załatwić. trzymam kciuki.

Mauysiu a pediatra coś mowił? mam nadzieję że po prostu taka jego natura i to nic poważnego.

ile u mnie na - to wam nie powiem, bo nie wyściubiłam jeszcze nosa za okno, ale trzeba zaraz psiuraka wyprowadzic to się dowiem :)

miłego dnia laseczki <3

Pismak, mauysia, Dodi, Strażaczka90, nick nieaktualny, sylwia1985, aisa, nick nieaktualny, kiti, magdzia26, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pediatra zasugerowała dokarmianie :/ Ja powiedziałam, że może zobaczymy jeszcze do nast. zważenia za 2 tygodnie.
    Koczku - Heniol jest teraz grubo pod normami... ale cóż, zobaczymy co wyjdzie przy nast. ważeniu.

jeju lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz moja córka urodziła się mając 4300 do 3 miesiaca ładnie przybierała na wadze w czwartym był minimalny przyrost pózniej tak pomalutku dobiła do 8 kg i jak staneła na wadze tak jakies 12 miesiesiecy stała i moja doktorka ciagle mowiła ze za mało i zamało. Pewnego razu przyjechał na zastępstwo inny lekarz taki dośc starszy. opowiadam mu cąłą historie z tą jej waga on na to że jeżeli miesci sie w normach ( chodzi o te siatki centylowe) to nie trzeba sie martwic tym słabym przyrostem. jeżeli dziecko jest dosc ruchliwe mało sypia to jego przyrost wagi bedzie mniejszy

Ola_czeka, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Mayuś :( Może warto skonsultować wagę Heniutka z paroma pediatrami? Ty masz problem bo Heniu mało przybiera, a ja się martwię moim grubciem, bo robi się mały pulpet. W ciągu 2 tyg. przybrał 600g. Ale jednak waga przy mm wygląda inaczej :(

Czyli wychodzi, że masz mało treściwe mleko?

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzuciłam sprzatanie bo Blodni smsa dała!!!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzi?????????

sylwia1985, magdzia26 lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzi?

Ola_czeka, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

‹‹ 5032 5033 5034 5035 5036 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ