plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
A co do zabiegu to bede miala ta szczeline zamrazana- ale sie stresuje. Lekarz powiedzial ze najbardziej bedzie bolalo wkladanie wziernika brrrr nie wyobrazam sobie tego.Dla mnie codzienne wyproznianie to koszmar
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:48
-
Dodi piekny maluszek na fotce
tez mysle ze bedzie dziewczynka
Pismaczku jak nastepnym razem bedzie sie organizowac to znaka mi dajcie
jeju z pewnoscią bedziesz pieknie wyglądala na zebraniu
Sylwia wspolczuje problemu
Kaju dziekuje :*
Rutka no 2 miesiąca Leosia to juz cos! ale ten czas leci
Libra trzymam kciuki!
Shaggi kolejny raz podziwiam Cie za ogarnianie tematu trzech facetów.
Korneliuszka spi, a ja zastanawiam sie co zrobic z cyckami... nie wiem czy nawal mi sie zaczyna czy co ale od nocy bola bardzo cycki, na brzuchu spac nie moge..Strażaczka90, Dodi, Spero, Pismak, Rucia, aisa, Libra, magdzia26, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:wogole to czesc dziewczynki! kurde widzialyscie sie w kato i nie dalyscie znac??
ale i tak pewnie nie dalabym rady... do Tychów to rzut beretem moglyscie do mnie przyjechac na kawe... zapraszam!
a wiesz że rozmawiałyśmy o Tobie Plemniśnic straconego, nam nie trzeba mówić dwa razy, więc wyśpijcie się, wypocznijcie i ciotki wpadną z odsieczą
Strażaczka90, Spero, Pismak, plemniczka, magdzia26, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:A co do zabiegu to bede miala ta szczeline zamrazana- ale sie stresuje. Lekarz powiedzial ze najbardziej bedzie bolalo wkladanie wziernika brrrr nie wyobrazam sobie tego.Dla mnie codzienne wyproznianie to koszmar
-
Hej dziouszki, ja tylko na chwilkę.
Mój mały chuderlak ostatnio bardzo słabo przybiera na wadzeNiniejszym ja, najbardziej wylajtowana w kwestiach laktacji, zaczynam się martwić...
Najpierw od 18 grudnia przez 3 tygodnie przybrał 150 g. Dziś, po dwóch tygodniach od poprzedniego pomiaru, przybrał 50 g
Dodam, że minimalny przyrost to ok. 500 g miesięcznie. Nie wiem co jest nie tak
Kolejne zagadnienie do zmartwień Heniowych
I przez tę moją dolinkę zapomniałam, co chciałam Wam jeszcze napisać a propos Waszych wcześniejszych wypowiedzi.
Miłego dzionka!jeju, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kochane
ale sie poleniłam
Spotkanie było rewelacyjne, też nie wiedziałam, że Fedra bedzie. Laski są niesamowite i powiem Wam szczerze, że polecam je na przyszłość bo jak wracałam do domu i potem cały wieczór miałam mega banana na twarzy i w sumie sie dalej utrzymuje więc efekt długotrwały
Oluś kochana chcesz mi o czymś powiedzieć?
Sywus współczuję Ci strasznie dolegliwości, ale plus taki, że jak będzie po zabiegu może w końcu będziesz mogła się bez stresu załatwić. trzymam kciuki.
Mauysiu a pediatra coś mowił? mam nadzieję że po prostu taka jego natura i to nic poważnego.
ile u mnie na - to wam nie powiem, bo nie wyściubiłam jeszcze nosa za okno, ale trzeba zaraz psiuraka wyprowadzic to się dowiem
miłego dnia laseczkiPismak, mauysia, Dodi, Strażaczka90, Rucia, sylwia1985, aisa, Libra, kiti, magdzia26, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Małysz moja córka urodziła się mając 4300 do 3 miesiaca ładnie przybierała na wadze w czwartym był minimalny przyrost pózniej tak pomalutku dobiła do 8 kg i jak staneła na wadze tak jakies 12 miesiesiecy stała i moja doktorka ciagle mowiła ze za mało i zamało. Pewnego razu przyjechał na zastępstwo inny lekarz taki dośc starszy. opowiadam mu cąłą historie z tą jej waga on na to że jeżeli miesci sie w normach ( chodzi o te siatki centylowe) to nie trzeba sie martwic tym słabym przyrostem. jeżeli dziecko jest dosc ruchliwe mało sypia to jego przyrost wagi bedzie mniejszy
Ola_czeka, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO Mayuś
Może warto skonsultować wagę Heniutka z paroma pediatrami? Ty masz problem bo Heniu mało przybiera, a ja się martwię moim grubciem, bo robi się mały pulpet. W ciągu 2 tyg. przybrał 600g. Ale jednak waga przy mm wygląda inaczej
Czyli wychodzi, że masz mało treściwe mleko? -
nick nieaktualny