X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemnisia Kornelcia mała ksiezniczka slodziak taki ze hohoh i super ze mala daje ci do nas zerknąć

Strażaczka90, plemniczka, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ps.....Strażaczka90 abyś na tym soczku tez wylądowała ,a do lutego jeszcze troche hihihi

magdzia26 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bede skromna i winko poprosze czerwone polslodkie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:40

Dodi, Spero, aisa, magdzia26, Effcia28, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Ja bede skromna i winko poprosze czerwone polslodkie:)

Cześć Sylwia ...... co sie da zalatwic takiego skromnego

mhsvanlih0qhtdnx.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was kochane.
    Jak wychodziłam do pracy było -21 teraz jakies -16. także kto lubi zimno to zapraszam.

Strażaczka90, Rucia, Ola_czeka, Ola_czeka, aisa, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do zabiegu to bede miala ta szczeline zamrazana- ale sie stresuje. Lekarz powiedzial ze najbardziej bedzie bolalo wkladanie wziernika brrrr nie wyobrazam sobie tego.Dla mnie codzienne wyproznianie to koszmar

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:48

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi piekny maluszek na fotce :) tez mysle ze bedzie dziewczynka :)

Pismaczku jak nastepnym razem bedzie sie organizowac to znaka mi dajcie :)

jeju z pewnoscią bedziesz pieknie wyglądala na zebraniu :)

Sylwia wspolczuje problemu :(

Kaju dziekuje :*

Rutka no 2 miesiąca Leosia to juz cos! ale ten czas leci :)

Libra trzymam kciuki!

Shaggi kolejny raz podziwiam Cie za ogarnianie tematu trzech facetów.

Korneliuszka spi, a ja zastanawiam sie co zrobic z cyckami... nie wiem czy nawal mi sie zaczyna czy co ale od nocy bola bardzo cycki, na brzuchu spac nie moge..

Strażaczka90, Dodi, Spero, Pismak, Rucia, aisa, Libra, magdzia26, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    wogole to czesc dziewczynki! kurde widzialyscie sie w kato i nie dalyscie znac?? :( ale i tak pewnie nie dalabym rady... do Tychów to rzut beretem moglyscie do mnie przyjechac na kawe... zapraszam!

a wiesz że rozmawiałyśmy o Tobie Plemniś :) nic straconego, nam nie trzeba mówić dwa razy, więc wyśpijcie się, wypocznijcie i ciotki wpadną z odsieczą :)

Strażaczka90, Spero, Pismak, plemniczka, magdzia26, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Dziś mam zebranie w szkole i muszę się zrobić na bóstwo....potrwa to z 5 godzin :-)
    na pewno ślicznie będziesz wyglądała Kochana..a batonikami się nie przejmuj!!!raz można sobie pozwolić

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    A co do zabiegu to bede miala ta szczeline zamrazana- ale sie stresuje. Lekarz powiedzial ze najbardziej bedzie bolalo wkladanie wziernika brrrr nie wyobrazam sobie tego.Dla mnie codzienne wyproznianie to koszmar
    Boże:( współczuje Ci:(

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie -11;/

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziouszki, ja tylko na chwilkę.

Mój mały chuderlak ostatnio bardzo słabo przybiera na wadze :( Niniejszym ja, najbardziej wylajtowana w kwestiach laktacji, zaczynam się martwić...

Najpierw od 18 grudnia przez 3 tygodnie przybrał 150 g. Dziś, po dwóch tygodniach od poprzedniego pomiaru, przybrał 50 g O.o

Dodam, że minimalny przyrost to ok. 500 g miesięcznie. Nie wiem co jest nie tak :/

Kolejne zagadnienie do zmartwień Heniowych :/

I przez tę moją dolinkę zapomniałam, co chciałam Wam jeszcze napisać a propos Waszych wcześniejszych wypowiedzi.

Miłego dzionka!

jeju, Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz nie masz co panikować czasami zdarza sie ze im dziecko wieksze tym mniej na wadze przybywa

mauysia, Strażaczka90, Fedra, Ola_czeka, magdzia26, Kfjatus, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane :D

ale sie poleniłam ;)

Spotkanie było rewelacyjne, też nie wiedziałam, że Fedra bedzie. Laski są niesamowite i powiem Wam szczerze, że polecam je na przyszłość bo jak wracałam do domu i potem cały wieczór miałam mega banana na twarzy i w sumie sie dalej utrzymuje więc efekt długotrwały :D

Oluś kochana chcesz mi o czymś powiedzieć? :D

Sywus współczuję Ci strasznie dolegliwości, ale plus taki, że jak będzie po zabiegu może w końcu będziesz mogła się bez stresu załatwić. trzymam kciuki.

Mauysiu a pediatra coś mowił? mam nadzieję że po prostu taka jego natura i to nic poważnego.

ile u mnie na - to wam nie powiem, bo nie wyściubiłam jeszcze nosa za okno, ale trzeba zaraz psiuraka wyprowadzic to się dowiem :)

miłego dnia laseczki <3

Pismak, mauysia, Dodi, Strażaczka90, Rucia, sylwia1985, aisa, Libra, kiti, magdzia26, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pediatra zasugerowała dokarmianie :/ Ja powiedziałam, że może zobaczymy jeszcze do nast. zważenia za 2 tygodnie.
    Koczku - Heniol jest teraz grubo pod normami... ale cóż, zobaczymy co wyjdzie przy nast. ważeniu.

jeju lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małysz moja córka urodziła się mając 4300 do 3 miesiaca ładnie przybierała na wadze w czwartym był minimalny przyrost pózniej tak pomalutku dobiła do 8 kg i jak staneła na wadze tak jakies 12 miesiesiecy stała i moja doktorka ciagle mowiła ze za mało i zamało. Pewnego razu przyjechał na zastępstwo inny lekarz taki dośc starszy. opowiadam mu cąłą historie z tą jej waga on na to że jeżeli miesci sie w normach ( chodzi o te siatki centylowe) to nie trzeba sie martwic tym słabym przyrostem. jeżeli dziecko jest dosc ruchliwe mało sypia to jego przyrost wagi bedzie mniejszy

Ola_czeka, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Mayuś :( Może warto skonsultować wagę Heniutka z paroma pediatrami? Ty masz problem bo Heniu mało przybiera, a ja się martwię moim grubciem, bo robi się mały pulpet. W ciągu 2 tyg. przybrał 600g. Ale jednak waga przy mm wygląda inaczej :(

Czyli wychodzi, że masz mało treściwe mleko?

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzuciłam sprzatanie bo Blodni smsa dała!!!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzi?????????

sylwia1985, magdzia26 lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodzi?

Ola_czeka, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

‹‹ 5032 5033 5034 5035 5036 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ