plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:No to trzeba zachęcić Muskę i Żbika! FO-CIA! FO-CIA!
mauysia, magdzia26, Libra, Strażaczka90, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Hej Doduś
Wlaściwie to prawie nie wychodzę z domu w ten ziąb... Nienawidzę... Na szczęście w przyszłym tygodniu ma już być trochę cieplej, od -2 do -5, ale i tak wiosennego suwaczka nie mam zamiaru usuwać!Dodi, Libra, Strażaczka90, Rucia, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Chciałam jeszcze coś napisać Plemniczce - wspominałaś kiedyś że masz kłopot z odkładaniem śpiącej Kornelki w nocy do łóżeczka, bo się budzi. Wypróbuj mój patent, do którego niezbędnym elementem jest usztywniany rożek dziecięcy. Jak karmię H wieczorem lub w nocy, kładę go bokiem na (rozłożonym oczywiście) rożku, karmię na leżąco, a jak bubik zaśnie, to przenoszę go z tym rożkiem. To mój superpatent z czasów Leosia, teraz też się sprawdza.
Dodi, magdzia26, Kaja, Libra, Strażaczka90, plemniczka, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Libra jest juz umyta czeka w zaduzej koszuli na swoja kolej...
mauysia, Kaja, Sandraa, aisa, Libra, a-koczek, Pismak, magdzia26, Agafia, sylwia1985, Strażaczka90, Dodi, Ola_czeka, Rucia, Spero, kiti, Effcia28, Shagga_80, Kfjatus, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Libra jest juz umyta czeka w zaduzej koszuli na swoja kolej...
Ojej to szybko i niech szybko tam skończą pozytywnie i bezbolesnie ......Libra>
Fedra dziękuje buzaki dla ciebie !!!!!Libra, aisa, magdzia26, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:niech nie będą .....
dawać fotkę i tutaj też apel do Kai - dawaj fotę a się nie wymiguj!
dodi mnie tutaj focie sie nie wklejaja wiec ciężko !!!!
Agafia, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ glodowka,o dziwo, bardzo dobrze się czuje:) humor mi dopisuje:) a ta koszula duzo za duza z dekoldem do pempka:D
To moje ostatnie nadawanie:) resztę będę przekazywać przez Fedre...ale po operacji, nim mnie na gore przywiozą...to bedzie wieczór
Milego dnia Wam życzę... I do sklikania w krótce:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 08:38
Sandraa, aisa, Kaja, a-koczek, Pismak, magdzia26, Agafia, sylwia1985, Strażaczka90, Dodi, Ola_czeka, plemniczka, mauysia, Rucia, Spero, kiti, Effcia28, AGA 30, Shagga_80, Kfjatus, Selena, zbikowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze jedno!!!
Spero, sto lat! Pomyślności i spełnienia marzeń! Szczęścia!
PS. Kochana uwierz mi,ze zapamiętam Twą datę urodzenia:)magdzia26, Fedra, Kaja, Dodi, a-koczek, aisa, Rucia, Spero, kiti, Shagga_80, Sandraa, Kfjatus, Selena lubią tę wiadomość