plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Libruś czuwam, czekam i zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&& :*
Spero wszystkiego co najlepsze dla Ciebie. Oby jak najszybciej spelniły się Twoje najskrytsze marzenia te duże i te maleńkie :*
Agafia fajniutki brzuszek już
Kaja Ty się tu nie wymiguj i co to za tekst pokazywałam 2 miechy temu hahah powiedziała to ciężarówa no nie mogę.... rozumiem, że od tego czasu wygląd bez zmian?
Blondi jak się tam czujecie? kiedy wychodzicie i wogóle?
Miłego mroźnego dniaAgafia, Kaja, magdzia26, Strażaczka90, a-koczek, Libra, aisa, Spero, Shagga_80, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
no masakra tak leci szybciutko w czwartek ide do gina u siebie w mieście może będę miałą potwierdzenie czy synuś będzie
12 lutego usg połówkowe oby wszystko było ok
magdzia26, Strażaczka90, a-koczek, Dodi, Shagga_80, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Agafia dokladnie mnie gin powiedział , ze syn bedzie w 23tc a drugi gin inny potwierdził
a ten drugi na polowkowym dlugoooo badał i na szczescie wszytko b.dobrze
Agafia, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Agafia no nie ma innej opcji , ze twój bombel Jest zdrowy , ale stracha mialam jak nic !!! Właściwie jaa przed każdą wizytą pokichana jestem .....teraz tez tak bedzie
Agafia, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 19:33
Agafia, Libra, aisa, Ola_czeka, a-koczek, Strażaczka90, Fedra, Rucia, magdzia26, kiti, gocha04, Shagga_80, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość