plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
O 12 wzieto druga laske na sale Libra nadal czeka obstawia ze ja wezma w okolicch 15 jak cos bede wiedzic to napisze
ash, a-koczek, Kaja, magdzia26, Dodi, kiti, Spero, sylwia1985, aisa, Effcia28, Libra, Sandraa, Kfjatus, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Libra dziekuje za wsparcie kazala Was pozdrowic i pisze z nadal czeka
Dodi, Strażaczka90, kiti, sylwia1985, Kaja, aisa, magdzia26, Libra, Spero, Sandraa, Kfjatus, Selena, Pismak lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Agafia wrote:Ola kiedyś miałąm czarne włoski mąż mnie namówił na zmianę na fb możesz oblukać i jako blondynke i brunetkę
ale moje naturalne włosy sa ciemne także się nie myliłaś
Kogo mam szukać na FB?Strażaczka90, Dodi, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
Libra trzymam mocno kciuki
śliczne te wasze brzuszki , ahhh rozmarzyłam się troszku
sylwia rozumiem co czujesz, także podziwiam Cie że dalej walczysz, Oby tak dalej !ja mam coraz częściej chwile zwątpienia i rezygnacji...
sylwia1985, Strażaczka90, Libra lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:czesc OLA, jak piesiu?
Dziś zrobił rano sajgon w domu (jestem chora i nie miałam siły go powstrzymać). Rozerwał i rozniósł wszystkie swoje zabawki i gazety, na któe siusia. W końcu zamknęłam go w jednym pokoju, doprowadziłam resztę pomieszczeń do ładu, wzięłam prysznic, zjadłam śniadanie i leki, potem wyszliśmy na spacer, na którym zrobił jedno marne siusiu, wróciliśmy i teraz z kolei ja zamknęłam się w tym jednym pokoju, gdzie przez 2 godziny zdążył wszystko obsiusiać i zrobić kupę, którą rozniósł po pokoju, swoim kocu, drzwiach, które drapał w rozpaczy i rozwalił metalowe drzwiczki do instalacji grzewczej. On stał na zewnątrz i cały czas skamlał i za każdym razem kiedy otwierałam drzwi (żeby wyrzucić ręczniczki papierowe, pójść po miotłe, pójść po mopa) moim oczom ukazywało się nowe siku w korytarzu, które zrobił dokładnie 5 razy. a jak skończyłam i usiadłam w fotelu - dał mi buzi i śpi na moich stopach.
I może to gorączka, ale zaczynam mieć wątpliwości czy byłabym dobrą, cierpliwą matkąStrażaczka90, Kaja, a-koczek, Dodi, Libra, Rucia, Spero, plemniczka, Shagga_80, Sandraa, Kfjatus, zbikowa, Pismak lubią tę wiadomość
-
Duga operacja sie przedluza Libra cos slyszala ze 4 operacja ma juz zleciec z grafiku i boi sie ze i ja dzisiaj nie zooperuja jest mega spokojna ale troche sie martwi...
Ola jak nic godzinny spacer z rzucaniem snierzek plki lub patyka to cos co wyladuje jego energie za zewnatrz a nie w domu,wspolczuje sajgonu ale troche ceirpliwosci i pracy nad nim i bedzie inaczejStrażaczka90, Ola_czeka, Effcia28, Dodi, kiti, Libra, Shagga_80, Sandraa, Kfjatus, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedruś to jest młody psiak i nie wolno go trzymać godzinę na siarczystym mrozie. Podobnie jak i mnie z zapaleniem tchawicy
On wyjdzie na ganek i już piszczy z zimna, problem jest go wypchnąć na dwór. Dogi to straszne zmarzlaki.
Ale fakt - latem byłoby o wiele łatwiej. Spacerek, czy nawet wygnanie go na ogród a ja sprzątam i po problemie.Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola jak moja czarnulke bralam to pani sie chwalila , ze swoje potrzeby zalatwia w kuwecie , ale zmiana otoczenia i bez mamusi omninowala w nocy cały pokój ......teraz mam z nią spokój bo w domu nie jest bo jej nie psuje temp , a na sniegu to szaleje wiec psa nie bede meczyla naszymi temp , jak chce to idzie na dwór lub caly garaż jej no i kota gwalciciela hihi
Ola_czeka lubi tę wiadomość