plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewczyny
mauysia wrote:Chciałam jeszcze coś napisać Plemniczce - wspominałaś kiedyś że masz kłopot z odkładaniem śpiącej Kornelki w nocy do łóżeczka, bo się budzi. Wypróbuj mój patent, do którego niezbędnym elementem jest usztywniany rożek dziecięcy. Jak karmię H wieczorem lub w nocy, kładę go bokiem na (rozłożonym oczywiście) rożku, karmię na leżąco, a jak bubik zaśnie, to przenoszę go z tym rożkiem. To mój superpatent z czasów Leosia, teraz też się sprawdza.
dzieki małyszku, tylko ze wtedy to sie wiąze z karmieniem na leżąco, a u nas ostatnio nowy problem mala krztusi sie przy jedzeniu, normalnie serce mi wtedy staje jak nie moze zlapac tchu przez chwile... wydaje mi sie ze mleko za szybko jej zaczelo leciec i nie nadąża, albo sama jest taka łapczywa i za szybko ssie. Staram sie wiec ją karmic w pozycji " pod górke" ze niby wolniej mleko wtedy wyplywa... ale w tej pozycji tez potrafi sie zachłysnąć -
Libra, Bądź grzeczna na stole, wypchnij bebechy, żeby poszło raz dwa i wracaj opowiadać, co Ci tam wygrzebali!!
Spero życzę Ci, żeby wszystko czego dziś życzą Ci ludzie się spełniło!
No nie mogę, Agafia jest blondynką! Szlag trafił moje wizualizacje! Piękny brzuch! Czekamy na więcej fotek.
Kaja, również pięknie się prezentujesz! Normalnie kwitniesz i jaka ładna fryzurka! A co to za Tobą? Hemnes z Ikei? Też będę miećDodi, a-koczek, Kaja, magdzia26, Spero, aisa, Effcia28, Libra, Shagga_80, Sandraa, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
nie ma chętnyh w domku teraz do robienia fotek ale napewno nie długo zamieszczę ładniejsze tzn. poproszę którąś z dziewczyn żeby zamieściłą bo jak juz wspominałam mam problem ze wstawianiem fot . : )
Za to sesja Twojej córecczki cudo !!!! zakochałam sięplemniczka, Dodi, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Spero, przyjmże ode mnie najserdeczniejsze życzenia urodzinowe!
Ciekawe czy Libra już pokrojona i zszyta (choć wait, to chyba miało być laparoskopowo)
Kajuś, świetne roczkowe lokum.
Agafio, jeszcze nie widziałam Twojej foty bo działam z telefonu, wiec uprasza się o niekasowanie do wieczora!
Ol, bardzo ciekawam co tam wymysliłaś.
Dziś mam z lekka dolinkę, ale o 13 przychodzi laktatorka, może mnie trochę uspokoi i opracujemy jakąś strategię na to żeby nie zagłodzić mojego Dziubasa...Agafia, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, Spero, aisa, Libra, Shagga_80, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość