plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Ola , ale ceny sa lepsze teraz widzę jak my kupowalismy dwa lata temu tych mebli.....
no nie jest najgorzej. My kupiliśmy białe łóżko, stoliki nocne i kupujemy jedną komodę (nie było jej na stanie). No i miałam już wcześniej toaletkę. Choć nie ukrywam, że podobało mi się też to łóżko z Vox:
http://www.meble.vox.pl/produkt-lozko-z-baldachimem-i-z-regalem-16179.html
(włącz play)Dodi lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczęta też mam zrobione zdjęcia brzucha jest już mega duży wkleje Wam potem na Fb bo tutaj to jedynie przez kogoś bym mogła tak jak Agafia tylko kto się podejmie?Dodi może Ty bo Twój numer mam ?
Agafia zgrabny brzuszek
Kaja Twój roczek też ma piękny duży apartament
no i Aisa Twój też ślicznusi jest
Sylwia życzę Ci żeby Twoja cierpliwość nie długo zostanie wynagrodzona :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 14:25
Kaja, magdzia26, Dodi, kiti, Libra, Spero, plemniczka, Sandraa, aisa, Rucia lubią tę wiadomość
-
u no ja mam problem że sama nie wiem co bym zjadła...chyba zrobię sobie inkę karmelową
Oluś łóżko super ale ja na bank bym się zabiła o nie ja muszę mieć całe mięciutkie bez żadnych twardych narożników itp bo inaczej nogi w siniakach non stopOla_czeka lubi tę wiadomość
-
Kaja żebyś wiedziała ja ogólnie nie jadam słodyczy i mało słodkiego ale ostatnio to non stop naleśniki z owocami głownie brzoskwinie ananas i truskawki i dużo bitej smietany polane lekko sosem czekoladowym
magdzia26, Libra, Spero lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:A-koczek na słodko was wzięło hihi mnie to kwasory kuszą
dzisiaj mnie tak coś na owocka wzięło ale już zagryzłam kapustką kiszoną
a-koczek, kiti lubią tę wiadomość
-
Fedra, a-koczek, magdzia26, Effcia28, sylwia1985, kiti, Libra, Kaja, Strażaczka90, Spero, Agafia, Ola_czeka, gocha04, Shagga_80, Sandraa, aisa, zbikowa, Rucia, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość