plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:Dziewczyny pomóżcie mam takie mega bóle owulacyjne ze ledwo siedze. cz\y moge wziąśc jakies tabletki zeby to złagodzić i aby nei zakłóciły owulacji?
-
magdzia26 wrote:Koczus ja jak miałam takie bóle ovulacyjne mocne to brałam apap i nospe ale nie wiem czy to nie zakluca owulacji
-
Ja biore na bole owulacyjne nospe ale ta mocniejsza. Wlasnie od tygodnia mnie cycory nawalaja- dziwne a brzuch raz boli raz nie a sluz mam mega wodnisty ale nie ciagnacy.Zapytam sie gina o co chodzi z tym sluzem bo dawniej byl ciagnacy a teraz czuje sie jakby mi woda sie wylewala- moze w tym tkwi problem ze w ciaze nie moge zajsc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 16:22
-
kiti wrote:to ja chyba nigdy nie miałam bóli owulacyjnych...
kiti, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:A cycory was bola na owu? A sluz jaki macie? Ja juz sie gubie powoli- moj organizm jest dziwny
bo mnie zazwyczaj przed tak pieką a po owu są twarde jak kamienie i bolą przy dotyku jakby siniaki miała
a ja zanim zaczełam się starać to miałam multum śluzu rozciągliwego , nieraz był poślizg na całegoprzy staraniach śluz zniknłą apojawił sie tylko kremowy i czasem wodnisty, a teraz nie wiem czy to ma jakiś związek ale odkąd biore bromka to się pojawił śluz rozciągliwy, a przez ostatnie miesiące jak się lepiej odżywiałam , piłam ziółka to i śluzu było dużooo takiego rozciągliwego a w tym miesiącu odpuściłam wszytsko (sesja i pozwalam sobie na nie zdrowe rzeczy, nie wysypiam się ) i śluz jakiś dziwny też tylko wodnisty ;/
-
sylwia1985 wrote:Wlasnie jakbym siniaki miala tak mnie kiti bola dotknac nie moge
m wie że wtedy dotykanie zakazane
-
magdzia jak tam wylegujesz sie dzisiaj?
Agafia jak tam w domku, remonty już zakończone?Agafia, magdzia26, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Boze jak mi sie nie chce dzisiaj nic.Jeszcze tylko do 18 i do domciu- chociaz powiem wam szczerze ze w pracy bardziej wypoczywam niz w domu z tesciami. Kurde psycha mi siada i nie wiem co mam robic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 16:42
-
Agafia wrote:Kiti kochana dzis mi schody robią śmierdzi jak cholera została jeszcze górna łazienka i pralnia i garaż ... juz mam dość takie odpoczywanie cały czas walą , piłują , stukają M A S A K R A
u nas tylko mury stoja.
Agafia, Strażaczka90, Dodi, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
sylwia mi też się dzisiaj nic nie chce a trzeba skończyć kolejne projekty , no nic ide samo się nie zrobi
-
Sylwuś ja tez zawsze miąłm jeden dziem mega ciągnącego gluta poźniej tylko takie małe skrawki. a teraz zero rozciagliwego tylko wodnisty i to strasznie dużo wodnistego czuje sie jakbympoposzczałasylwia1985 wrote:Ja biore na bole owulacyjne nospe ale ta mocniejsza. Wlasnie od tygodnia mnie cycory nawalaja- dziwne a brzuch raz boli raz nie a sluz mam mega wodnisty ale nie ciagnacy.Zapytam sie gina o co chodzi z tym sluzem bo dawniej byl ciagnacy a teraz czuje sie jakby mi woda sie wylewala- moze w tym tkwi problem ze w ciaze nie moge zajsc
sylwia1985 lubi tę wiadomość