plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Jeśli ktoś jeszcze, podobnie jak Dodi, uważa, że złośliwy charakter mojego psa to karma związana z tym, co wyczyniam na ovu, niech odezwie się teraz albo zamilknie na wieki.
kabel.................
Ola_czeka, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Ja biore na bole owulacyjne nospe ale ta mocniejsza. Wlasnie od tygodnia mnie cycory nawalaja- dziwne a brzuch raz boli raz nie a sluz mam mega wodnisty ale nie ciagnacy.Zapytam sie gina o co chodzi z tym sluzem bo dawniej byl ciagnacy a teraz czuje sie jakby mi woda sie wylewala- moze w tym tkwi problem ze w ciaze nie moge zajsc
Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpero wrote:Cześć kochana
Baaaardzo serdecznie dziękuję Wam za wszystkie życzenia i piękny tort!
Mauysiu Tobie chciałam napisać że przujmujęże strasznie mi się to przyjmże spodobało) życzenia od Ciebie.
cóż kolejne będą zupełnie inne będzie nowy etap, jak wszystko dobrze pójdzie to będę mężatką, matką i skończę ćwierć wieku, ale to za rok. Dziś odpoczywam, a wieczorem idziemy tancować
Śliczne macie brzuszki dziewczyny, rewelacja!
Ola.. takie łóżko! nie nooo impreza musi byćza**biste
ah i współczuję akcji z psiakiem, ale pocieszę Cię, że jest młody i szybko powinien załapać załatwianie na dworze, jednak polecam od razu wprowadzać dyscyplinę i reakcje na złe zachowanie psa. Jak chcesz to mogę Ci podesłać bardzo fajną książkę o wychowaniu psiaka(pdf). Rewelacyjne metody i działają, mój miał straszny problem ze spacerami, bo bardzo się bał wszystkiego niestety, a teraz rewelacja, spacery to sama przyjemność, tak samo inne jego zachowania.
Libruś kochana, miałam nadzieję, ze ten dzień będzie również dla Ciebie wyjątkowy i szczęśliwy, ale cóż, nie ma tego złego. Jak piszesz, lepiej żeby się operował wypoczęty i skoncentrowany lekarz, ale Ty przynajmniej też jeszcze możesz troszkę odpocząć (przynajmniej od pracy), więcej pospać. Nie mniej życzę Ci żeby wszystko w miarę sprawnie poszło i żebyś już niedługo rozstała się ze swoim nielubianym towarzyszem :*
I co jeszcze kochane... miłego popołudniaAgafia, Dodi, Spero, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:A teraz wyjdzie, że kopiuję słowa innych, a wszystko dlatego, że mój pies jest absorbujący.
Od pierwszej informacji Fedry o tym, że operacje się opóźniają, myślałam tylko o tym, żeby jej zabieg też przełożyli, bo inaczej będą ją operować zmęczeni, poirytowani lekarze.
Dziękuję za uwagę. -
nick nieaktualnyO króluuuuuuuuuuuuu...aleście naskrobały
taka afera tu była i też bez mojego udziału?? Dziwne,myślałam,że to ja najbardziej konfliktowa jestemAle cieszę się,że już po
Plemniczko,pięknie rośnie Nelcia no a swoją drogą co lekarz to opinia...jak Kuba był maluśki byłam pewna,że ma katar (dopiero później dowiedziałam się,że to nie to) a dostaliśmy najsłabszy Nasivin na to i wodę morską do psiakania...za to Igorowi łuszczyła się długo skóra i w Szpitalu bezwględnie kazali mi natłuszczać - aż Stary musiał lecieć po oliwkę,bo nie posiadałam jeszcze...woją drogą szybko minęło to
Libra, Ty to jesteś dobra Kobitka...wiesz już czemu przekładają Ci operację ? Bo co Oni bez Ciebie zrobią
I dalej czytam ...jestem na 5088str.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 18:51
Dodi, Spero, a-koczek, Strażaczka90, Libra, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
-
Hejka.
Libra może to i lepiej, że cię nie kroili zmęczeni. Teraz tylko trzymam kciuki za środę.
Spero sto lat
Efcia brzucho mega śliczny. Kaja twój też zgrabnioch. A Agafi nie widziałam, bo z tel lukam, pewnie równie śliczny co poprzednie.
A-koczku wczoraj wieczorem i dziś rano też miałam taki ból jajniora (tak mi się wydaje) po lewej str, że w pół zgięta prawie chodziłam, a dodatkowo na palcach, bo czułam wstrząsy.
Ola współczuję sajgonu odchodowego psiaka. Moja Kotka też postanowiła zostawić na kanapie swoje bobki. Świnia jedna, a kuweta sprzątnięta na chwilę przed załatwieniem się.
Idę pranko wywiesić.Spero, Dodi, Strażaczka90, Kaja, Ola_czeka, Shagga_80, Effcia28, Sandraa, Libra, aisa lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ale tak z czystej ciekawości - skoro wszystkie Cię tu irytujemy (ewentualnie wszystkie z kilkoma wyjątkami) to co Ci daje czytanie tego wątku? Pytam jako socjolog, nie zbulwersowana forowiczka.
PS. Gdy mnie zdenerwowała akcja na Faslkowych to poszłam sobie z tamtąd na zawsze i od razu mi lepieja-koczek, Strażaczka90, Kaja, Dodi, Libra, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Jeśli ktoś jeszcze, podobnie jak Dodi, uważa, że złośliwy charakter mojego psa to karma związana z tym, co wyczyniam na ovu, niech odezwie się teraz albo zamilknie na wieki.
Dodi, Libra, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Od zawsze mnie to nurtuje
PS. Gdy mnie zdenerwowała akcja na Faslkowych to poszłam sobie z tamtąd na zawsze i od razu mi lepiej
Nooooo doszłam do końca, zabawiłam stanowczo za długo tuDrugi śpi od po 16 bo wcześniej miał stanowczo za dużo czuwania ...ciekawe jak noc będzie wyglądać
Słyszę ciszę z pokoju (a ja w kuchni,gdzie miałam robić obiadokolację,a jak wiecie robiłam coś innego) więc chyba Dwaj pozostali Panowie pospali się też.
Libruś :*
I już mnie tu nie maDodi, a-koczek, Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny