X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jeśli ktoś jeszcze, podobnie jak Dodi, uważa, że złośliwy charakter mojego psa to karma związana z tym, co wyczyniam na ovu, niech odezwie się teraz albo zamilknie na wieki.

kabel.................

Ola_czeka, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Ja biore na bole owulacyjne nospe ale ta mocniejsza. Wlasnie od tygodnia mnie cycory nawalaja- dziwne a brzuch raz boli raz nie a sluz mam mega wodnisty ale nie ciagnacy.Zapytam sie gina o co chodzi z tym sluzem bo dawniej byl ciagnacy a teraz czuje sie jakby mi woda sie wylewala- moze w tym tkwi problem ze w ciaze nie moge zajsc
    powiem Ci,ze ja w tym cyklu mialam bardzo mało ciągnącego sluzu, ale jak pobierali mi z szyjki śluz na badania czystosci pochwy, to wyciągnęła mi takiego glutka,ze hohoho!!! Takze musi Ci się gin przyjrzeć, bo czasami zewnętrzne obserwacje nie oddają tego co tam jest w środku (a dodam, ze śluz mialam pobierany w przeddzień owulacji, która akurat uchwycilo zdanie usg)

Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Cześć kochana

Baaaardzo serdecznie dziękuję Wam za wszystkie życzenia i piękny tort!
    Mauysiu Tobie chciałam napisać że przujmujęże strasznie mi się to przyjmże spodobało) życzenia od Ciebie.
    cóż kolejne będą zupełnie inne będzie nowy etap, jak wszystko dobrze pójdzie to będę mężatką, matką i skończę ćwierć wieku, ale to za rok. Dziś odpoczywam, a wieczorem idziemy tancować :)

Śliczne macie brzuszki dziewczyny, rewelacja!
    Ola.. takie łóżko! nie nooo impreza musi być :D za**biste :D
    ah i współczuję akcji z psiakiem, ale pocieszę Cię, że jest młody i szybko powinien załapać załatwianie na dworze, jednak polecam od razu wprowadzać dyscyplinę i reakcje na złe zachowanie psa. Jak chcesz to mogę Ci podesłać bardzo fajną książkę o wychowaniu psiaka(pdf). Rewelacyjne metody i działają, mój miał straszny problem ze spacerami, bo bardzo się bał wszystkiego niestety, a teraz rewelacja, spacery to sama przyjemność, tak samo inne jego zachowania.

Libruś kochana, miałam nadzieję, ze ten dzień będzie również dla Ciebie wyjątkowy i szczęśliwy, ale cóż, nie ma tego złego. Jak piszesz, lepiej żeby się operował wypoczęty i skoncentrowany lekarz, ale Ty przynajmniej też jeszcze możesz troszkę odpocząć (przynajmniej od pracy), więcej pospać. Nie mniej życzę Ci żeby wszystko w miarę sprawnie poszło i żebyś już niedługo rozstała się ze swoim nielubianym towarzyszem :*

I co jeszcze kochane... miłego popołudnia <3
    Słońce! I tak zapamiętam ten dzień jako dzień, w ktorym zrobiono mi pryma aprilis;) jeszcze raz wszystkiego NAJ

Agafia, Dodi, Spero, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A teraz wyjdzie, że kopiuję słowa innych, a wszystko dlatego, że mój pies jest absorbujący.

Od pierwszej informacji Fedry o tym, że operacje się opóźniają, myślałam tylko o tym, żeby jej zabieg też przełożyli, bo inaczej będą ją operować zmęczeni, poirytowani lekarze.

Dziękuję za uwagę.
    przyszło mi to na mysl w południe, kiedy mieli mnie brać, a tu nawet tej drugiej dziewczyny nie zabrali...

• Agafia Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny która wysłałami teraz zaproszenie na fc ??

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus jak tym razem sie nie uda to juz czas najwyzszy na mały zabieg. Bo co jakis czas to nowe dolegliwosci sie pojawiają

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O króluuuuuuuuuuuuu...aleście naskrobały :D

taka afera tu była i też bez mojego udziału?? Dziwne,myślałam,że to ja najbardziej konfliktowa jestem :P Ale cieszę się,że już po :)

Plemniczko,pięknie rośnie Nelcia no a swoją drogą co lekarz to opinia...jak Kuba był maluśki byłam pewna,że ma katar (dopiero później dowiedziałam się,że to nie to) a dostaliśmy najsłabszy Nasivin na to i wodę morską do psiakania...za to Igorowi łuszczyła się długo skóra i w Szpitalu bezwględnie kazali mi natłuszczać - aż Stary musiał lecieć po oliwkę,bo nie posiadałam jeszcze...woją drogą szybko minęło to :)

Libra, Ty to jesteś dobra Kobitka...wiesz już czemu przekładają Ci operację ? Bo co Oni bez Ciebie zrobią :D

I dalej czytam ...jestem na 5088str.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 18:51

Dodi, Spero, a-koczek, Strażaczka90, Libra, aisa, Pismak lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka.
    Libra może to i lepiej, że cię nie kroili zmęczeni. Teraz tylko trzymam kciuki za środę.
    Spero sto lat
    Efcia brzucho mega śliczny. Kaja twój też zgrabnioch. A Agafi nie widziałam, bo z tel lukam, pewnie równie śliczny co poprzednie.

A-koczku wczoraj wieczorem i dziś rano też miałam taki ból jajniora (tak mi się wydaje) po lewej str, że w pół zgięta prawie chodziłam, a dodatkowo na palcach, bo czułam wstrząsy.

Ola współczuję sajgonu odchodowego psiaka. Moja Kotka też postanowiła zostawić na kanapie swoje bobki. Świnia jedna, a kuweta sprzątnięta na chwilę przed załatwieniem się.

Idę pranko wywiesić.

Spero, Dodi, Strażaczka90, Kaja, Ola_czeka, Shagga_80, Effcia28, Sandraa, Libra, aisa lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agafia wrote:
    dziewczyny która wysłałami teraz zaproszenie na fc ??

ja a co? :P

Agafia, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ale tak z czystej ciekawości - skoro wszystkie Cię tu irytujemy (ewentualnie wszystkie z kilkoma wyjątkami) to co Ci daje czytanie tego wątku? Pytam jako socjolog, nie zbulwersowana forowiczka.
    Od zawsze mnie to nurtuje :D

PS. Gdy mnie zdenerwowała akcja na Faslkowych to poszłam sobie z tamtąd na zawsze i od razu mi lepiej :D

a-koczek, Strażaczka90, Kaja, Dodi, Libra, Spero lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak myśałam że to Ty Kochana że nik od imienia ;) juz akceptuje : *

Kaja, Dodi lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poleżałam w domku i jakoś sam ból minął może od siedznia i ciągłego nacisku na brzuch moje jajnikk buzowały dając mi tym mega ból

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    helllo Mariole focie byly z Muska i Zbikiem ??????????????????????????????????????????

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    helllo Mariole focie byly z Muska i Zbikiem ??????????????????????????????????????????
    przes[aam to???

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej napisałabym parę sucharów odnośnie FC ale nie chcę by mój pies jeszcze bardziej się zeźlił :D

Kaja, Dodi, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Jeśli ktoś jeszcze, podobnie jak Dodi, uważa, że złośliwy charakter mojego psa to karma związana z tym, co wyczyniam na ovu, niech odezwie się teraz albo zamilknie na wieki.
    Ależ oczywiście , Dodi ma rację,jak zawsze :D

Dodi, Libra, Pismak lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga witaj. Jak Wasze Plany przez duże P?
    Noooo, myślę,że wkrótce będę mogła się pochwalić :D

Dodi, magdzia26, Libra, mauysia, Spero, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ,a ten twój pupil tylko sucha karme wcina czy mokra tez mu serwujesz bo moja mokrej nie ruszy fochem zarzuci i idzie na dwór i sie pokaze dopiero jak suche dam cwana czarnulka

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Od zawsze mnie to nurtuje :D

PS. Gdy mnie zdenerwowała akcja na Faslkowych to poszłam sobie z tamtąd na zawsze i od razu mi lepiej :D
    Matkoooo ale analafbetka ze mnie :P

Nooooo doszłam do końca, zabawiłam stanowczo za długo tu :/ Drugi śpi od po 16 bo wcześniej miał stanowczo za dużo czuwania ...ciekawe jak noc będzie wyglądać :/
    Słyszę ciszę z pokoju (a ja w kuchni,gdzie miałam robić obiadokolację,a jak wiecie robiłam coś innego :/) więc chyba Dwaj pozostali Panowie pospali się też.

Libruś :*

I już mnie tu nie ma :)

Dodi, a-koczek, Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tam bomble :-)
    Bo ja się szykuję do boju na nockę :-)

Ola_czeka, magdzia26, a-koczek, Kaja, Sandraa, Libra, zbikowa, aisa, Strażaczka90, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość

‹‹ 5080 5081 5082 5083 5084 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ