plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi wrote:wiem, że pewnie nie ma tu już żadnej, ale muszę się z Wami czymś podzielić a mianowicie odbyłam dzisiaj bardzo ale to bardzo obiecującą rozmowę
jestem z tego powodu mega podjarana, ale na chwilę obecną nie mogę Wam zdradzić więcej szczegółów....
no nic też mówię Wam DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 23:11
Dodi, Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodiiii cóż to za tajemnice kochana? mów tu zaraz jak u księdza na spowiedzi
ale jestem zmęczonadziś nam w końcu dobrze szło na kursie, a później jeszcze poprawiłam zumbą i mel b więc mam duuuużo endorfin
może jeszcze mojego namówię na małe co nieco
Dobrej nocy kochane i jeszcze raz baardzo Wam dziękuję za życzenia :*Dodi, magdzia26, a-koczek, aisa, Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejo
Agafio, Effciu - brzuszki macie piękneA ty Effcia wcale nie jesteś wielka, tylko jesteś w ciąży
Mayuś - czekam na wieści z wizyty laktatorki.
Ola - oby twój piesio wyrósł z tych szczenięcych zachowań. Pies sąsiadów od urodzenia jest głupi i tak mu chyba zostanie do końca ( ma 3 lata ).
Była fotka ze spotkania Musi ze Żbikiem?
Miłego dnia dziewoje.Dodi, Agafia, magdzia26, Spero, aisa, Strażaczka90, Kfjatus, Effcia28, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Dodi
Co to za tajemnice? Wystarczy, że Shaggi coś knuje i nie chce powiedzieć.
Dzień dobry
To żadna tajemnica a jak będę wiedziała coś więcej to napewno Wam powiem, bo narazie sama niewiele wiemale ciekawskie jesteście hehe a myślałam, że tylko ja tak mam
no nic pędzę na badanie krwi, do potem :*
Libra, magdzia26, Spero, aisa, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKopciuszku - nie wiedziałam, że masz tak niewesoło z małym
Odnośnie wcześniejszego chodzenia spać, spróbuj Tymcia po kąpieli położyć do łóżka, puścić mu jakąś relaksacyjną muzykę, połóż go na brzuszku ( Leo na brzuchu usypia w ciągu 5 sekund ), pogłaszcz po plecach, nuć jakąś kołysankę, może zadziała?
Nie będę już narzekała, że jestem niewyspana. Wczoraj Dzidek usnął o 21-ej, były 2 karmienia ( 1:30 i 6:00 ), i śpi nadal.Dodi, a-koczek, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ash wrote:Miłego dnia dziewczynki!
ja z gilem do pasa, bolącym gardłem i męczącym kaszlem kibluje w pracy. Jesli mi nie przejdzie jutro idę do lekarza i na L4.
Podajmy sobie ręce, w piosence, w piosence!
Z tym, że ja już na L4, ale wciąż w pracy...ash, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kochana nie wolno tak myśleć i sie nastawiać nie potrzebnie , trzeba sobie mowić że wszytsko będzie ok i nawet nie ma innej opcji a nie stres nie potrzebnie
trzymam mocno kciuki w 6 tygodniu to najważniejsza informacja dla Ciebie to tylko taka będzie czy dzidzia prawidłowo sie zagniezdziła a jak nic ci sie nie dzieje to napewno jest wszytsko w najlepszym porządku . :*
magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ale wiem jak to jest przerabiam to co 3 tygodnie , chociaż każdy mi mówi że trzeba pozytywnie myślec i odganiać od siebie te niepotrzebne . W 12-14 tygodniu bedziesz wiedziałą wiecej bo to usg przesiewowe a 20-23 chyba to połówkowe które teraz mnie czeka
Dodi lubi tę wiadomość