plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Spero życzę Ci, by już niedługo spotkała Cię w życiu taka chwila: najpierw nadzieja, potem troszkę niepewności, ale też oczekiwania, następnie ogromnej radości i przeogromnego szczęścia z dwóch pięknych kresek, potwierdzonych koniecznie śliczną betką, a potem pięknym zdjęciem Twojej Fasolki/ Fasolka na ovu :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 19:31
Dodi, Ola_czeka, Effcia28, magdzia26, a-koczek, Kaja, Sandraa, Libra, Spero, aisa, Strażaczka90, kiti lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Ola ,a ten twój pupil tylko sucha karme wcina czy mokra tez mu serwujesz bo moja mokrej nie ruszy fochem zarzuci i idzie na dwór i sie pokaze dopiero jak suche dam cwana czarnulka
ee to koleżanko masz mądrego psa! Mój się jeszcze nie określił...Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Aga jak tam plecy? I jak zazdrość Wafla?
Plecy okale bez gorsetu nie ma mowy robić
Wafel już przełknął moja prace i mily jak nigdyDodi, Effcia28, Ola_czeka, magdzia26, a-koczek, Kaja, Libra, mauysia, zbikowa, aisa, Strażaczka90, kiti, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki macie pozdrowienia od Blondi,i oczywiście bardzo Wam Dziękuję za wszystkie gratulacje
Mała Izunia jest grzeczna i słodka wszystko u nich ok i jak nic się nie wydarzy to jutro wychodzą do domciu
A Izunia urodziła się o 15,05a-koczek, Kfjatus, Kaja, Dodi, Sandraa, Libra, magdzia26, gocha04, Spero, Shagga_80, zbikowa, AGA 30, Rucia, aisa, Strażaczka90, sylwia1985, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:No nic myszki znikam bo od 5 dzis nie spie ......
Libra to odnowa jutro trzymam kciukasa...... buzak bombel!!!Dodi, Effcia28, Shagga_80, magdzia26, Kfjatus, a-koczek, Strażaczka90, Sandraa lubią tę wiadomość
-
wiem, że pewnie nie ma tu już żadnej, ale muszę się z Wami czymś podzielić a mianowicie odbyłam dzisiaj bardzo ale to bardzo obiecującą rozmowę
jestem z tego powodu mega podjarana, ale na chwilę obecną nie mogę Wam zdradzić więcej szczegółów....
Ola_czeka, Effcia28, Shagga_80, Spero, magdzia26, Kfjatus, Rucia, a-koczek, aisa, Libra, Strażaczka90, Sandraa, kiti, Pismak lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ja też kończę dzień pełna nadziei. Zbieg okoliczności?
Dobranoc!
Ty chyba nadziei na lepsze jutro
cóż za dzień!
dobranoc dziołchy
magdzia26, a-koczek, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość