plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStrażaczka90 wrote:Witajcie !!!
No mam takiego nerwa dziś się dowiedziałam,że gram na emocjach innych kobiet bo nie chce za testować...ash, magdzia26, Strażaczka90, a-koczek, Spero, Dodi, Kfjatus, Effcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:to im powiedz,ze cierpliwość jest cnotą ludzką.. I niech się jej nauczą, bo podczas macierzyństwa im się przyda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 11:09
Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyash wrote:Libra kiedy będziesz miała zabieg?
Ej, wiecie co... Wezcie mi napiszcze ze tą moja operacja gram na waszychemocjach.. Hahahaash, Sandraa, Strażaczka90, magdzia26, Spero, Rucia, Dodi, a-koczek, Kfjatus, Effcia28, Shagga_80, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Jak tam Librus dzisiaj samopoczucie twoje
?
A tak przypomniał mi się Smoleń na chorobowym:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 12:12
aisa, magdzia26, Spero, Strażaczka90, Dodi, Rucia, a-koczek, Kfjatus, Shagga_80, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
ja też wpadam sie przywitać bo sama jestem z Tymciem w domku.Cypruś z babcia pojechał na sankach do prababci na Dzien Babci-bo nie był, bo był chory. Nie wiem czy to dobry pomysł,ze pozwoliłam mu jechać bo -10 stopni a on 3 choroby ostatnio przeszedł-po tej ostatniej jeszcze ma kaszel odrywajacy sie,ale obyło sie bez antybiotyku.Mały właśnie zasnał przy cycu i włozyłam Go do wózka-ciekawe ile pośpi? Wczoraj bolał Go brzuszek, bo matka nażarła się pączków robionych przez babcie Tymka- moja mamę.
No to zmykam na FB bo tu nikogo nie ma
Miłego dnia
Libruś, podziwiam Cię za cierpliwość !!!Nadal trzymam kciuki zeby było ok
Strażaczko-grasz mi na emocjachP.S. zartuję.Ale mogłabyś testa zrobic bo tempkę masz zarąbistą
.
paLibra, magdzia26, Strażaczka90, aisa, Dodi, a-koczek, Sandraa lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:Dzień dobry wszystkim
ja też wpadam sie przywitać bo sama jestem z Tymciem w domku.Cypruś z babcia pojechał na sankach do prababci na Dzien Babci-bo nie był, bo był chory. Nie wiem czy to dobry pomysł,ze pozwoliłam mu jechać bo -10 stopni a on 3 choroby ostatnio przeszedł-po tej ostatniej jeszcze ma kaszel odrywajacy sie,ale obyło sie bez antybiotyku.Mały właśnie zasnał przy cycu i włozyłam Go do wózka-ciekawe ile pośpi? Wczoraj bolał Go brzuszek, bo matka nażarła się pączków robionych przez babcie Tymka- moja mamę.
No to zmykam na FB bo tu nikogo nie ma
Miłego dnia
Libruś, podziwiam Cię za cierpliwość !!!Nadal trzymam kciuki zeby było ok
Strażaczko-grasz mi na emocjachP.S. zartuję.Ale mogłabyś testa zrobic bo tempkę masz zarąbistą
.
pa
Kochana boje się za testować..przez ten mój poprzedni cykl... -
nick nieaktualnyStrażaczka90 wrote:Kochana boje się za testować..przez ten mój poprzedni cykl...
Strażaczka90, Dodi, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:ja niestety nie moge podejrzeć Twego wykresu, bo masz dużo komentarzy i nie chce on mi się załadować na telefonie...ale z miniaturki tylko się tak domyślam pi razy oko... Moze zrób w sobotę czy niedzielę... No wydaje mi się, ze powinno wyjść juz rzetelnie
jestem w 18 DPO tempki wysokie 37.19 dziś miałam...poczekam jeszcze do weekendy.Zawsze miałam 11 dniową fl a w ostatnim cyklu miałam 19 dniową...i teraz już nie wiem...