plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:ps. ty mi go tu na pokuszenie wstawilas banana buuuuu a ja jak sachara do maja schnie .....Strażaczka90 buuuu
haha:) Kochana ale zobacz jak już w maju się rzucisz na swojego M i też będzie stał Mu jak temu banciorowi:) będzie przyjemnie:) na sam widok jak będziesz patrzyła będzie wspaniale:) nie ma co się smutac:) wyłonie się z szlafroczka:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 14:01
Kaja lubi tę wiadomość
-
A wiec jestem juz po niestety za wcześnie żeby cokolwiek się dowiedzieć poza tym ze jest widoczny pecherzyk ciążowy w macicy pan doktor powiedział że jak na razie wszystko wygląda dobrze ale dopiero za tydzień dwa będzie widać cos więcej wiec trzeba czekać cierpliwie
Strażaczka90, anka_a, Dodi, Kaja, sylwia1985, ash, Spero, Ola_czeka, Libra, Kfjatus, Effcia28, gocha04, Selena, Sandraa, Shagga_80, kiti, Pismak lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:A wiec jestem juz po niestety za wcześnie żeby cokolwiek się dowiedzieć poza tym ze jest widoczny pecherzyk ciążowy w macicy pan doktor powiedział że jak na razie wszystko wygląda dobrze ale dopiero za tydzień dwa będzie widać cos więcej wiec trzeba czekać cierpliwie
Kaja, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny!!! Widzę, że część dziewczyn cieszy się z zafasolkowania- Gratulację i spokojnej ciąży życzę
Trochę byłam zagoniona i nie miałam czasu żeby Tu zaglądać. Praca, uczelnia i kurs- wszystko w jednym czasie i duuużo stresu. Mieliśmy się starać do końca grudnia ale zdecydowaliśmy się do skutku działać i nie przejmować się moją umową na czas określony...
Teraz na urlopie siedzę, mam miej stresu i nawet płodny śluz zauważyłamMogę zapewnić, że stres nie sprzyja fasolkowaniu. Buziaki dla Staraczek :*
Strażaczka90, magdzia26, Dodi, gocha04, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość
-
anka_a wrote:Hej Dziewczyny!!! Widzę, że część dziewczyn cieszy się z zafasolkowania- Gratulację i spokojnej ciąży życzę
Trochę byłam zagoniona i nie miałam czasu żeby Tu zaglądać. Praca, uczelnia i kurs- wszystko w jednym czasie i duuużo stresu. Mieliśmy się starać do końca grudnia ale zdecydowaliśmy się do skutku działać i nie przejmować się moją umową na czas określony...
Teraz na urlopie siedzę, mam miej stresu i nawet płodny śluz zauważyłamMogę zapewnić, że stres nie sprzyja fasolkowaniu. Buziaki dla Staraczek :*
-
Olu widze ze psiaczek to niezly łobuz, heh ale napewno z wiekiem bardziej sie okiełzna
Effcia sliczny brzuszek
Shaggi no wlasnie nam pediatra nie kazal nic z ta luszczaca sie skórka robic, ale i tak po kapieli troszke ja smaruje
Dodi ja tez jestem ciekawa twej tajemniczy, tak jak i Shaggowej
kurde Rucia ale zazdraszczam ze twoj dzidek tak ladnie w nocy spi!
Librus to czekamy cierpliwie, mam nadzieje ze ju jutro :*
Strazaczko trzymam kciuki by @ nie przylazla
Madziu jak jest pecherzyk to juz jest dobrze, na pewno zadna ciaza pozamacicznaczekamy teraz na fasolinke i serduszko pieknie bijące :*
małyszku czekam na wiesci co tam laktatorka poradzila i przyszly witaminki, dziekujemy z korneliuszką
kopciuszku dzieki za rady co do krztuszenia malej :*, wczoraj byla polozna i stwierdzila ze mala moze tak miec przez katarek, ma zatkany nocek i tak jej sie dzieje.. mam nadzieje ze jak ustapi calkiem to bedzie juz dobrze. I wspolczuje problemow brzuszkowych. Oby malutki nie mial tego refluksu a jego dolegliwosci ustąpily... domyslam sie jak ciezko masz.
magdzia26, Strażaczka90, Dodi, a-koczek, Libra, Kfjatus, aisa, Sandraa, Shagga_80, mauysia, Rucia lubią tę wiadomość