plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry laseczki
Magdzia, bo Ci internet zabiorę za to czytanie głupot! Już mi tu głowa do góry i myślimy pozytywnie.
Strażaczko kochana nikomu nie mówiłaś i nie obiecywałaś że będziesz testować, co więcej, absolutnie nie masz takiego obowiązku. Nie przejmuj się w ogóle głupimi komentarzami. te co pamiętają jaki był Twój ostatni cykl na pewno Ci takich głupot nie piszą, ale jeśli ten skończy się @ to idź do gina, bo trzebaby hormony zbadać. Głowa do góry, a głupot nie słuchaj.
Libra, ja nie wiem jak Ty tak możesz! Cóż to ma być, my tu siedzimy jak na szpilkach, trzymamy kciuki za Ciebie, a Ty co??? tak sobie przekładasz operację, tak nie można, przecież my się stresujemy. Tożto w ogóle nie liczysz się z naszymi emocjami! Dobrze było??? Dobrze??Oczywiście żart kochana. Ja się cieszę że przynajmiej trochę więcej możesz odpocząć i nawet jakbyś miała mieć w przyszłym tyg. operację(czego Ci już nie życzę, bo mam nadzieję, że do końca tyg. się Tobą zajmą) to i tak codziennie będę mocno trzymać kciuki!
Jeszcze zapomniała wczoraj napisać Kopciuszku strasznie przykro mi się zrobiło jak przeczytałam co przeżywasz z małym. Mam nadzieję że szybko się wszystko jednak unormuje i wszelkie dolegliwości przejdą
Wszystkim chorowitkom życzę DUUUUŻŻŻŻOOOOOO zdrówka Olcia, Ash mleko z czosnkiem i miodem, herbatka z malinami lub miodem i cytrynką(tylko nie dodawać cytryny jak saszetka w środku!) i do łóżeczka z książeczką kochane
ja po wczorajszym szaleństwie odkryłam prawy biceps i lewą łydkęa poza tym super
łooooo jeszcze 2 lajki i będę mieć trojaczkihihi ciekawe kto mi niespodziankę sprawi
no to miłego dnia kochane i do wieczorka, madzia dawaj znać zaraz po usg i nie denerwuj się :*Strażaczka90, ash, aisa, Libra, magdzia26, Dodi, Kfjatus, Sandraa, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrażaczka90 wrote:no komentarzy 3405..nie nadarzam czytać..ja właśnie tez myślałam o weekendzie...żeby wtedy test zrobić
jestem w 18 DPO tempki wysokie 37.19 dziś miałam...poczekam jeszcze do weekendy.Zawsze miałam 11 dniową fl a w ostatnim cyklu miałam 19 dniową...i teraz już nie wiem...
-
Kaja wrote:tak tak Strażaczka , a ty mi oczy nie mydł bananem tylko czekamy na testa , ale nie dzis na weekend poczekamy hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 13:49
sylwia1985, Kaja, anka_a, Dodi, Spero, magdzia26, Libra, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość