plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no to po nadrobieniu witam sie
u mnie w miare ok, mala ma nadal rózne noce, ale juz przyzwyczailam sie do malej ilosci snu i nawet zmeczona sie nie czuje
Kornelka rosnie jak na drozdzach, ale chyba w szerz, bo nadal wszystkie ubranka 56 za duze
Polozna ją wczoraj wazyla i znowu przybrala sporo bo 80 gram przez 2 dni, i przekroczylismy juz 3 kg
Poza tym odebralam jej wyniki krwi i martwi mnie troche jej poziom TSH. Czytam jednak ze dla noworodków sa inne normy, wiec juz sama nie wiem czy ma dobry wynik czy jednak zly... jak któras sie zna na tarczycy takich maleństw to prosze o odzewmagdzia26, Dodi, Effcia28, Shagga_80, mauysia lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczynki
mam nadzieje, ze będzie wszystko dobrze dalej
A i jeszcze Pan Doktor w prawym jajniku znalazł ciałko żółte i powiedział, że to bardzo dobrzeash, sylwia1985, Strażaczka90, Dodi, Spero, Libra, Kfjatus, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra jest już po czopku warunkowo jest wpisana na jutrzejszy dzień jako 5 więc trzymajcie kciuki zeby w końcu jej terminu nie przesuneli znowu
Libra, Strażaczka90, Dodi, Kaja, magdzia26, Agafia, Spero, aisa, Sandraa, mauysia, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:a jaki wynik ma?
ah żeś tu przylazła to po co ja tu wdepłamno nic znikam pisz Dziewczynom co i jak u Ciebie
Strażaczka90, Dodi, Kaja, magdzia26, Spero, Sandraa, Shagga_80, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Strażaczko to żeś pojechała z tym wielodziectwem hehe
Magdziu fajnie, że na usg ok
Libra czeka i czekam z Tobą :*
Effcia jak tam po wizycie kontrolnej???Strażaczka90, Libra, magdzia26, Spero, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Madzia super ze wszystko ok
strażaczko Ty sie kochana nie przejmuj ja pamietam jak ja czekałąm na @ teżtakie komentarze miałam , ale musialam wejść do Ciebie żeby zobaczyć co ja pisałam czy cię nie uraziłąm ale chyba nie jatrzymam w każdym razie mocno kciukasy żeby @ nie przyszła
Strażaczka90, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ja dziś jakoś dziwnie funkcjonuję wszystko mnie drażni sama siebie denerwuje . Włosy mnie wkurzają , w ogóle jakoś szybko mi sie przetłuszzaja rano umyłąm normalnie jak co dzień zreszta i jakieś takie są do dupy , pomalowałąm się też mnie denerwuje że jakoś twarz dziwnie wygląda ahhh te hormoniury
-
Agafia ja z wlosami mam meksyk rano umyje a popołudniu już tłuste koszmar jakich zawsze codziennie mylam bo koszmarne a o układaniu nic nie wspomnę ledwo uloze wyjdę na dwór i wygladam jak by mnie krowa ulizala koszmar!!!!