plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry...
czytając dzisiejsze posty miałam wrqazenie ze jestem w dwóch równoległych swiatach które sie przeplataja ale mało mają ze sobą wspólnego...
łzy ze smiechu lały mi się po policzku...
ja nie mierze w sypialni ale w przedpokoju no cóż taki mój wybór
Landryneczko Witaj i od razu Ci powiem ze duzo bym dała zeby mieć takie przejścia jak Ty miałaś ja lepiej o swoich popowiadac nie będę bo to można by niezły film z tego nakręcić
Libruś Kochanie w końcu w domu
Ola cieszę się że z psiakiem dobrze Ci sie układa prawda jest taka ze po pewnym czasie przeradza sie to w miłość bezwarunkową a ja wiem co mówie
Sandruś Ty wiesz ze jestem z Tobą...
ja tez mam młodą mame moze nie az tak jak Strazaczka ale ja mówie ile moja mama ma lat to wszyscy robią duze oczyczęsto mówili ze jestesmy siostrami
Sylwia nie lubie Twojej @ mam nadzieję z w niedługim czasie pozbędziesz sie jej na 9 miesiecy
a-koczku widze ze ustawkę masz z Pismakiem więc przyjmuje zgłoszenia na przekazanie mam nadzieję ze w najbliższym czasie pozostałych szczęśliwych testów
coś miałam jeszcze napisać ale rozdwojenie jaźni jakiego tu dzisiaj doznałam pozbawiło mnie jednotorowego toku myślenia
aha Effcia nie uciekaj przeciez tu jest tak zabawnieDodi, Pismak, Strażaczka90, Ola_czeka, aisa, magdzia26, Libra, Effcia28, Rucia, Spero, AGA 30 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
hej Ferdek
jak miło, że wpadłaś :* jakieś pozytywne zmiany ostatnio widzę zachodzą u Cia
ciekawe czemu to zawdzięczamy ?
koczku nie lubię tych Twoich dolegliwości
i cały czas myśle... i myśle..... i myśle..... jak smakują frytki ze śmietaną?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 13:13
Fedra, Ola_czeka, Strażaczka90, Pismak, aisa, magdzia26, Libra, Spero, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Dodi ja o tym samym myśle i zastanawiam sie czy sama smietana czy troche posolona a moze na słodko?Dodi wrote:hej Ferdek
jak miło, że wpadłaś :* jakieś pozytywne zmiany ostatnio widzę zachodzą u Cia
ciekawe czemu to zawdzięczamy ?
koczku nie lubię tych Twoich dolegliwości
i cały czas myśle... i myśle..... i myśle..... jak smakują frytki ze śmietaną?Dodi, Strażaczka90, aisa, magdzia26, Libra, Spero lubią tę wiadomość
-
koczek przestań bo ja śmietany nie mogę i tym bardziej ciężko mi to sobie teraz wyobrazić
ale może zrobisz sobie wieczorem i powiesz jak smakowały?
Fedra, Strażaczka90, Libra, Spero, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Ok Ola zdajemy się na Ciebie... działaj!
Blondi fajnie, ze Iza grzeczniutka(a kto by pomyślał
)
Dodi, Pismak, Strażaczka90, Rucia lubią tę wiadomość