plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej! Nie chcę narzekać, ale ledwo znalazłam "plemniczkę" gdzieś hen, na dole strony
U mnie była pracowita sobota. Praca minęła dość szybko i niezbyt męcząco. Egzaminowani grzeczni, komisja sprawna i na dodatek po pracy poszliśmy na browarka integracyjnego
Żenadą było to, że wszystkie knajpy były zamknięte (w karnawałową sobotę o 16.00??? Kryzys, czy o co im chodzi?!)
A teraz idę spać. Kilka ostatnich dni (tygodni) było naprawdę męczących.
Buzi :*
Proszę o częstsze pisanie, by "Plemniczka, staraczka i tyśka" była na czele tematów forumowychaisa, Dodi, AGA 30, kiti, Libra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Dobry wieczór dziewczęta!
Za dużo mam na głowie i udało mi się teraz dorwać do kompa....sylwia1985 wrote:Oo Anka tez masz wysoka bete. Moze blizniaki bedziemy mialy:)
Mojemu M. powiedziałam w walentynki i wyglądało to "bardzo romantycznie" z jego strony: Przyszedł z pracy i na wstępie usłyszałam- nic Tobie nie kupiłem bo nie było sklepu po drodze (mamy sklep na przeciwko). Ja mu, że mam dla niego prezent i pokazałam test. Usłyszałam:
1. Wiedziałem.
2. Nie szczelam ślepakami i po 5 min
3. Jeeee to teraz przez ponad rok nie będziesz pić alko...
Tak więc śmieje się z jego reakcji bo cóż innego mi pozostałoWidziały gały co brały
Effcia jak fajnie, że już w domku jesteścieTeraz to już z górki...
Ola ale miałaś przeżycia z psiurem... nie do pozazdroszczenia. Dobrze, że skończyło się dobrze.
Libra wynik "dziada" superowy bo inny nie mógł być!
Mała &&&&&&&&&&& i głowa do góry
Aga wynik fajny
Filmiki świetne :d uśmiałam się a teraz już najwyższa pora na drzemkęDobrej nocki!!!
mala29_, Strażaczka90, aisa, Dodi, AGA 30, kiti, sylwia1985, Libra, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam w tak piękny poranek:)
U mnie słonko.Wyskoczyłam z M dziś na jakieś zakupy bo lodówa pusta była ;/
Tak to jest jak sie leży a Mąż w kuchni rządzi:)
I się nie wie co jest w lodówce ;/ Bo M robi posiłki teraz:) ale powiem Wam że nie wiedziałam,że On potrafi tak fantastiko smacznie gotować
Za pare dni Tłusty Czwartek ale se pączków pojemy Dziewuszki
Koczku współczuje kłótni.Ja z M się często kloce ale dlatego,że jestem zazdrosna o Niego ;/ myślałam ,że po ślubie to mi minie..Ale blisko mnie mieszka panienka,co pierdzieli że się z Nim spotyka.Ploty rozsiewa ..;/ i za to są kłótnie.Ale jak tylko stanę na nogi to zawitam sobie do niej..Głupia idiotka 20_letnia.I poniesie mnie tak,że mnie popamięta.
Mój M już u niej był bo za daleko to poszło już..Ale co nie otworzyła franca głupia..
Idę dalej do łóżka:)i filmy obejrzę sobie jakieś
A jak któraś z Was robiła sobie zastrzyki w brzuch jak miała nogę w gipsie to miałyście siniaki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 18:38
Dodi lubi tę wiadomość
-
o kurcze co się dzieje
musiałam szukać plemniczki
dziewczyny gdzie się wszystkie podziały???? chciałam poczytać a tu pustki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2014, 19:53
-
kiti wrote:o kurcze co się dzieje
musiałam szukać plemniczki
dziewczyny gdzie się wszystkie podziały???? chciałam poczytać a tu pustki...
Dobranoc...... -
żeby mi się to jutro nie powtórzyło !
dobranoc strażaczkaAGA 30, Strażaczka90, aisa, Dodi, Spero, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O jestem pierwsza
. W takim razie Dzien dobry milym paniom i zycze milego i udanego dnia. Ja dzis wkoncu po urlopie ide sobie do pracy
.
Dodi, aisa, AGA 30, Strażaczka90, Spero, kiti, Libra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Dzień dobry po weekendzie
Witam się z pachnącą kawusią i słoneczkiem za oknem
Życzę miłego dniaDodi, aisa, AGA 30, Spero, Kfjatus, Libra lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Dzien dobry
Matko.... Faktycznie, co jest grane? Jakis bunt, o ktorym nie wiem?
Tez myslalam, ze to sprawka weekendu, ale widze, ze chyba jednak nie
Ja spadam bo siedze mam troche spraw do pozalatwiania.
Milego dzionkaaisa, AGA 30, Spero, Libra lubią tę wiadomość