plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dzien dobry wszystkim z racji brzydkiej, deszczowej i ponurej pogody zabieram sie do prasowania ciuszkow dla Nikusia mialam isc na badania krwi i moczu ale mi sie nie chce wystawiac nosa w taka pogode
milego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 09:52
Fedra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
Effcia widziałam gdzie zawędrowałaś powiem Ci że we mnie się zagotowało jak jej wpis przeczytałam ale potem już sobie odpuściłam teraz to się martwie bo od tamtej pory nie ma jej na forum i boje się zeby czegoś głupiego nie zrobiła
Strazaczko udanych zakupów mnie opuściła wena do kupowania i oglądania czegokolwiek co związane z dzieckiem dzisiaj mam jakis dziwny dzień
Sylwia przesyłam troche słoneczka odemnie bo u mnie dość ładnie choć mnie jak zwykle zimno
Anka wózek fajny taki wojskowy to kiedy rodzisz?
Magdzia urodziłaś?
Gocha jak dzisiaj w pracy lepiej?
wszystkie podglądajace pozdrawiamStrażaczka90, magdzia26, anka_a, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedrus nie urodziłam
Wczoraj bylismy z P na krótkim spotkaniu z położna która ma być przy moim porodzie fajna kobitka pewnie będzie wesoło dopelnilismy formalności wiec teraz już tylko czekamy
A mi dzisiaj tv wyłączył jakieś konserwację robią wiec gnije w łóżku od rana ostatnio tak mi się nic nie chce... normalnie mam lenia po calosci...Fedra, Strażaczka90, anka_a, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
Już poprasowałam ciuszki (znów odwiedziłam lumpeks) i mam kupiony śpiworek na 3-6 i kurteczkę na 0-3 więc zima nam nie będzie straszna
Fedra mi jeszcze trochę zostało. Niby termin na 20 października (na ostatnim USG wg. wielkości dziecka na 1.). myślałam, że zdążę przed obroną (praca jeszcze się pisze) ale mam jakieś dziwne przeczucie, że będzie wcześniej... zobaczymy Jutro wizyta to zapytam co z moją szyjką. Czuję, że coś tam się dzieje no ale zobaczymy.
Póki co jeszcze mi nie śpieszno więc nie liczę na to, że magdzie nie prześcignęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 14:09
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry dzień !!!!
Dziewczyny czy mam omamy czy zwidy !!!
Nie brałam żadnej hery ani nie paliłam żadnej maryśki !!!
ten różowy to test owulacyjny te zielone to ciążowe!!!!!!!!!
https://imageshack.com/i/iprtbwtKj
testy w 29dc robione o 15 po południu!!!!!!!
Pozdrawiam wszystkie !!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 16:57
Kaja, magdzia26, Fedra, gocha04, plemniczka, Strażaczka90, anka_a, mauysia, Selena, Dodi, kiti, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny