plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Wes mi tak nie pisz jo !!! Spokojie juz sie uspokoilam do poniedzialku czekam jak nic !!!!
A co ja mam powiedzieć !!!!!!! tydzień temu u fryzjera byłam a dziś już siwa jestem!!!
Wafel za 2 tygodnie kurację ma kończyć i na badania iść znowu !!!!!!!! 3 cykle bez starań były bez myślenia!!!!!!!!
Ale nie cieszę sie na zapas bo 2 lata temu też tak miałam testy betę pozytywną a w 32dc @ przyszła -
witam,
Fedra wczoraj miałam kryzys, dziś jego kontynuacja, ale pierdzielę piątek biorę wolny sobota też wolna i sobie odpocznę przed niedzielą. Masakra jakaś, 10-ąty dzień z rzędu w pracy to jakiś hardcore. Już tylko tam siedzę, bo nad jedną łatwą sprawą ślęczę 2, a nawet 3x dłużej. I chodzę obijam się o ściany.
Jak szłam do pracy to jedynie zapach świeżo skoszonej trawy mnie pobudził i myślałam, że już na niej zostanę
Ale, ale co ja tu dojrzałam Aga gratulowałam pod wykresem, ale widzę, że jesteś ostrożna. To w takim razie trzymam &&&&&&&, żeby to było TO!
Mała u ciebie też czuję, że będzie dobrze Tyle masz tych 'jajków' , że musi się udać!
Anka ale fajne kolory wózka. Jeszcze takiego nigdzie nie widziałam. W koło same róże i fiolety, te kolory są jakieś tańsze czy co?anka_a, Fedra, magdzia26, Dodi, AGA 30 lubią tę wiadomość
[/url]
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6 -
Dziewoje drogie!
Tak długo mnie było, że nie wiem od czego zacząć!!!
Po pierwsze - stęskniłam się za Wami!
Po drugie - zacznę od świeżych niusów! Aguś, tu też Cię ściskam! Teraz tylko betka i z górki! SUPER!
Musi i Dodi raz jeszcze gratuluję narodzin córeczek! Teraz Magdzia jest na tapecie
Blondi - spóźnione ale i tak najnajnajserdeczniejsze życzenia urodzinowe! i dziękuję za paczkę - Leo już jest użytkownikiem ciuszków
Musiałam nadrobić zaległości od ostatniego tygodnia lipca i przyznaję bez bicia, że zrobiłąm to po łebkach, wyszukując tylko megarewelacji
Fajnie, że natknęłam się na powroty "starych" forumowiczek! Czyli jesień rzeczywiście przyciąga nas z powrotem na forum
Ja mam trochę doła, bo 26.09 Henio kończy roczek, a ja wracam do pracy... W ogóle nie tęsknię za pracą, a ten rok minął mi zarąbiście szybko. Henio musi w związku z powyższym oswajać się ze żłobkiem. Wysyłaliśmy go tam już w pierwszym tygodniu września (na 2h dziennie), ale niestety płakał Pod koniec pierwszego tygodnia złapał katar, który przerodził się w przeziębienie, w poniedziałek doszła wysoka gorączka i w sumie dopiero dziś nie musieliśmy mu za bardzo podawać Nurofenu, bo teperatura byłą w miarę. Oczywiście po drodze pozarażał nas wszystkich, więc cała czwórka jest aktualnie chora. Wszyscy - nawet M - siedzimy w domu.
No i tydzień oswajania ze żłobkiem mamy przez to w plecy. Pomyśleć, że od 26.09 Heniol będzie musiał być w żłobie 6h dziennie... Ech, zobaczymy...
Tak poza tym H jest supergościem... Jest megapogodny i ciekawski. Karmię go jeszcze piersią (oczywiście poza "normalnymi" posiłkami). Budzi się jeszcze z 2x w nocy.
Kurczę, nawet nie wiem, jak przesiać rzeczy, o których chcę napisać, żeby wszystko skoncentrować, a nie lać wody - bo czasu mi nie starczy
Może dzisiejszy odcinek będzie o Heniu, a jutro skrobnę coś o mnie
Ściskam Was!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2014, 23:17
magdzia26, Dodi, sylwia1985, anka_a, gocha04, Rucia, plemniczka, kiti, Fedra, Blondi22, Strażaczka90, AGA 30, Effcia28, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien doberek. Heniutek przeslodziak !!!!!!
Belly dzis pokazuje ze zaczelam 9 miesiac - juz coraz blizej konca - alez sie stracham
milego dnia choc u mnie poraz kolejny okropna jesienna pogoda
ps Aga supcio supcioWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 07:18
gocha04, Dodi, Fedra, Strażaczka90, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
cześć,
Aga super! Bardzo się cieszę.
Wczoraj zobaczyłam pozytywa na teście Agi, obejrzałam Kossakowskiego- Inicjacja i przyśniło mi się, że byłam u gina, który pokazywał, że jestem w ciąży. Ale podświadomość działa.
Mauysia fajnych masz chłopaków. Wracajcie szybko do zdrowia.
Anka to dobrze, że wózek jak nówka i fajnie, że będzie się wyróżniać spośród tych róży.
Fedra jak się czujesz, przygnębienie sobie poszło?
Magdzia, a u ciebie jak tam? Wypędzasz już Nikosia czy nie
Aisa, Pismak, Effcia, Dodi i wszystkie których nie ma pozdrawiam.Dodi, magdzia26, Rucia, kiti, Fedra, anka_a, Strażaczka90, AGA 30, Effcia28, Pismak, mauysia lubią tę wiadomość
[/url]
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6