plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejo:) Piękne imoe Fredruś
Ja od dziś zaczynam uropik.Ide sprzątać,cos na jutro zacząć pichcić.Bo jutro mija Nam pierwsza rocznica ślubu:) zejdą się goście...PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 09:45
Fedra, anka_a, kierzynka, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
chyba coś w tym imieniu jest bo się wyspałam
dziękuje za zaakceptowanie nowego imienia w takim razie będzie Natka ciekawe co tym razem powie teściowa
chyba że 22 okaże się właśnie ze Natka będzie Natanielem to będą jaja bo już imienia męskiego w ogóle nie ogarniam
Strażaczko w takim pogody na urlopie zycze no i kolejnych wspólnych lat w szczęsciu i miłosciStrażaczka90, anka_a, kiti, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobry wieczór dzieweczki,
dziekuję za miłe słowa
Jeśli chodzi o mnie to - jak już pisałam - nie chce mi się wracać do pracy... Tym bardziej, że w międzyczasie zaszły tam spore zmiany personalne. Jedynym plusem jest to, że pewnie będę w końcu częściej na ovu
DO tego jestem leniem śmierdzącym, bo miałam robić jakieś skalpele, trele morele, ale nie chce mi się i muszę znaleźć chyba jakąś czarodziejkę, która magiczną różdżką odejmie mi 4 kilo
Ale ale. Jestem coraz bliżej pójścia w przyszłym tygodniu pierwszy raz w życiu na aerobik, więc trzymajcie za mnie kciuki żeby mi się nie odwidziało
Dobra, wracam do oglądania filmu z dwoma ciachami (na Ale Kino +. Jakby co to obczajcie ) !
Dobranoc!
Aguś, daj znać jak Wafel zareagował!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2014, 22:53
Fedra, anka_a, Strażaczka90, AGA 30, Dodi, Selena, plemniczka, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Witam się w ten piękny niedzielny dzień
Fedra bardzo ładne imie wybraliście!
Strażaczko przyjemnego urlopu i najlepszego z okazji rocznicy.
Mauysia po roku to ciężko się wraca...
Miłej i spokojnej niedzieli!Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam dziewczyny
Mauysiu Wafel do wylewnych nie należy powiedział tylko TO FAJNIE albo po prostu nie wierzy jeszcze i czeka na potwierdzenie
Ach oststnio ciche dni mamy bo on tylko sport i sport
JAkby polska wygrała mundial to by pewnie skakał z radosci hi hi no cóż taki zimny dran z niego !!!!
Jutro jadę rano na betę to popołudniu powinny być wyniki a jak będzie pozytywna beta to do lekarza się gdzieś wkręce bo mam na noc do pracy więc jakiś mnie na pewno przyjmie
Milej niedzieliStrażaczka90, Dodi, anka_a, Selena, kiti, plemniczka, mala29_, Sandraa, magdzia26, Fedra, sylwia1985, Pismak lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Agusia pięknej bety juz nie mogę się doczekać wyniku kochana
Strazaczko spóźnione wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy noi ładnego prezenciku w brzuszku w niedługim czasie
Ja za chwile lecę do lekarza na ostatnią wizytę ciekawe czy cos mi powie czy będzie jak zwykle
anka_a, Strażaczka90, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
ale jestem ciekawa bety Agus
a ja sie pochwale moj mały sztanek 3 dni temu wstala w lozeczku na nozki i wczoraj juz przy lezaczku sie podnosila a ja teraz biegam i patrze zeby krzywdy sobie nie zrobila . w ciagu kilku dni nauczyla sie raczkowac i wstawac normalnie nie nadązammagdzia26, anka_a, a-koczek, Strażaczka90, Selena, Fedra, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No ja juz po wizycie na razie Nikos nigdzie się nie wybiera dostałam zwolnienie do 6 października i według ginka powinnam do tego czasu urodzić (no raczej to już będzie prawie 2 tyg po terminie) jedyne co mogę to mogę czekać
AGA 30, Strażaczka90, Blondi22, Selena, Fedra, anka_a, sylwia1985, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość