plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i jestem !!
Weszłam do gabinetu i się pytam lekarza czy mnie pamięta no a on ze jasne no to mu mówię PANIE DOKTORZE W CIĄŻY JESTEM NIE WIEM JAK TO SIĘ STAŁO a on mi kazał usiąść i zaczął opowiadać o pszczółkach hi hi hi
No a potem do konkretów przeszliśmy
Lekarz powiedział ze tragedii nie ma mam dupka dwa razy dziennie i kwas foliowy brać
Usg mi zrobił pęcherzyk ciążowy widoczny w macicy i to najważniejsze lekarz powiedzial
W czwartek powtórka bety a za tydziń w czwartek znowu mam przyjść na usg to już bedzie więcej widać czy wszystko okWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 17:11
kiti, anka_a, magdzia26, Fedra, gocha04, Sandraa, Kaja, kierzynka, Selena, Dodi, sylwia1985, mauysia, Strażaczka90, plemniczka, Blondi22, Pismak lubią tę wiadomość
-
Hej Aga super że wszystko dobrze rośnij teraz kochana rośnij jeszcze raz gratuluje
U nas bez zmian poza tym że Kacpi ma gradówke na oczku ma maść z antybiotykiem..oby pomogła bo jak nie to będzie musiał mieć zabieg
A ja już odliczam dni do powrotu do pracy....tylko 10 dni wolności mi zostało...więc wykorzystuje ten czas na maxa i robie mega porządki w domku
Pozdrawiam wszystkie i życzę miłej nocki -
Cześć dziewczynki nie mam ostatnio ochoty na forum bezprzewy śledzę losy małego Antosia na FB to biedne dziecko skradło moje serce i nie tylko moje.
Jeśli możecie pomódlcie się za niego-proszę Was o to bardzo!
Nie mogę powstrzymać łez więc wybaczcie.
Aguś gratuluję i nie lekceważ progesteronu ja brałam 2x2 tabletki czyli 200mg lutka -
Aga super wiesci !!!!!
Ja dzis wybieram sie do gina i moze cos sie dowiem wiecej kiedy moge sie spodziewac rozwiazania. Torba jeszcze nie spakowana i troche rzeczy brakuje- nie mam jeszcze poscieli, wozka i paru drobiazgow. Po lekarzu ide na warsztaty dla kobiet w ciazy ,,dobra mama,, bo sa darmowe i cos tam beda rozdawac i mowic na rozne tematy wiec przejde sie .
milego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 07:26
magdzia26, Strażaczka90, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hejo....będe się modliła Kochana :*
Selenkomojego Szwagra córka tez często ma tą gradówke...Smaruja jej i to niby pęka za każdym razem..Tez straszyli zabiegiem ale obchodzi się to bez zabiegu jak na razie.Ta mała ma schodzi jej i potem wyłazi kolejne to niby jakas bakteria czy infekcja tam mi gadała ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2014, 11:44
Effcia28, Selena, anka_a lubią tę wiadomość
-
Witam z rana!
Mały chyba będzie mocno owłosiony bo dopadła mnie straszna zgaga. Na razie mleko pomaga i mogłam się wyspać.
Selenko zdrówka dla Kacperka i buziaczek :*
Magdzia urodziłaś????
Aga daj znać jak dzisiejsze wyniki! Obstawiam, że będą znakomite
magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Selena, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hehehe dzień dobry
Dzisiaj idę na pierwsze ktg w moim szpitalu ciekawa jestem czy cos pokaże noi witam się w 40 tygodniu... miłego dnia dziewczynkiKaja, anka_a, kiti, Fedra, Strażaczka90, Selena, mala29_, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Magdzia daj znac koniecznie
Bylam wczoraj u gina i nie robil mi usg tylko zbadal i szyjka mi sie skraca i akurat mialam twardy brzuch jak bylam u niego. Posluchal serduszka Nikusia i jest wporzadku. Badania krwi i moczu tez dobre. Mam przyjsc 25 czyli za tydzien bo konczy mi sie L4 od tamtego lekarza i powiedzial ze mi przedluzy.
Przytylam 1kg od poprzedniej wizyty czyli od poczatku ciazy 7 kg na plusie
Bylismy potem na warsztatach dla kobiet w ciazy i dostalismy probki roznych kosmetykow i nawet startowalismy w konkursie i zajelismy pierwsze miejsce i dostalismy: jakas firma lansinoh wkladki laktacyjne, krem do smarowania sutkow, smoczek,butelke, sliniaczek i szampon po mycia wlosow dla maluszka- bardzo fajnie bylo
milego dzionkamagdzia26, anka_a, Fedra, Strażaczka90, AGA 30, mala29_, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Ja juz po ktg zapis prawidłowy to jedyne co się dowiedziałam za tydzień mam się zgłosić na kolejne skurcze na poziomie 25 czyli żadne, Nikos nigdzie się raczej nie wybiera na razie
Fedra, sylwia1985, Selena, anka_a, Kaja, Strażaczka90, mala29_, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość