plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyŚliczna Sylwia w końcu ukazała się w avatarze
Dziś Henio Mayuśki obchodzi swoje pierwsze urodziny. Z tego tytułu chcę życzyć Heniowi wiecznego uśmiechu na buzi, i dużo zdrówka.
Aga właśnie, jak beta?
sylwia1985, Selena, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga kciukam
Do mnie dzis przyjechali rodzice- mama sprzata a tato z mezusiem koncza kuchnie i mam nadzieje ze wkrotce wejdziemy i nikt mi wreszcie nie bedzie zagladal do gara. Chcialam miec gotowe wszystko przed porodem i widac ze sie uda
Strażaczka90, Rucia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Chciałam się przypomnieć.....
Mała kochanie tak mi przykro, mam nadzieję, że jeszcze to przeczytasz bo w dalszym ciągu będę się za Was modliła i trzymała kciuki. Każda z nas powinna zostać matką bez wyjątków :*
Aga &&&&&&&
Koczku jak Twoje samopoczucie?
Effciu co u Was? serio postanowiłas stąd zniknąć?
Fedra
Gocha dalej tak zapierniczasz boroczku?
Kaja jak się ma Marcello?
Mauysia jeszcze raz tutaj powtórzę choć spóźnione wszystkiego najlepszego dla Heniutka :* jesteście już w domu?
Magdzia jak tam jesteś daleko? Nikuś przygotowuje się do wyjsćia? trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród jakbym się tu nie zdążyła ponownie pojawić do tego czasu
Anka mam nadzieję, że Adę uda się przyzwyczaić do nowej sytuacji i nie będzie odczuwała większej różnicy po urodzeniu Julka
Strażaczko Ty też coś ostatnio non stop robiszjak tam relacje z m? lepiej?
Sylwia fotka brzusia super, nie mogę uwierzyć że tak malutko przytyłaś jeśli wogóle można to tak nazwaćTobie również szybkiego i bezbolesnego życzę
fajnie, że już tak daleko z kuchnią jesteście.
Ruciu jak się miewa Leoś?
Kopciuszku pozdrowienia dla Was :*
to tak na szybciutko bo Amelka właśnie śpi a czasu wiecznie małou nas wszystko ok, Mała już nie taka mała bo wczoraj była ważona i ma 3930g więc od porodu przybrała już prawie kilogram
jest kochana, słodka i wogóle....
buziaki dla Was wszystkich, podczytuję regularnie ale z pisaniem już gorzej tak więc proszę o mnie nie zapomnieć
Miłego weekendumagdzia26, anka_a, sylwia1985, Blondi22, Rucia, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość
-
Hejka,
Dodi nikt o tobie nie zapomni. A ja zapierniczam, ale trochę mniej. Jakiś zastój się zrobił i nawet nudze się w pracy, ale nie mogę z niej nadawać do was, bo inne czasy nastały
Sylwia ale zaje..ste zdjęcie brzucha. Superi fajnie, że kuchnia będzie bez poślizgu.
Magdzia trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie.
Aga to znów czekamy do czwartku? &&&&&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 12:21
Dodi, magdzia26, anka_a, Kaja lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Gocha cieszę się
dobrze, że mniej zapierdzielasz ale szkoda że nie masz możliwości z pracy nadawać choć nie cięzko teraz nadrobić forum bo czasy kiedy książki tu powstawały już niestety dawno mineły
buziole dla Ciebie :*gocha04 lubi tę wiadomość
-
Witajcie;D Sylwius super że się ukłąda;D NIE MOGE SIĘ napatrzec na ta Twoja buźke:) a brzusio mhh;D śliczną Mamuśka będziesz:)
Agus będzie dobrze...Musi byc.
Dodiiiii pokaz tego swojego Szkraba jeszcze raz;D A relacje z Mężem rewelacyjne;D przeprosił kupił wiadro rożI JEST Świetnie.Właśnie dosatałam od Niego es"mam prośbę Kotku jak wrócę to mocno mnie przytul" ja się zapytałam "co się stało" a On na to "nic,po prostu mocno tęsknie". Moj Mężulek Kochany;D AA podkreślam że tu żadna o Tobie nie zapomina ;P
Wróciłam z roboty.Terraz ide poćwiczęORGANIZM się domaga
Ruciu z Leosi nie złe ciacho się robi;D Ty czekaj aż się chmara koleżanek będzie schodziła do domu
Witaj Gosiu:*
pozdrawiam;DWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2014, 14:45
magdzia26, Dodi, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Strazaczka wes mnie zmobilizuj do cwiczenia BLAGAM!!!!!
Gocha Cześć!!!
Dodi jak Amelka?
Rucia Marczello jest ostatni miesiac na nutramigenie (mleko)bo trzeba tą mieszankę mleczna uspokoić w brzuszkù jemy wszystko to co trzeba w 5 miesiącu i bez uczuleń nie smakuje mu banan, sliwka, szpinak reszta ok , a kupa nadal zielona , ale nie wodnista zobaczymy w 6 pazdziernika u alergolog po zmianie Pediatry i calej przychodni jestem chyba zadowolona , ale okaże się to w praniu !!!!!
Agus u mnie tez Roczek był późno widać tylko spokojnie !!!!! Jestem na Tak wiec uda sięDodi, Strażaczka90, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Strazaczka wes mnie zmobilizuj do cwiczenia BLAGAM!!!!!
Gocha Cześć!!!
Dodi jak Amelka?
Rucia Marczello jest ostatni miesiac na nutramigenie (mleko)bo trzeba tą mieszankę mleczna uspokoić w brzuszkù jemy wszystko to co trzeba w 5 miesiącu i bez uczuleń nie smakuje mu banan, sliwka, szpinak reszta ok , a kupa nadal zielona , ale nie wodnista zobaczymy w 6 pazdziernika u alergolog po zmianie Pediatry i calej przychodni jestem chyba zadowolona , ale okaże się to w praniu !!!!!
Agus u mnie tez Roczek był późno widać tylko spokojnie !!!!! Jestem na Tak wiec uda się