plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Agus mam nadzieje ,że wypoczywasz !!!!
Madzia ,a i Tobie ostatnia Niedziela w dwupaku jak mineła ?
Sylwia super ,że masz Kuchnie swoja tez bym chciała ,ale jeszcze troszke ehhh
strazaczka i jak nie zmobilizowałas mnie do cwiczen buuuuuuu
Fedra do tablicy jak tam u ciebie
Asia pewnie szaleje w Wawie
Blondi dawaj przepis na mobilizacje do cw bo strazaczka nie chce
nasza Niedziela intensywna bo juz o 10 rano kosciół u Tesciów zaliczony ,a Marczello dosłownie zjadał babcie tak dziasła swedziały ,a i przy tym zabawa na maksa ,a spacer tez zaliczony w Parku Oliwskim oraz Sopot tłumy wszedzie bo pogoda Super z czego młody przespał wszystko na dworze ehehehehehe ehhhh zmeczona jestem i zła ,a czemu zła to napisze jutro ...... -
dzien dobry dziewuszki. Ja w niezbyt dobrym humorze
bo ktos potracil albo cos zrobil wczoraj mojemu kotu( a prosilam tesciow zeby jej nie wypuszczali na dwor) i uciekla zaraz na strych ale dziwnie chodzi - cos ja pewnie poturbowalo - ale zjadla wiec to najwazniejsze. Gdzies sie zaszyla na strychu bidulka - niech odpoczywa bo widac ze boi sie ludzi bo ja wczoraj do niej poszlam to syczala i warczala wiec dalam jej spokoj tylko wynosze miski z mlekiem i jedzeniem ale dobrze ze zjada. Kurcze ale czlowiek potrafi sie przywiazac do zwierzaka. Dopoki moj nas jakos nie oddzieli ( pieter) to bedzie zlatywac do nich na dol a oni beda jz puszczac balkonem na dwor- kurcze trzeba cos wymyslic
milego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 08:00
-
hej
u nas jednak nie zabki a myslałam ze tak bo tylko temp byla
pojechalam z mała wczoraj na nocna opieke do szpitala bo ciagle ta temperature miala i okazalo sie ze ma zapalenie gardła ;/ dlatego tak plakała i goraczka. a nawet katarku an kaszlu nie ma.dzis nocka po antybiotyku juz ok oczywiscie stan podgoraczkowy jest . teraz sobie spi bo znowu zmeczona sie zrobila i padła.
kolezanka bedzie teraz mi kube do szkoly w tym tyg zaprowadzac bo ja z mała nie wyjde
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 09:43
-
Hej Dziewczynki!!!
Dodi witaj!!!
Kaja fakt pogoda wczoraj idealna na spacerMyślałam, że z brzuszkiem u młodziana już ok ale dalej "walczycie". Oby nowy pediatra okazał się fachowcem.
Sylwia koty to twardzieleJak je to znaczy, że nie jest najgorzej!
Magdzia jak się czujesz?
Aga &&&&&& :*
Podziwiam dziewczyny, którym chce się ćwiczyć! może po porodzie się zmobilizuje
U mnie po mału i do przodu... Wg. belly mam dziś ciążę donoszoną więc mogę spokojnie rodzićJuż nie mogę się tego doczekać bo maluch mocno rozpycha się w miednicy. Chodzę jak kaczka i muszę siedzieć jak facet z mega klejnotami. No nic koniec narzekania idę sprzątać
Blondi22, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny !!
Widziałam mojego robaczka jeszcze bez echa serduszka ale już robaczek się robi
W czwartek serduszko będzie napewno lekarz powiedział
Mam L4 na parę dni bo ciemne malenikie plamienie rano miałam ale powiedział lekarz że to nic groźnegoI mam być dobrej myśli !!
teraz plamienia nie ma juzWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 18:54
anka_a, mala29_, Kaja, Blondi22, sylwia1985, Rucia, Sandraa, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też muszę zebrać się do ćwiczeń, kiedyś prawie codziennie potrafiłam poświęcić czas na ćwiczenia, a od sierpnia ciężko zmobilizować się wrrr. Dziś jak wracałam do domu, z daleka zobaczyłam idącą parę, oni nie mieli jeszcze osiemnastu lat, wyglądali na 15-16 lat. Jak zobaczyłam, że ona jest w ciąży, miała dość pokaźny brzuszek, to byłam w szoku, że odwracałam się za nimi. Byłam tak zaskoczona, bo oni byli młodzi, niepełnoletni, a ciąża to pewnie wpadka była. Pomyślałam sobie - kurcze jak takim osobom się udaje, a jak ktoś pragnie mieć dziecko, to ma problem z zajściem w ciążę
-
no nie wiem...znam dziewczyne która ma juz 30 lat a w sklepie ciągle pytaja ja o dowód, więc może to nie była wpadka nastalotkaów...
zresztą i tak nie warto o tym myśleć - no inni mają i co, inni maja tez domy na hawajach i garba i co nam po taki myśleniu...
no taki juz jest swiat - niesprawiedliwy i du.a zbita O! -
nick nieaktualnyYuly wrote:no nie wiem...znam dziewczyne która ma juz 30 lat a w sklepie ciągle pytaja ja o dowód, więc może to nie była wpadka nastalotkaów...
zresztą i tak nie warto o tym myśleć - no inni mają i co, inni maja tez domy na hawajach i garba i co nam po taki myśleniu...
no taki juz jest swiat - niesprawiedliwy i du.a zbita O!
No masz rację Yuly, że nie warto o tym myśleć