X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia brzusio seksi ;D ZAJRZAŁAM BO MYŚLAŁAM A NÓŻ jakieś nowe info ;p

Selenko zaglądaj do Nas;C

magdzia26 lubi tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Agus mam nadzieje ,że wypoczywasz !!!!

Madzia ,a i Tobie ostatnia Niedziela w dwupaku jak mineła ?

Sylwia super ,że masz Kuchnie swoja tez bym chciała ,ale jeszcze troszke ehhh

strazaczka i jak nie zmobilizowałas mnie do cwiczen buuuuuuu

Fedra do tablicy jak tam u ciebie

Asia pewnie szaleje w Wawie :-)

Blondi dawaj przepis na mobilizacje do cw bo strazaczka nie chce ;-)

nasza Niedziela intensywna bo juz o 10 rano kosciół u Tesciów zaliczony ,a Marczello dosłownie zjadał babcie tak dziasła swedziały ,a i przy tym zabawa na maksa ,a spacer tez zaliczony w Parku Oliwskim oraz Sopot tłumy wszedzie bo pogoda Super z czego młody przespał wszystko na dworze ehehehehehe ehhhh zmeczona jestem i zła ,a czemu zła to napisze jutro ......

Kajka właczy sobie metamorfozy na fb Chodakowskiej.Ona tam dodaje różniste przyemiany..Mnie to zmotywowało ;D

jakby co linka Ci podam jak nie znajdziesz...tam są takie rpozemiany że mi szczękla opadła....i sie wzięłam za sibie...

po drugie ja pamietam jak mi pisałaś że kupiłas płyte Ewki ale rzuciła w kąt jak zawszłas w ciąże ;p i zaczniesz cwiczyc po porodzei..Wiec rusz dupcie i dawaj cwiczyc!;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 14:42

magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Przestrzegam przez Nickiem becky bo 23 wrzesnia sprzedałam jej Clo pieniedzy do tej pory nie ma prócz lipnych przelewów mimo prozby oddania Clo odmówiono mnie go !!!!!

Oszustów nie brakuje !!!!!!!
    Dziubek!!!! Ty jej wysłałaś już przesyłkę??mam nadzieje że nie...!!!PAMIETAJ!!!! zawsz ejest tak że najpierw każe się wysyłac kase potem Ty wysyłasz przesyłke!! nawet na allegro tak jest

Blondi22 lubi tę wiadomość

• Yuly Przyjaciółka

Wysłany: 30 września 2014, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strażaczka - ja tam nie mogłam nigdy namówić kupujących żeby najpierw robili wpłatę - wszyscy najpierw chcieli paczkę, wszyscy najlepiej by za pobraniem płacili

lfd8poqni64bfdt5.png
    Problemy: nieregularne cykle, rzadka owulacja
    Próbowaliśmy: naturalnie, akupunkturę, femarę, inseminację, zioła ojca sroki
    Aktualnie: zioła baby&mama med
    Nie poddajemy się!
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yuly wrote:
    strażaczka - ja tam nie mogłam nigdy namówić kupujących żeby najpierw robili wpłatę - wszyscy najpierw chcieli paczkę, wszyscy najlepiej by za pobraniem płacili
    Tu masz racje.Ale Kaja zaufała tej dziewczynie i wyszło jak wyszło..Tabsy dostała a kasy nie wysłała.i pewnie nawet konto ta niby becky czy jak jej tam skasowała juz...

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niefajna sytuacja Kajus ale zawsze możesz ją z imienia i nazwiska obsmarowac bo w końcu Ci podała dane do wysyłki nie...

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Yuly Przyjaciółka

Wysłany: 30 września 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 - popieram!

lfd8poqni64bfdt5.png
    Problemy: nieregularne cykle, rzadka owulacja
    Próbowaliśmy: naturalnie, akupunkturę, femarę, inseminację, zioła ojca sroki
    Aktualnie: zioła baby&mama med
    Nie poddajemy się!
  • OvuFriend

Wysłany: 30 września 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomość wyedytowana przez administratora forum z powodu łamania zasad regulaminu.

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blodnii jak Iza sie miewa ????
    a dzieki juz lepiej tylko dzis wysypka jej wyszla wiec pewnie i trzydniowke miała odrazu

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Bry :)
    Nie rodzę i na razie nie zamierzam :P mój syn chyba chce poczekać do grudnia jednak :P. Więc Sylwuś jeżeli masz ochotę to bardzo proszę możesz rodzić pierwsza ;)
    Miałam nadzieje że synuś się posłucha i zrobimy tatusiowi prezent na dzień chłopaka dzisiaj a tu dooopa...no cóż może pod choinkę :P
    A oto mój wielki, przeterminowany brzuchol :D
    tylko się nie przestraszcie :P

ładny brzuszek ;)

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Hej :)
    Ja tylko na chwile...pożegnać się chciałam..nie chce tego robić ale musze :(wróciłam od piątku do pracy...myślałam że będzie super i będe mogła z Wami pisać :) niestety są duze zmiany..i to na gorsze :( mam marny dostęp do neta :( wiec praca plus obowiązki domowe...nie mam czasu na nic :( dlatego opuszczam forum...bede podczytywać od czasu do czasu jak będe miec chwile ale pisać nie będe...jakby co jestem na fb i na priv :) konta nie usuwam bo moze kiedys jeszcze sie przyda..choc wątpie..bo marzenia o drugim dziecku coraz bardziej się oddalają :(
    Także trzymajcie się wszystkie cieplutko :) życzę staraczkom jak najszybszych II kresek :) ciężarnym lekkiej ciaży i jeszcze lżejszych porodów :) a mamusiom i ich dzieciom samych radosnych chwil :)
    Selenko duzo sił życze dasz rade i zagladaj czasami . szkoda ze odchodzi ;**

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Kajka właczy sobie metamorfozy na fb Chodakowskiej.Ona tam dodaje różniste przyemiany..Mnie to zmotywowało ;D

jakby co linka Ci podam jak nie znajdziesz...tam są takie rpozemiany że mi szczękla opadła....i sie wzięłam za sibie...

po drugie ja pamietam jak mi pisałaś że kupiłas płyte Ewki ale rzuciła w kąt jak zawszłas w ciąże ;p i zaczniesz cwiczyc po porodzei..Wiec rusz dupcie i dawaj cwiczyc!;D
    oj zdjecia baaaaaaaaaaardzo motywuja ;)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    No niefajna sytuacja Kajus ale zawsze możesz ją z imienia i nazwiska obsmarowac bo w końcu Ci podała dane do wysyłki nie...
    ooo dobry pomysł

a.png
    a.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/events/319468474837669/388437221274127/?notif_t=like
    a przed chwilą dodała linka do striny dla kobiet starających sie ..i w ciazy i po ciąży ;p
    prosze....

Kajka bez kitu ;D MASZ JEJ DANE więc można obsmarować:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 17:44

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia wlasnie w piatek juz jest tydzien po terminie wiec czas najwyzszy zgłosic sie do szpitala ( przynajmniej tak mi sie wydaje)

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry...

Wosebko duzo sily zycze :*

Madzia zgadzam sie z Koczkiem chyba czas eksmitowac Mlodziana...

Kaja podaj imie nazwisko i miasto co by ustrzec inne dziewczyny bo nick mozna zmienic jak wiadomo... dlatego ja robie dile tylko ze znanymi mi osobmi np z Blondi ;)

Sylwia brzusio uroczy :)

Pozdrawiam i trzymajcie sie cieplo bede zagladac po wiesci od Madzi :)

Dodi <3

magdzia26, Strażaczka90, Dodi, sylwia1985, Kaja, anka_a, Sandraa, Blondi22 lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście dziewczynki tak jestem umowiona w szpitalu...jak się nic nie wydazy to w piątek ide...Niko ma jeszcze 2 i pol dnia i 3 noce :P

Dodi, anka_a, Blondi22 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fredrus tęsknimy:C

Coś się Niko nie śpieszy na świat ;p

• Kaja Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby kasa byla na koncie nic bym nie pisała!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 30 września 2014, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zainteresuj sie czy na pewno przelew poszedł tydzien czasu !!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

‹‹ 5595 5596 5597 5598 5599 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ