plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Agus mam nadzieje ,że wypoczywasz !!!!
Madzia ,a i Tobie ostatnia Niedziela w dwupaku jak mineła ?
Sylwia super ,że masz Kuchnie swoja tez bym chciała ,ale jeszcze troszke ehhh
strazaczka i jak nie zmobilizowałas mnie do cwiczen buuuuuuu
Fedra do tablicy jak tam u ciebie
Asia pewnie szaleje w Wawie
Blondi dawaj przepis na mobilizacje do cw bo strazaczka nie chce
nasza Niedziela intensywna bo juz o 10 rano kosciół u Tesciów zaliczony ,a Marczello dosłownie zjadał babcie tak dziasła swedziały ,a i przy tym zabawa na maksa ,a spacer tez zaliczony w Parku Oliwskim oraz Sopot tłumy wszedzie bo pogoda Super z czego młody przespał wszystko na dworze ehehehehehe ehhhh zmeczona jestem i zła ,a czemu zła to napisze jutro ......
Kajka właczy sobie metamorfozy na fb Chodakowskiej.Ona tam dodaje różniste przyemiany..Mnie to zmotywowało
jakby co linka Ci podam jak nie znajdziesz...tam są takie rpozemiany że mi szczękla opadła....i sie wzięłam za sibie...
po drugie ja pamietam jak mi pisałaś że kupiłas płyte Ewki ale rzuciła w kąt jak zawszłas w ciąże ;p i zaczniesz cwiczyc po porodzei..Wiec rusz dupcie i dawaj cwiczyc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 14:42
magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Przestrzegam przez Nickiem becky bo 23 wrzesnia sprzedałam jej Clo pieniedzy do tej pory nie ma prócz lipnych przelewów mimo prozby oddania Clo odmówiono mnie go !!!!!
Oszustów nie brakuje !!!!!!!Blondi22 lubi tę wiadomość
-
strażaczka - ja tam nie mogłam nigdy namówić kupujących żeby najpierw robili wpłatę - wszyscy najpierw chcieli paczkę, wszyscy najlepiej by za pobraniem płacili
-
Yuly wrote:strażaczka - ja tam nie mogłam nigdy namówić kupujących żeby najpierw robili wpłatę - wszyscy najpierw chcieli paczkę, wszyscy najlepiej by za pobraniem płacili
-
OvuFriend
-
magdzia26 wrote:Bry
Nie rodzę i na razie nie zamierzammój syn chyba chce poczekać do grudnia jednak
. Więc Sylwuś jeżeli masz ochotę to bardzo proszę możesz rodzić pierwsza
Miałam nadzieje że synuś się posłucha i zrobimy tatusiowi prezent na dzień chłopaka dzisiaj a tu dooopa...no cóż może pod choinkę
A oto mój wielki, przeterminowany brzuchol
tylko się nie przestraszcie
ładny brzuszekStrażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Hej
Ja tylko na chwile...pożegnać się chciałam..nie chce tego robić ale musze :(wróciłam od piątku do pracy...myślałam że będzie super i będe mogła z Wami pisaćniestety są duze zmiany..i to na gorsze
mam marny dostęp do neta
wiec praca plus obowiązki domowe...nie mam czasu na nic
dlatego opuszczam forum...bede podczytywać od czasu do czasu jak będe miec chwile ale pisać nie będe...jakby co jestem na fb i na priv
konta nie usuwam bo moze kiedys jeszcze sie przyda..choc wątpie..bo marzenia o drugim dziecku coraz bardziej się oddalają
Także trzymajcie się wszystkie cieplutkożyczę staraczkom jak najszybszych II kresek
ciężarnym lekkiej ciaży i jeszcze lżejszych porodów
a mamusiom i ich dzieciom samych radosnych chwil
-
Strażaczka90 wrote:Kajka właczy sobie metamorfozy na fb Chodakowskiej.Ona tam dodaje różniste przyemiany..Mnie to zmotywowało
jakby co linka Ci podam jak nie znajdziesz...tam są takie rpozemiany że mi szczękla opadła....i sie wzięłam za sibie...
po drugie ja pamietam jak mi pisałaś że kupiłas płyte Ewki ale rzuciła w kąt jak zawszłas w ciąże ;p i zaczniesz cwiczyc po porodzei..Wiec rusz dupcie i dawaj cwiczyc!Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
https://www.facebook.com/events/319468474837669/388437221274127/?notif_t=like
a przed chwilą dodała linka do striny dla kobiet starających sie ..i w ciazy i po ciąży ;p
prosze....
Kajka bez kituMASZ JEJ DANE więc można obsmarować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 17:44
-
Dzien dobry...
Wosebko duzo sily zycze :*
Madzia zgadzam sie z Koczkiem chyba czas eksmitowac Mlodziana...
Kaja podaj imie nazwisko i miasto co by ustrzec inne dziewczyny bo nick mozna zmienic jak wiadomo... dlatego ja robie dile tylko ze znanymi mi osobmi np z Blondi
Sylwia brzusio uroczy
Pozdrawiam i trzymajcie sie cieplo bede zagladac po wiesci od Madzi
Dodi
magdzia26, Strażaczka90, Dodi, sylwia1985, Kaja, anka_a, Sandraa, Blondi22 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi