plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
OvuFriend
-
Kaja wrote:Spoko moze zostac ja sie niczym nie wstydzę !!!!!!!
Kochana dost info !!!!
Wyzywanie od oszustów
Odpisałam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 21:18
-
Becky sprawa prosta jak Kaja napisała ze nie dostała kasy a Ty ja niby wysłałaś to co za problem wysłać potwierdzenie przelewu Kaji!? I nie strasz tutaj policja bo Ty przesyłkę dostałaś wiec jak cos to Kaja może na policje pójść...pojawiasz się dziewczyno nie wiadomo skąd i jeszcze tutaj obrazasz dziewczynę która jest na forum od długiego czasu...
Strażaczka90, Dodi, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Magdzia Ty też się nie denerwuj Kochanie...Niech obraża inne na swoim wątku o ile go ma ;p a nie tutaj Nasza Kochana Kajke.."Pojawia się i znika i znika" ;p
Poza tym My nie pozwolimy bo ktoś którąś z Nas obrażałWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 21:29
Kaja lubi tę wiadomość
-
becky wrote:To ty pyskata skasuj to co zacytowalas!
aż NORMALNIE POLUBIĘ TEGO POSTA;d i nie przypominam sobie byśmy przeszły na "ty"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 21:36
-
nick nieaktualnyPotwierdzenie wysłałam jej już z 5 razy, tu też wstawiłam a ona nadal twierdzi że ja oszukuje!
magdzia26 wrote:Becky sprawa prosta jak Kaja napisała ze nie dostała kasy a Ty ja niby wysłałaś to co za problem wysłać potwierdzenie przelewu Kaji!? I nie strasz tutaj po
licja bo Ty przesyłkę dostałaś wiec jak cos to Kaja może na policje pójść...pojawiasz się dziewczyno nie wiadomo skąd i jeszcze tutaj obrazasz dziewczynę która jest na forum od długiego czasu...