plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
becky wrote:Kto kogo zaczął wyzywać od oszustów! Do tego wklejajac moje dane z adresem! A więc niech kto inny sie ogarnie i zastanowi co robi!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 21:44
Kaja, magdzia26, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ehhh nic Madzia ty wiesz Nikos ma paln na Wasz poród !!!
Fedra super że wpadasz!!!!
Strazaczka rozwalilo mnie na łopatki
nic znikam spać bo Marczello zęby idą i gryzie wszystkich po buzi ehhh dziś w ruch viburcol i przeciwbólowe bo akcja !!!!!!!magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Ale sie tu dzialo a mnie nikt nie zawolal
Pamietajcie jedno ze dowod ze zrobienia przelewu nie jest dokonca wiarygodny poniewaz taki przelew mozna cofnac wiem bo sama tak zrobilam jak sie zorientowalam ze zla kwote wpisalam...
Po drugie proponuje robic wysylki za pobraniem jesli sie kogos nie zna, na allegro jest to inna sprawa tam mozna zglosic sprawe allegro jesli cos jest nie tak...
Po trzecie Kaju na wysylke i przelewy w roznych terminach umawiaj sie tylko z Naszymi laskami bo jak zauwazylas znamy sie jak lyse konie...
A Kaju do banku tez sie mozesz z tym potwierdzeniem przejsc wierz mi szybko to sprawdza a jesli cos to daj znac z jakiego banku przelew "wyszedl" itd to Ci pomoge to sprawdzic
Rano zajrze sprawdzic co u Madzi czy urodzila czy nie bo zapomnialam napisac ze jej brzuszek tez slodki i nisko :*magdzia26, Kaja, anka_a, Blondi22, Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej!!!
Ale się tutaj wczoraj zadziało... Kaja czasem nie warto być dobrymTeż się o tym przekonałam.
Selenko zaglądaj czasem do nas :*
Magdzia brzusio śliczny i nisko. Nikoś uparciuch a ovuciotki już się niecierpliwią
Sylwia jak z kotem?
Fedra jak się czujecie???
Aga &&&& odpoczywaj a maleństwo niech rośnie, rośnie, rośniemagdzia26, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej
jak czytam akcje z przelewem to zaraz mi sie przypomina pewna historia.
Jakiś czas temu pewna "znajoma" dokonała usługi w mojej firmie i powiedziała ze niema teraz kasy ale jutro wpadnei i zapłaci. Oczywiscie znikła i juz sie nie pojawiał po krotkim telefonie stwierdizła ze wysle przelew.
Oczywiscie przelewu brak po kilku miesiacach stwierdziłam ze czas najwyzszy skontaktowac sie z jej facetem albo jej szefem bo brala to na jego firme. Gdy jej to oznajmiłam to twierdziła ze przelew wysłala 3 miesiace temu i niewie czemu nie dotarł. Wiec poprosiła o przesłanie skanu potwierdzenia oczywiscie zwodziła kreciła ze to niema gdzie zeskanowac itp.ale postawiona pod sciana w koncu przesłała tylko przelew zostal; wysłany w dniu którym wysyłała skan a date próbowała recznie zmienic co mozna było na gołe oko zauważyc. takze przelew 3 miesiace wczesniej nie wyszedł. ale jak powyzej kolezanka to z buzia skakała ze ona niby niewinna ze to wina banku