plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak Madzia napisze jak Nikos jej na to pozwoli i bedzie miała siły to dam znać i napiszę , a jak Madzia chcesz video tez ci załatwię mam chody w wawie tyloo nie wiem w jakim pogotowi oni oboje pracuja hehehehehe
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Oj Madzia do zpitala uciekaj bo bdziesz rodzic jak Dodi w drzwiach szpitala
A u mnie chyba ok coraz bardziej czuje brzuch ale zadne bole mi nie straszne jesli Natka dobrze sie rozwija a przy okazji dobrze bawi w brzuchu to dla mnie najwazniejszesylwia1985, magdzia26, anka_a, Blondi22, a-koczek, Dodi, Sandraa, mala29_, Effcia28, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
magdzia26 wrote:Nie no spokojnie koczus nie sądzę żebym po półtorej godziny skurczy zaczęła rodzic
chce wytrzymać jak najdłużej w domu żeby się nie okazało że później będę 10 h w szpitalu jeszcze na porodowce
oby bylo szybko i bezbolesnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 13:16
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Ja tez musialam isc pod prysznic bo mnie brzuchol boli i od rana wyprozniam sie jakos inaczej tak biegunkowo i plamie - brzuch juz bardzo nisko i jakas taka poddenerwowana jestem jak nigdy ale niech jeszcze posiedzi do weekendu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 13:18
-
Sylwia moze lepiej na IP jedz bo to chyba nie dobrze jak sa plamienia
Madzia fotke zrobie pozniej w sumie brzuch niewiele wiekszy niz ostatnio chociaz poszedl do przodu a musze kompa wlaczyc...magdzia26, anka_a, Dodi, Sandraa, Effcia28 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi