plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
witam i ja w dwupaku- dzisiaj mam lekkie plamienia i boli mnie brzuch a w nocy mialam koszmar zwiazany z porodem.
Anka kicia wczoraj juz do nas przyszla ze strychu i spala w nogach ale nadal jest obolala ale znaczy ze juz nie nie boi. Przez 2 dni chodzilam do niej na strych i tylko miski z jedzeniem dawalam ale jadla . Humorek mi wrocilanka_a, Dodi lubią tę wiadomość
-
Chyba coś się u mnie zaczyna ruszać. Cała noc bolał mnie brzuch i plecy a od godziny mam skurcze zobaczymy czy się rozkreci
Strażaczka90, sylwia1985, Kaja, a-koczek, Fedra, anka_a, Blondi22, Dodi, Sandraa, mala29_, Rucia lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Sylwia jeszcze Madzie wyprzedzisz z porodem ?!?!
byle by nie w piatek bo moj ma 24 godzinna sluzbe a ja umowiona jestem do fryzjera zeby sie troszke upiekszyc
a dzis wybieram sie na warsztaty ,,mamo to ja,, a po weekendzie niech sie dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 11:21
-
magdzia26 wrote:Chyba coś się u mnie zaczyna ruszać. Cała noc bolał mnie brzuch i plecy a od godziny mam skurcze zobaczymy czy się rozkreci
Nikos sie za robotę bierze !!!! Kurde szkoda że ja tak daleko ehhhhhmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Nikos sie za robotę bierze !!!! Kurde szkoda że ja tak daleko ehhhhh
nie wiem czy to możliwe żebym od razu miała skurcze co 5-6 minut mierze od godziny i tak mi wychodzi...czekam teraz aż mój P przyjedzie i idę pod prysznic zobaczymy czy się coś zmieni...
Fedra, sylwia1985, anka_a, Dodi lubią tę wiadomość