plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Jak ja kocham takie dni kiedy wchodze na plemniczke i widze ze mam co nadrabiać ehh może choć w części powrócą te dawne piękne czasy kiedy nadrabiało się forum godzine a to był tylko jeden dzień do nadrobienia
Sylwia z tego co wiem to z tomee tipee czy jak to się pisze są takie butelki z których bardzo wolno leci mleczko...
a i pytanie próbowałaś odciagać pokarm laktatorem i dawać mu swój? bo tak jak pisała Woseba laktator moze pobudzić laktacje...
Ja na początku włąśnie chce kłaść Natke w rożku spać na razie mam dwa rożki i chyba dwa śpiworki a co to będzie to się okaze...
a i taka teściową od razu bym do pionu sprowadziła tekstem: jeśli mama nadal będzie mnie stresować ja nie będę mieć pokarmu a Młody będzie płakać...
Pismak z tego co wiem miała duzo roboty, Libra żyje obok, Żbikowa się szwęda to tu to tam, Olka okupuje Fejsa, Kiti czasem coś lajknie, nawet widziałam lajka od Sandry której też dawno tu nie było... Spero żyje szczęściem małżeńskimtam leci mleczko tak jak z piersi ze jak sam nie pociagnie to samo nie wyleci my takiej uzywamy
Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aisa może dlatego róż nam się przejadł
Ja do samego koloru nic nie mam, ale jak widzę np. grupę przedszkolaków -dziewczynek, to tak jak różowa fala. Albo moja chrześniaczka cała na różowo, aż się wymiotować chce.
A na tęczy tyle innych fajnych kolorów.Fedra, aisa, Dodi, Strażaczka90, anka_a lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Koczku, wszystkiego najlepszego dla Mai :*
Córka dostała prezent, ale Ty pewnie cieszysz się nie mniej niż Ona.
Pamiętam jak zajmowaliśmy się przez 2 tygodnie pieskiem znajomych, też się nie mogłam doczekać powrotu do domu.Dodi, anka_a lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Miała miał dziekuje w jej imieniu Małyś.
Corka dostała na urodziny pieska straszny słodziak i przytulasek z niego dziś robiłam mu zakupy i wiecie jak mnie strasznie korciło żeby kupic mu różowe szelki i smycz i brązową torbe w rózowe kwiatki do przewożenia były takie sliczne ale rosądek górą i facetowi nie będę orientacji zmieniać
100 lat dla córeczki17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Tak szczepienie o 10 ale nic nie napisała może jak znajdzie chwilkę to wpadnie i coś skrobnie
Ja to się śmieje ze jak natka zrobi kupke to będę wiedzieć po tym ze mój pies będzie chciał jej się do pampersa dobrać
Małe pieski są słodkie ale pamiętam ile czasu trzeba by to wychować i w miare ułożyć ale warto się poświęcić teraz mam grzecznego psa, który tylko czasem ma odchyły ale wszystko w normieDodi, Selena, Strażaczka90, aisa, anka_a lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Alez pogodaSpać spać i spać cały dzień można
Mam pytanie do Was -jak radziłyście d=sobie z bólem piersi w ciaży ?
Wiem że żadna z was nie ma takich BIG jak ja no ale boleć pewnie was bolały?
Bo ja się dotknać nie mogę a jak już ściągnę stanik to jakbym 2 tony w dól ciagły
Masakra normalnie a to dopiero początek ciaży
Koczku zdróweczka dla córeczki -
AGA 30 wrote:Hej dziewczynki
Alez pogodaSpać spać i spać cały dzień można
Mam pytanie do Was -jak radziłyście d=sobie z bólem piersi w ciaży ?
Wiem że żadna z was nie ma takich BIG jak ja no ale boleć pewnie was bolały?
Bo ja się dotknać nie mogę a jak już ściągnę stanik to jakbym 2 tony w dól ciagły
Masakra normalnie a to dopiero początek ciaży
Koczku zdróweczka dla córeczki
Aga ja kupiłam sobie stanik dla karmiacych i ból był dużo mniejszy ,a staniki odstawilam na ten czas jak cycki bolały !!!
-
magdzia26 wrote:Bosssszzze to mogą być jeszcze bardziej
jakąś maskę gazowa będę musiała zakupić
Ja ci pozycze mego m bo on jest od brudnej roboty u Marcela bo nie ma powonieniamagdzia26, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
Aga nie pomoge bo chodze bez stanika i piersi nie dotykam zeby nie prowokowac bolu...
Na pewno musisz miec dobry stanik poszukaj dobrej brafiterki co prowadzi sklep ze stanikami dobierze Ci taki odpowidni przy ciazy...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
No nie wierze... Tyle stron do nadrobienia, czyzby lato sie skonczylo?
Koczku wszystkiego najlepszego dla Mai
Boziu az nie wiem co napisac :]
co za duzo to niezdrowo mam na mysli rozjest tyle ladnych kolorow.
Magdzia super ze Nikosiowi pepek odpadl a u nas odlecial 7 dnia
Aga super ze z batonikiem wszystko w porzadku a w sprawie piersi nie pomoge bo mnie nie bolaly na szczescie w ciazy
Sylwia w ciazy nie zrobilas z tesciowa porzadku to teraz tym bardziej nic nie zrobisz a wogole nie jest Ci stres potrzebny a wrecz odwrotnie, bardzo niewskazany. Chcialam napisac o metodzie 7-5-3 ale mama Mauysia mnie uprzezila
Mauys super awatar
Aisa, Fedra :* mama byla u mnie caly dzien a potem nadrabialaaam
Amelka spisala sie na medal, przy dwoch ukluciach tylko bardziej sie wystraszyla uklucia i prawie nie plakala jedynie przy WZW bylo nieco gorzej, ale ogolnie super. Jestem dumna z corci
Gocha Ty wiesz?
Selenko wspolczuje zabkowania
No i chyba sie pogubilampoza tym wzmaga sie moja zlosc ze musze pisac z tel fuck!
Lece obiad mezowi odgrzacWiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2014, 18:58
Fedra, aisa, magdzia26, Selena, Kaja, mauysia, gocha04, Strażaczka90, Effcia28, plemniczka, anka_a, Blondi22 lubią tę wiadomość