X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no po szczepieniu ok Izka dzielna ;)

wazy 9500g i ma 82cm

nastepne 6 czerwca

Fedra, magdzia26, patrycja, Dodi, kiti, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Dziewczyny widzę ze nie tylko u Nas armagedon :/

Zycze sobie i Wam dużo cierpliwości i zeby to się kiedyś skończyło a wszystkim dzieciaczka dużo zdrówka :*

A dzisiaj tfu tfu chyba lepiej, daje Tusi 90 ml mm co 3 godz nawet jak chce więcej to nie dostaje daje jej smoczek i nosze by zasnęła i o dziwo po jednym buncie widzę poprawę ale maz na wszelki wypadek kupił herbatkę z kopru i zobaczymy co to bedzie...

Blondi Twoja ma 9500 a moja w niedziele ważyła już 4200 :) i tak jak pisałam na fb Izunia wyglada na dwa latka a nie na skończony roczek :D

Dodi, Blondi22, kiti lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 24 lutego 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu Blondi twoja ma 9500 ,a mój ma 9 kg i jeszcze mówią ze za mało kumasz???

Aha teraz news Mam Zapalenie Oskrzeli tak jak Marceli jasny gwint:-/ i anty dostalam ehhh

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej heloł ;)
    Ale te dzieci się wam starzeją. Tylko, żeby nie musiały cierpieć z powodu jakichś wirusów i bóli brzuszka.

Fedra, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Uuu Blondi twoja ma 9500 ,a mój ma 9 kg i jeszcze mówią ze za mało kumasz???

Aha teraz news Mam Zapalenie Oskrzeli tak jak Marceli jasny gwint:-/ i anty dostalam ehhh
    moim zdaniem jak dziecko je to nie wazne ile wazy widać taka natura ich.
    żebys zobaczyla ile razy Izka dziennie je i jakie porcje to bys sie zdziwila he to juz z 13kg powinna wazyc ;)

Dodi lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Oj Dziewczyny widzę ze nie tylko u Nas armagedon :/

Zycze sobie i Wam dużo cierpliwości i zeby to się kiedyś skończyło a wszystkim dzieciaczka dużo zdrówka :*

A dzisiaj tfu tfu chyba lepiej, daje Tusi 90 ml mm co 3 godz nawet jak chce więcej to nie dostaje daje jej smoczek i nosze by zasnęła i o dziwo po jednym buncie widzę poprawę ale maz na wszelki wypadek kupił herbatkę z kopru i zobaczymy co to bedzie...

Blondi Twoja ma 9500 a moja w niedziele ważyła już 4200 :) i tak jak pisałam na fb Izunia wyglada na dwa latka a nie na skończony roczek :D
    długie nózki ma he ;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • patrycja Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

U mnie piękna pogoda, słoneczko świeci, czuję wiosnę :)
    Jutro do gina, nawet tam nie poszłam a już mi się nie chce... Boję się chyba tego, że zostanę olana. To dopiero początek drogi z lekarzami, a ja już mam dość, nie wiem jak długo będę w stanie to wytrzymać... Mam nadzieję, że jednak to tylko chwilowy spadek formy, a jutro będzie lepiej ;)

Dobra wyżaliłam się i mogę zacząć ogarniać mieszkanie :)

Miłego dnia <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 11:57

bfarljmzlmrs7kj3.png

Jeśli wiara czyni cuda, musisz wierzyć, że się uda :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry !!

Zdrówka dla dzieci dziewczyny niech te chorupska i zaparcia i inne badziewa idą w sina dal!!

Patrycja głowa do góry może akurat trafisz na dobrego lekarza ( chodż z tym to trudno )

Ach byłam wczoraj oglądać wózki w sklepie no chciałam sobie pojeżdzić sprawdzić amortyzatry czy wózek miękko się prowadzi itp a tu dupa!!! Weszłam do takiego sklepu gdzie zaaz dotykania wózków było a jak chciałam zobaczyc to 30 zł musiałabum zapłacić bo wózek się zużywa brudzi itp. mi facet powiedzial !!!Normalnie paranoja jakaś !!!!!
    A jak szefowa przyszła to stwierdziła że mam jeszcze czas na kupno wózka jak to 7 miesiąc i ze napewno nie kupię więc nie mogę dotykac wózka no chyba że za opłatą 30 zł :/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No nic wyszłam ze sklepu i nie mam zamiar wrócić tam już!!
    Jade dziś oglądac wozek
    http://www.emaluch.com/esklep/pl/p/COLETTO-GIOVANNI-3w1-wozek-wielofunkcyjny-z-fotelikem/264

Używany oczywiście za dobrą cenę :)

No i do gina dziś idziemy z moim serduchem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze to naprawdę za szybko na rozglądanie się za wózkami :/

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi hehe to Iza je też 2 obiady :-? Jak Marcel hmm on tez dużo je moim zdaniem bo na sniadanie kaszy z 4 łyżek stolowych plus pół parówki i 2 kawałki chleba lub jajecznica więc olewam ich Centyle nie se je w d....... głęboko w sądzą hehehehehehheeh

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcecie moze kupic adisaski firmy reebok biale na rzepy ? bo moja juz z nich wyrosła a sa wogole nie zniszczone . rozmiar 20 ale wkladka ma 13 cm długosci

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dobry !!

Zdrówka dla dzieci dziewczyny niech te chorupska i zaparcia i inne badziewa idą w sina dal!!

Patrycja głowa do góry może akurat trafisz na dobrego lekarza ( chodż z tym to trudno )

Ach byłam wczoraj oglądać wózki w sklepie no chciałam sobie pojeżdzić sprawdzić amortyzatry czy wózek miękko się prowadzi itp a tu dupa!!! Weszłam do takiego sklepu gdzie zaaz dotykania wózków było a jak chciałam zobaczyc to 30 zł musiałabum zapłacić bo wózek się zużywa brudzi itp. mi facet powiedzial !!!Normalnie paranoja jakaś !!!!!
    A jak szefowa przyszła to stwierdziła że mam jeszcze czas na kupno wózka jak to 7 miesiąc i ze napewno nie kupię więc nie mogę dotykac wózka no chyba że za opłatą 30 zł :/ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No nic wyszłam ze sklepu i nie mam zamiar wrócić tam już!!
    Jade dziś oglądac wozek
    http://www.emaluch.com/esklep/pl/p/COLETTO-GIOVANNI-3w1-wozek-wielofunkcyjny-z-fotelikem/264

Używany oczywiście za dobrą cenę :)

No i do gina dziś idziemy z moim serduchem :)
    super wozeczek ;)
    no u nas tez w niektorych sklepach płaci sie za dotykanie wozka

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blondi hehe to Iza je też 2 obiady :-? Jak Marcel hmm on tez dużo je moim zdaniem bo na sniadanie kaszy z 4 łyżek stolowych plus pół parówki i 2 kawałki chleba lub jajecznica więc olewam ich Centyle nie se je w d....... głęboko w sądzą hehehehehehheeh
    a no ba 2 obiady musza byc 2 sniadania 2 podwieczorki i kolacja hehe ;)

Kaja, Dodi lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga paranoja za oglądanie wózka kasa pazerne plemie jak nic !!!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga paranoja za oglądanie wózka kasa pazerne plemie jak nic !!!!!!!

Dla mnie też to głupota !!!!!!!
    Człowiek auto kupuje za kilkadziesiat tyś i ma jazdę próbną wogóle a tu takie coś !!!

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga chory sklep masakra jakas
    aaaa i czekam na info z wizyty

aaaa kuzynka męża ur Marcel ma kuzyna Jana jupoiiiiiiiiiii

aisa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wszystkim!
    czytam Wasze posty i aż mnie brzuch boli jak pomyślę ile jedzą wasze dzieciaki a ile moje... :(
    Tymuś pierwsze jedzonko je ok. godz. 12-13 w południe bo śpimy czasem do 9 czasem do 10. Ale co on je??? albo kromkę chlebka z masłem i wędlinką albo jakąś zupę, którĄ MAM UGOTOWANĄ SPECJALNIE DLA NIEGO. takiej zupki zjadal mi miseczkę-ok. 20 czubatych łyżeczek-bo liczę ile zjada ;), ale teraz przez te choroby apetyt się popsuł i jadł mi po ok. 5 łyzeczek a dziś zjadł 13. potem je drugi posiłek i to jego ostatni posiłek-też albo zupka-inna niż rano,albo ziemniaczki z sosem albo coś co moze zjeść. I tu też różne ilości zjada. Kiedyś to mi jadał kaszę na śniadanie-teraz nie chce. Jadał mi serki homogenizowane, banany,kisielek,jabłka, a teraz nie chce nic i co ja mam zrobić jak mam takie dziecko????Zazdroszczę Wam,że Wasze pociechy jedzą tak duże ilośći jedzonka. No i teraz mały częściej ssie pierś w dzień przez te choroby, a już bywałao,że w dzień ssał sporadycznie.No i na noc pije gołe mleczko bebilon pepti-przed chorobą wypijał ok. 120-140 ml a w czasie choroby-5 tygodni- pił po 40-60 ml. od kilku dni pije znów ok. 100-140ml. W ciągu dnia jeszcze zjada pare chrupek,ciasteczka i pije zwykłą herbatę taką jak ja.Nie chce żadnych soczków ani herbatek. Cyprian był podobny a nawet gorszy, bo do 2 roku życia ssał tylko pierś i jadł na śniadanie kanapkę z masłem, latem z pomidorem. a później zajadał się cienka kiełbachą.Wyniki zawsze miał w porządku i teraz jada gówno za przeproszeniem i też wyniki ma ok. A małemu jeszcze nie robiłam bo ma ospę. No i jeszcze nie zaszczepiłam małego na odrę,świnkę i różyczkę a odra w Niemczech panuje :(. A no i Tymuś waży ponad 10 kg-napewno schudł przez 5 tyg. przez choroby i brak apetytu, ale dla mnie i tak jest ciężki choć jest szczupły.Mam dwóch chudzielców w domu :). Cyprian ma teraz 5,5 roku i już nie ganiam go z miską jak to odbywało się przz 4 lata dopóki TYmus sie nie pojawił.Teraz nie mam na to czasu i uważam,że jak zgłodnieje to zawoła albo sam sobie robi kanapkę z serem. W szkole płace dozywianie-ale na darmo bo on prawie nic nie zjada. to tyle w tym temacie :(

Aguś no rzeczywiście to chore z tymi wózkami i na oglądanie poczekaj jak będziesz z 8 mies. w ciąży.

Patrycja główka do góry :) zobaczysz będzie dobrze :)

Kaja to Marcel też wpyla dużo jak Izka Blondi a szczupły jest? taką chyba ma przemianę materii...

Pozdrawiam wszystkie :)

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć wszystkim!
    czytam Wasze posty i aż mnie brzuch boli jak pomyślę ile jedzą wasze dzieciaki a ile moje... :(
    Tymuś pierwsze jedzonko je ok. godz. 12-13 w południe bo śpimy czasem do 9 czasem do 10. Ale co on je??? albo kromkę chlebka z masłem i wędlinką albo jakąś zupę, którĄ MAM UGOTOWANĄ SPECJALNIE DLA NIEGO. takiej zupki zjadal mi miseczkę-ok. 20 czubatych łyżeczek-bo liczę ile zjada ;), ale teraz przez te choroby apetyt się popsuł i jadł mi po ok. 5 łyzeczek a dziś zjadł 13. potem je drugi posiłek i to jego ostatni posiłek-też albo zupka-inna niż rano,albo ziemniaczki z sosem albo coś co moze zjeść. I tu też różne ilości zjada. Kiedyś to mi jadał kaszę na śniadanie-teraz nie chce. Jadał mi serki homogenizowane, banany,kisielek,jabłka, a teraz nie chce nic i co ja mam zrobić jak mam takie dziecko????Zazdroszczę Wam,że Wasze pociechy jedzą tak duże ilośći jedzonka. No i teraz mały częściej ssie pierś w dzień przez te choroby, a już bywałao,że w dzień ssał sporadycznie.No i na noc pije gołe mleczko bebilon pepti-przed chorobą wypijał ok. 120-140 ml a w czasie choroby-5 tygodni- pił po 40-60 ml. od kilku dni pije znów ok. 100-140ml. W ciągu dnia jeszcze zjada pare chrupek,ciasteczka i pije zwykłą herbatę taką jak ja.Nie chce żadnych soczków ani herbatek. Cyprian był podobny a nawet gorszy, bo do 2 roku życia ssał tylko pierś i jadł na śniadanie kanapkę z masłem, latem z pomidorem. a później zajadał się cienka kiełbachą.Wyniki zawsze miał w porządku i teraz jada gówno za przeproszeniem i też wyniki ma ok. A małemu jeszcze nie robiłam bo ma ospę. No i jeszcze nie zaszczepiłam małego na odrę,świnkę i różyczkę a odra w Niemczech panuje :(. A no i Tymuś waży ponad 10 kg-napewno schudł przez 5 tyg. przez choroby i brak apetytu, ale dla mnie i tak jest ciężki choć jest szczupły.Mam dwóch chudzielców w domu :). Cyprian ma teraz 5,5 roku i już nie ganiam go z miską jak to odbywało się przz 4 lata dopóki TYmus sie nie pojawił.Teraz nie mam na to czasu i uważam,że jak zgłodnieje to zawoła albo sam sobie robi kanapkę z serem. W szkole płace dozywianie-ale na darmo bo on prawie nic nie zjada. to tyle w tym temacie :(

Aguś no rzeczywiście to chore z tymi wózkami i na oglądanie poczekaj jak będziesz z 8 mies. w ciąży.

Patrycja główka do góry :) zobaczysz będzie dobrze :)

Kaja to Marcel też wpyla dużo jak Izka Blondi a szczupły jest? taką chyba ma przemianę materii...

Pozdrawiam wszystkie :)

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszek jak bym czytała moja koleżankę no jej starszy syn lat 11 i je 1,5h masakra i jak zobaczyła miskę Marcela z obiadem czyli 220g to sie pyta czy on to zje a ja jej ze tak to mi powiedziała ze Dawid by sie zaplakal a by nie zjadł wiec spoko jej 2 syn ma prawie 2 lata i je mniej niz Marcel ,a nikt jego kg sie tak nie czepia jak Marcela oszalec można

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 lutego 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszek ,a Marcel nie jest gruby ni chudy wsam raz foto tu nie wstawie ale na fb sa wiec luknij i ocen :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 5813 5814 5815 5816 5817 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ