plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tusia jest od początku na mm najpierw miała NanPro ale pomniku dniach zmieniliśmy na Enfamil premium niby ma obniżona ilośc laktozy...
Kupy są żółte ale bakow jest sporo no i pręży się i drze w niebogłosy ulga jest jak puści bąka...magdzia26 wrote:ej Plemniczko a ja
Fedrus współczuję problemów brzuszkowych Tusi oby to była jednorazowa sytuacja...a moge zapytać czy Tusia pije mm czy tez twoje mleczko? jak puszcza dużo bączków to też moze byc nietolerancja laktozy u nas od mega ilości bąków się zaczęło właśnie jak Niko skończył 4 tygpóźniej przelewanie w brzuszku, zielone kupy, śluz noi oczywiście wszystkiemu towarzyszył mega ból brzucha...
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Zbiczku ja tez mam wizytę 2 marca wiec będę was wspierać duchowo w tym dniu
No i rób koniecznie zaprawę najlepiej nastaw sobie na noc budzik by dzwonił co 3 godz przyda się taka zaprawazbikowa wrote:Czesc
Gocha tez mamy wizyte 2marca, z tym, ze u andro. Byliśmy juz raz, teraz piekng ma przyjsc z wynikami hormonow i zobaczymy co dalej.
Aga Aisa mi podeslala cichaczem Twoje fotki ze slubu, wygladalas ekstra! I taki spokoj z Ciebie bije, normalnie pozazdroscic
Fedra, mam nadzieje, ze wizyta u neuro to tylko formalosc.
Koczku, gratki, ze okielznalas psiura. To niewdzieczna robota, ale konsekwencja czyni cuda!
Ja wlasnie wracam z zajec, piekny pojechal do rodzicow, wiec planuje sie relaksić z winkiem, filmem i czyms do zarcia. No ale dlugo nie zabaluje, bo jutro znowu na 8:00. Coz taka zaprawa przed byciem mama, mam nadzieje.
Pozdrawiam Was wszystkie :*17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzieki Dziewczyny za życzenia dla Tusi przyda się bo dziś myślałam ze się wykończę cały dzień Młoda na rękach co ja odkładam to ulewanie i płacz zreszta na rękach tez płacz...
Maz pomaga ile może ale wiadomo ze jak jest w pracy to muszę sobie radzić sama..
Dzisiaj z bezsilności, bólu pleców, niewyspania siadłam i się poryczalam...
Blondi dzieciaczki super
Nie zazdroszczę Wam braku wody...
Aga śliczny brzuszek17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Witajcie
Fedrus ode mnie też spóźnione życzenia dla Tusi co by już ja brzusio nie bolał. To może faktycznie spróbuj jej dać jakiś espumisan albo bobotic bo to ewidentnie gazy ja męczą bidulke. A podobno dobrze jest kłaść dużo na brzuszku jak ma taki problem.Fedra lubi tę wiadomość
-
U nas ostatnio armagedon właściwie armagedon jest cały czas ale ostatnio to już przechodzi ludzkie pojęcie. Niko mało co je nie chce spać w swoim łóżeczku i non stop płacze... w nocy bierzemy go do siebie bo jest taki wrzask ze masakra uspokaja się tylko przy cycusiu wiec ja mam nocki z głowy bo u mojego P na rękach drze się jeszcze mocniej a w dzień wogole nie chce spać jedynie na spacerze. wiec ja chodzę jak zombi, nie mam na nic sily, łeb mnie napierdziela i wyć mi się chce bo cały czas coś... jak nie katar, to wysypka to krew w kupie, to bóle brzucha to jeść nie chce to plesniawki...i tylko ciągle jeczenie i płacz...
-
magdzia26 wrote:U nas ostatnio armagedon właściwie armagedon jest cały czas ale ostatnio to już przechodzi ludzkie pojęcie. Niko mało co je nie chce spać w swoim łóżeczku i non stop płacze... w nocy bierzemy go do siebie bo jest taki wrzask ze masakra uspokaja się tylko przy cycusiu wiec ja mam nocki z głowy bo u mojego P na rękach drze się jeszcze mocniej a w dzień wogole nie chce spać jedynie na spacerze. wiec ja chodzę jak zombi, nie mam na nic sily, łeb mnie napierdziela i wyć mi się chce bo cały czas coś... jak nie katar, to wysypka to krew w kupie, to bóle brzucha to jeść nie chce to plesniawki...i tylko ciągle jeczenie i płacz...
u mnie tez armagedon- placz wrzask
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 11:28
-
Hello
czyli Armagedon w pełni u nas także ,ale odnosnie choroby Marceli dostał zapalenie Oskrzelisiedzimy juz tydzien w domu ,a wczoraj dopiero antybiotyk dostal bo był czysty nic nie chraczlo w płucach i oskrzelach buujjuuu ja zwariuje i na dodatek sama jestem chora ,a mój m cóż w kosmos wysłać jak nic