plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane już jestem przepraszam ze się nie o dezwalam ale wczoraj sprawa no i od poniedziałku wieczora prawie nie było o czym gadać cały wczorajszy dzień wymiotowalam już wole uwierZyć ze to stres a nie notoryczne wymioty ciążowe bo wczoraj nasluchalam się dwóch kobiet (które nie wiedzą ze jestem w ciąży ) ze tak wymiotowaly ze schudly po 10 kilo na poczatku. .
Przy mojej posłudze chyba nie byłoby to dobre.
No i tadam już mówię z uśmiechem bo dziewczyny niektóre już wiedzą I mnie pocieszyly)) a więc moja beta z piątku to 732,7
No i co o tym myślicie ?zobaczę moje maleńkie serduszko ?
magdzia26, aisa, AGA 30, Selena, Fedra, patrycja, Kaja, kiti lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
KOBIETY kochane już Was nadrabiam tylko się jeszcze pochwalę. ...
Tyle stresu sprawa pezeciagnieta prawie rok a wczoraj wydarzyło się coś niesamowitego...
Jego adwokat odrzucił styczniowy sprzeciw od wyroku czyli wyrok został prawomocny))))
Stałam na tej sali oslupiala i nie docieralo to do mnie
Sprawa prZewidziana na trzy godziny trwała 5 minut)))
magdzia26, aisa, Fedra, sylwia1985, patrycja, Selena, a-koczek lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Koczku wieści cudowne
mam nadzieję ze teraz jesteś już bardzo spokojna cieszę sie bardzo :*
Kaju też dobre wieści kochana i czekamy z Tobą do 4 :*
Tylko teraz się zastanawiam bo my chyba w podobnym terminie...?
AISko możesz wpisać termin wg belly bo to i tak jest z okresu więc lekarz chyba nie zmieni ?
Dziewczyny jeszcze raz bardzo przepraszam ze nie o dezwalam się wczoraj aż mi głupio jak czytam ze się o mnie martwilyscie :* :**
Buziaki z przeprosinami dla wszystkich I Mam nadzieję ze te wymioty sobie pójdąmagdzia26, aisa, Fedra, Selena, kiti lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
No więc nadrobilam
Widzę ze nieźle się bawilyscieszkoda ze mnie nie było..
Teraz kiedy jestem to gdzie się podziewacie ??????hello nie zostawiajcue mnie tu samej
P.S.Koczku a czy w kalendarzu nie masz roxpiski badań bo gdzieś mi się odbiło o oczy ze glukoze robi się dwa razy więc na mój gust to teraz zwykła a potem ok 20 tyg ta podwójna( nie 0pamietam jak się nazywa)Oliwka 2006
-
AISko życzę dwóch mocnych kresek :*
Madziu wychidz tu szybko bo nie lubię gadać samą do siebie.
P.S. Dziewczyny zobaczyly wyrok i przerażony nie wiedzą co powiedzieć. .tylko Ty się cieszysz .? :*Oliwka 2006
-
Beatko tak jak pisałam wynik bety jest super progesteron mógłby byc wyższy ale nie jest źle
Tak teraz przemyślałam ze powinnaś w czwartek zobaczyć zarodek ale chyba jeszcze za wczesnie na serduszko choc kto wieaisa, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyaisa wrote:No dobra, jesteś usprawiedliwiona.
Fajnie, że sprawy się tak fajnie potoczyły w sądzie.
Współczuję mdłości.
Aga miała chyba podobny progesteron.
Na kiedy wpisać termin porodu?Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fedrus dzięki kochana więc czekamy do jutra z nadzieją
Tak to postępowanie zakończone więc jestem tym bardziej spokojna i wierzę ze styczniowa skończy się już na tym terminieFedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006