plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitu dzięki kochana :*
A z tej rewolucji to tylko się cieszyć ze możesz się coraz dłużej wyspać
A co do glukozy to Tobie smakowała bo nie przeszkadzało Ci słodkiemi wtedy też jakoś nie...bo nie zapamiętałem tego jakoś nie fajnie ale jak będzie teraz. ...
Wiec może naprawdę to nie mit i coś w tym jest w tych smakach :pkiti lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
kiti wrote:A mi glukoza smakowała. Tutaj była koloru brudno czerwonego i smakowała jak owocowy kompocik, aż byłam w szoku że taka dobra
Zobaczymy teraz jak z glukoza będzie bo nasza Biała i ochydnie słodkanawet mam w domu bo dodawałam trochę do tego smierdzacego mleka Nutramigen
-
sylwia1985 wrote:hahahah ja w ciazy bleee na slodkie ale za to kwasne mniam mniam
Kwaśne to ja nawet jak w ciąży nie byłam to że sloikiem po sok z ogórków kiszonych i , aby głupio nie było zawsze 3 szt ogorasa kupiłam hihiaisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sylwia już mam slinotok na kiszona kapustę i mam swoją bo kisilam z mamą hmmmmm i ogorasa też hihi to idę do piewnicy
która chętnie zje podzielić się z wami ??????
magdzia26, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Powiem tak czy to dziewucha czy chłop OBY ZDROWE I te moje cyce aby mleko dały! !!!!!
Ps.różu nie lubię ;-/ więc wrazie w będzie fiolet; -)aisa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
moj maly jak sie urodzil to w rozu byl bo jak wiecie mila byc Nina a nie Nikos wiec w dupie to mialam nawet mial kombinezon zimowy rozowy ale jak juz kupilam to nie po to by lezaly ciuszki a tak slodko wygladal
Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hello
Kaju ja też mam smaka na kiszone ogromnie
Pewnie ze to nie ma żadnego znaczenia choć ja żartuje do R. Ze czuję ze to chłopiec On mówi ze to w ogole nie istotne i nawet nie koniecznie chcę znać płeć A cieszy się niesamowicieostatnio pocałować mnie w brzuch i powiedział "czekam na Ciebie " zrobił to tak spontanicznie ze aż się poplakalam
)
aisa, magdzia26, Kaja, kiti, Fedra, a-koczek, AGA 30, mala29_, patrycja lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Sylwia masz rację ja też tak zrobię
))
Bo kupiłam granatowe body i skarpetki wszystkie z odcieniami granatu i nie będę miała żadnych oporów żeby ubrać w to dziewczynkę najwyżej dobiore jakieś kolorowe dodatki opaski itp.
P.S. po O. oczywiście już nic nie mamaisa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006