plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kitu dzięki kochana :*
A z tej rewolucji to tylko się cieszyć ze możesz się coraz dłużej wyspać
A co do glukozy to Tobie smakowała bo nie przeszkadzało Ci słodkie
mi wtedy też jakoś nie...bo nie zapamiętałem tego jakoś nie fajnie ale jak będzie teraz. ...
Wiec może naprawdę to nie mit i coś w tym jest w tych smakach :p
kiti lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
kiti wrote:A mi glukoza smakowała. Tutaj była koloru brudno czerwonego i smakowała jak owocowy kompocik, aż byłam w szoku że taka dobra

Zobaczymy teraz jak z glukoza będzie bo nasza Biała i ochydnie słodka
nawet mam w domu bo dodawałam trochę do tego smierdzacego mleka Nutramigen
-
sylwia1985 wrote:hahahah ja w ciazy bleee na slodkie ale za to kwasne mniam mniam
Kwaśne to ja nawet jak w ciąży nie byłam to że sloikiem po sok z ogórków kiszonych i , aby głupio nie było zawsze 3 szt ogorasa kupiłam hihi
aisa, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość
-
Sylwia już mam slinotok na kiszona kapustę i mam swoją bo kisilam z mamą hmmmmm i ogorasa też hihi to idę do piewnicy
która chętnie zje podzielić się z wami ??????
magdzia26, aisa, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Kaja ja różu tez nie lubię w razie czego jeszcze jakieś ciuszki mi zostałyKaja wrote:Powiem tak czy to dziewucha czy chłop OBY ZDROWE I te moje cyce aby mleko dały! !!!!!
Ps.różu nie lubię ;-/ więc wrazie w będzie fiolet; -)
aisa lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
moj maly jak sie urodzil to w rozu byl bo jak wiecie mila byc Nina a nie Nikos wiec w dupie to mialam nawet mial kombinezon zimowy rozowy ale jak juz kupilam to nie po to by lezaly ciuszki a tak slodko wygladal
Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hello
Kaju ja też mam smaka na kiszone ogromnie
Pewnie ze to nie ma żadnego znaczenia choć ja żartuje do R. Ze czuję ze to chłopiec On mówi ze to w ogole nie istotne i nawet nie koniecznie chcę znać płeć A cieszy się niesamowicie
ostatnio pocałować mnie w brzuch i powiedział "czekam na Ciebie " zrobił to tak spontanicznie ze aż się poplakalam
)
aisa, magdzia26, Kaja, kiti, Fedra, a-koczek, AGA 30, mala29_, patrycja lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
Sylwia masz rację ja też tak zrobię
))
Bo kupiłam granatowe body i skarpetki wszystkie z odcieniami granatu i nie będę miała żadnych oporów żeby ubrać w to dziewczynkę najwyżej dobiore jakieś kolorowe dodatki opaski itp.
P.S. po O. oczywiście już nic nie mam
aisa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006

a Niko wyszedł ja myślę że coś w tym jest więc Beatka - bedzie synus a u Kaji córeczka fajnie będzie równowaga 
[/url]