plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki za gratulacje
Mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie ok. Może być tak jak z Jaśkiem, nie pogniewam sięTrzymajcie kciuki
Ps. Kaja robi czary maryznów jesteśmy w tym samym czasie w ciąży
EDIT: Ps.2 Dzięki Koczku za rozwiązanie worka z fasolamiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 12:21
kiti, Fedra, a-koczek, AGA 30, patrycja lubią tę wiadomość
-
aisa wszystko będzie dobrze. aaaa wskakuj do tabeli
magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Dobrze ze po drodze dziewczyny zgarniaja te co się tak długo ociagaly
no więc Gocha, Pismak, Ola, Mała, Zbikowa, Sandra, Patrycja, Strazaczka nie macie wyjścia musicie dołączyć
żadna nie zostanie już sama na placu boju ... zielona fala was porwie
Fedra, Kaja, aisa, AGA 30, patrycja lubią tę wiadomość
-
czesc dziewuszki - mam prosbe jak wiecie jestem kosmetyczka i robie pazurki oto stronka fb
https://www.facebook.com/wiza%C5%BC-stylizacje-711693218942814/photos_stream
gdyby ktoras byla tak mila i napisala recenzje i dala gwiazdki oczywiscie pozytywna to byla bym bardzo wdzieczna gdyz majac wiecej pozytywow jestem bardziej wiarygodna
dziekuje
u nas masakra malemu ida zeby i nie spi w nocy tylko wyje z bolu i nic nie pomaga ani przeciwbolowe ani cycor ani zel na dziasla- ja jestem wykonczona -
Haha dobrze by było tak się nastawilam do wczoraj byłam taka spokojna i pewna ze wszystko musi być dobrze i ze usłyszę serduszko....Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Fedra wrote:Sylwia wybacz Kochana ale nie moge dać recenzji kiedy sama z czegoś nie korzystałam zważywszy ze jakby ktos zobaczył ze dałam recenzje to by w to nie uwierzył...
Tak wiec sorry...
Ja również
Wybacz! !!
-
Mi się wydaje, że serduszka dziś może jeszcze nie być widać. Lepiej się nastawić, że się go dziś nie zobaczy. Ważne żeby wszystko była umiejscowione tam gdzie trzeba..
Choć oczywiście życzę pozytywnego zaskoczenia i pięknie bijącego serduszkaBeata, Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
-
Beata przy takiej becie napewno juz cos zobaczysz. Pytanie tylko co? Ale biorąc przykład po mnie gdzie na pierwszej wizycie nawet pecherzyka nie było widac a na drugiej juz male malenstwo. Takze bez stresu chociaz wiem jak trudno to zrobic
Beata, Fedra lubią tę wiadomość