plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia26 wrote:Aisko nadal się wybraliśmy tego od koczka niestety nie ukrywam że cena była dla nas ważna stanęło na 1800 ten drugi chciał 3700 zł za to samo
wiec niestety... no ale ważne że jest
o kurde, jaka różnica ogromna!! Też bym tak wybrała!
-
Nie wiem jak ładne te zdjęcia musiałyby być żeby dać o tyle więcej niż temu, którego Koczek polecała. Tym bardziej, że na pewno widzieliście też zdjęcia tego tańszego i na pewno są ok.
Selena dużo zrzuciła kg, to podpowie które ćwiczenia najlepsze.
A propo, dziś nie pojawiła się ani Selena ani Aga. Aga chyba pogrzeb miała mieć, ale Selena się nie usprawiedliwiała
O reszcie mało piszących albo wcale nie wspominając... -
Aisa M już wie o dobrej nowinie ?
aisa lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Aisko nadal się wybraliśmy tego od koczka niestety nie ukrywam że cena była dla nas ważna stanęło na 1800 ten drugi chciał 3700 zł za to samo
wiec niestety... no ale ważne że jest
a ja myślałam że nasz był drogi...
aisa lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:BTW Beatko wysoka beta też jest w ciąży bliźniaczej
wiec wiesz
inaczej trochę będzie ciężko
Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
aisa wrote:Beata, o której wizyta?
Obiecaj, że dziś dasz znać po!? Albo napisz do którejś z nas sms i Ona napisze nam tu wieści bo do jutra czekać na wieści to nie chcemy...
Fedra, patrycja lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Jest tu ktoś jeszcze bo mam szybkie pytanie.. czy jest coś ważnego na co powinnam zwrócić uwagę o co zapytać lekarza o co poprosić. ?Oliwka 2006
-
Beata wrote:Jest tu ktoś jeszcze bo mam szybkie pytanie.. czy jest coś ważnego na co powinnam zwrócić uwagę o co zapytać lekarza o co poprosić. ?
Beata lubi tę wiadomość