plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:a i nie kazal wspólzyć w okresie kiedy powinna przypadać kolejna miesiączka
Dzięki dziewczyny faktycznie muszę wspomnieć o progesteronieOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Nie bój się, pytaj. Najwyżej nie posłuchasz
W zdrowej ciąży nie ma przeciwwskazań, tym bardziej że nic się złego nie dzieje po.
Zobaczysz co Ci powie i zdecydujesz.
Ma sens w sumie żeby nie współżyć w terminie kolejnej @. No ale posłuchasz co Twój gin uważa w tym temacieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2015, 15:01
Beata lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:Madziu A co jest w tej cenie? Reportaż czy pozowane czy film.? Bo kwota wiadomo spora Ale może i pakiet duży więc opłacalny
Koczku już Aiska odpowiedziała za mnie -
Ja pamiętam jak on brał w czasie kiedy ja slub brałam 1200 zł w tym reportaz plener dwa albumy i jeden fotoalbum i zrezygnowałam wtedy z niego bo za drogo było. WIec w naszej okolicy ma miano dobrego ale drogiego fotografa. Ale widac są i droźsi
-
Tak właśnie myślałam ze chyba nie było jeszcze wśród nas prawda ale nie sądzę aby mnie spotkało takie wyróżnienie
Jak ktoś chętny bardzo proszę szczególnie dziewczyny które jeszcze nie mają dzieci.
P.S. nie wykluczam jeszcze Dwóch Okruszkow U jeden z naszych KoleżanekOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ja w ciąży nie bardzo miałam ochotę na owoce warzywa o sokach nie wspomnę mimo dobrych chęci zdrowe odżywianie nie było mi pierwsze dlatego brałam zestaw witaminowy dla kobiet w ciąży...
Na pewno bym zapytała o badania jakie dobrze zrobic na początku ciąży...
No i o ten progesteron...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny