plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:Kaja współczuję.
U nas piękna pogoda popołudniu się zrobiła.
A mój Marcel dziś marudzi temperatura lekko wyższa. Mam nadzieję że to na zęby A nie jakąś chorobą.
No u nas zęby trójki wszystkie na raz idę ostatki ,ale jak zawsze dają popalić, a o 4 nie wspomnę 2tygodnie noce takie właśnie i żel, czopek plus przeciw bólowe i do przodu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga to ja trzymam kciuki za powodzenie akcji
Ja tam już wcale nie wierzę ale cieszę się z nowych fasolencji zawsze i wszędzie. Wczoraj byłam u Wojtka na terapii znowu. On mi pięknie reguluje cykl terapią manualną,a wczoraj dodatkowo jeszcze dotknął punktu, który mocno oddziałuje na funkcje ukł. rozrodczego i hormonalnego. Wczoraj śmiał się, że może już dziecię w drodze, że znowu czekam na @, bo powinna normalnie przyjść
Tak...jasne...ale jak zajdę, to zostanie ojcem chrzestnym naszego maleństwa, w końcu przyczyni się może do mojego zafasolkowania
Wczoraj byłam ostatni raz na 5 zabiegu kończymy i teraz tylko w razie czego na telefon
Także jeśli się uda po tylu latach dzięki tej terapii, to będę polecać Wojtka zamiast Kliniki Niepłodności
-
Dobry
U Nas przygotowania do świat ruszyły choinka jest ozdoby sa tylko ja ubrać... Porządki zaplanowane, wigilijna kolacja zaplanowana goście zaproszeni...
Wiec robotę czas zacząć
Miłego tygodniaaisa, Selena, magdzia26, Kaja, kiti, AGA 30, patrycja lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A u nas przygotowania do ślubu pełna para
sukienka wybrana i zamówiona buty wybrane dzisiaj jadę kupić połowa zaproszeń rozdanych druga połowę w święta rozdamy jeszcze tylko obrączki musimy wybrać
Kaja, aisa, kiti, AGA 30, Fedra, patrycja lubią tę wiadomość