plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:Od wczoraj mam mega bóle w klatce piersiowej najpierw z tyłu na plecach po jakiś 20 min dochodzi przednia częśc klatki. Byłam wczoraj u rodzinnego powiedziała ze to od kręgosłupa. Chociaż wierzyć mi się w to nie chce. Dała mi paracetamol. Ale ilez moge go łykać. Jutro mam dopiero wizytę boje sie troche o maluszka bo ciagle na przeciwbólowych. Nie wiem co mam robić.
Z paracetamolem w ciąży męskiej trzeba uważać. Jeszcze nie wiesz jaka płeć u Ciebie ale bierz jak najmniej.
Ps. Gratki połowy ciąży -
To chyba całkiem niedawno opublikowane badania. W tym teraz upatruje się problemów z męską płodnością w dorosłym życiu. Czy słusznie to tez pewnie dopiero kolejne badanie pokażą.
Jak raz przekroczysz to na pewno nic złego się nie stanie. Lepiej coś wziąć niż jakbyś oddychać nie mogła. -
Strazaczka1990 wrote:dziewczyny robiłąm test! jestem w ciązy pozytywny od razu...Później fotke dodam
Strazaczka1990, Kaja, Fedra lubią tę wiadomość
-
Strazaczko gratki w koncu bo ile mozna było czekać na potwierdzeńie ocywistetego
Koczku mnie tak bolało a sie okazało że Młoda mi wysoko siedziała i gdzies uciskała na nerwy zamiast paracetamolu polecam dopytać sie gina czy mozesz na basen chodzic bo to moga tez byc nerwobóle zwyczajne...
No i gratuluje półmetku
Tak Aisko zaraz roczek kurczę zleciało nawet nie wiem kiedy
Magdzia szybkiego powrotu do zdrowia zycze niech sie na gorączce i Katarze skończy bo wiem co to jest moja ma 3 tyg katar i czasem juz nie wyrabiam...
Sylwia szkoda że test negatyw za to fotki cudneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2016, 16:53
Strazaczka1990, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi