plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Miłej i leniwej niedzieli życzę :*
Jaki ja miałam sen... Śniło mi się, że zaszłam naturalnie w ciążę i miały być czworaczki Chyba za dużo myślę o ciąży.aisa, AGA 30, Fedra, magdzia26, kiti, Selena lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:aiska tak za 30 dni od rozpoczecia roznie bywa z ta @ wiec pewnie 22 marca
patrycja, AGA 30, Kaja, Fedra, magdzia26, kiti, Selena lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Pochwalony w niedziele dzis znowu intensywny dzień...
Moj wykres mnie śmieszy ale na razie go Wam nie pokarze
Pati, czworaczki to by było szaleństwo, ale fajnie by się rozwijały i razem bawiły
Aga, przepowiednie Kai lubią się spełniać więc oby obypatrycja, AGA 30, Fedra, magdzia26, Selena, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A nie pokarze jesli tendencja sie nie zmieni to pokarze za pare dni bedzie lepszy efekt
A teraz możecie snuć domysły rozważania i takie tam
Bedzie zabawńiejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 15:45
magdzia26, patrycja, aisa, kiti, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:A po za tym musze dbać o Wasza psychikę cobyście sie za bardzo nie nakręciły
Wiesz jak ja wykracze to mi wykres nie potrzebny bo do Tanga i Tarmoszenia trzeba dwojga ,a nakręcić to my też możemy bez wykresu hihihipatrycja, magdzia26, AGA 30, aisa, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
-
My dzisiaj zakupowo odebralismy garnitur ślubny mojego P noi kupiliśmy dla Niko dwa kompleciki na nasz ślub a i cała nasza rodzinka zaopatrzyla się w sportowe obuwie dawno tak udanych zakupów nie było
patrycja, AGA 30, Fedra, Kaja, aisa, kiti, Selena lubią tę wiadomość
-
Magdzia zrób sobie badanie progesteronu bo takie plamienia przed okresem to oznaka niedomogi lutealnej
Dobra udostępnię wykres ale tylko na chwile rano znowu zniknie
Możecie sie troche pozchizowacmagdzia26, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra luknelam i powiem Ci aby Ciebie i siebie nie nakręcić ale KURDE krzyczalabym fasolka byle do końca tak ,ale nie ma co bo Cię wkręcić bo wiemy same jak takie piękne wykresy to @@@@@ kończyły! !!
Ps.Ale cholera było by czad abyś Tusi daliście rodzeństwo! !!Fedra, AGA 30, aisa, patrycja, magdzia26, kiti, Selena lubią tę wiadomość