plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak ona mi o tym porodzie mówiła to w myśli mnie to NA porodowce nikt nie zobaczy hihihi
Ps. I powiem Ci że dobrze iz mój gin pracuje w szpitalu to powiem wam ze ja się psychiczne lepiej czuję ,a nad Naszą sytuacją ordynator krążył mój się pokazał dwa razy !!!! -
Selena wrote:Dzień dobry
Fedra najlepiej jakieś miękkie np. świecowe bo zwykłymi to taki maluch mógłby sobie krzywdę zrobić... my takie Kacpiemu kupiliśmy ale bardziej zainteresowany jest ich łamaniem niż rysowaniem póki coFedra, patrycja, Selena, Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
No to może wskocze na miejsce którejś z was A co do produkcji to nie mów hop
Blondi twoja córka to niezła agentka
Dobranoc kolorowych snów życzę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 22:18
kiti, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ooo widze ze tamat porodowy. Patrycja ja rodzilam na Hochst i super opieka. W prawdzie ja mialam porod wywolywany i probowali roznych rzeczy ale caly czas lekarze przy mnie latali i sprawdzali postepy i jak Mala na to reaguje. Zastanawiali sie nad cc ale ze udalo sie opanowac sytuacje to na drugi dzien podali odrazu zniezulenie oxytocyne i poszlo juz jak splatka ale tutaj zrobi tylko to co ty chcesz i na co sie zgadzasz. Np chcesz znieczulenie to odrazu daja, nie trzeba prosic. Ps. Ja po wkluciu w kregoslup odrazu po porodzie smigalam :p a co do kp to bylam w szoku bo tu wogole nie naciskaja tylko odrazu butle daja. Owszem jak sie chce kp to pomagaja ale nie ma nic na sile. Ps. Patrycja jak co to odp na wszelkie watpliwoci
patrycja, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ps. Dziewczyny jestescie dzielne kobiety ze tak szybko smigalyscie po cc bo ze mna lezaly dwie po cc i tak stekaly z bolu, pirlegniarki tylko lataly z kroploekami do nich, podklady im zmienialy itp. A one pionizacji nawet na drugi dzien nie chcialy. A ja latalam im po butelki z mlekie. Jednej nawet dziecko karmilam ...
Ruciaa, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dobra podalam sobie. Sory za bledy ale piszee z tel... dobranoc :*
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ha ha ha Koczku rozwaliła mnie tym
Nie powiem cieszyłbym sie z ciazy nawet jesli były by to bliźniaki ale chyba strzeliła bym sobie w łeb biorąc pod uwagę że pomocy z nikad a tu tyle dzieci do ogarnięcia...jeju lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi